تریلر لیک شده از Fifa 12

Hosein M

کاربر سایت
با سلام...
به تازگی تریلری از این بازی پخش شده که نشان دهنده ی گیم پلی و تاکنیک ها ی جدید از این بازی هست اونجور که پیداست گرافیک بازی افزایش یافته همچنین skill move جدید در این تریلر به نمایش در میاید.
متاسفانه کیفیت این تریلر زیاد بالا نبوده.

دانلود

منبع

اگه جدول لیگ های مختلف یعنی طرز قرار گرفتن تیما تو جدول بهتر بشه و به واقعیت نزدیکتر عالی میشه مثلا این که تو اینگیلیس همش سیتی اول بشه خوب نیست یا مثلا یونایتد هفتم بشه از حس واقع گرایی بازی میکاهه این سیستم مصدومیت بازیم خیلی عالیه مثلا خود من از اول تا اخر فصل تو همه ی هفته ها غیر از جام حذفی همه ی بازیکنارو داشتم که جالب نبود

من که خیلی حال کردم! برخورد ها واقعا طبیعی تر شدن و سیستم مصدومیت هم فوق العادست. ولی با توجه به تفسیری که از کلمه (انقلاب) دارم انتظار تغییرات بزرگتری رو داشتم.

از نظر گرافیک که چون کیفیت تریلر پایینه نمیشه حرفی زد.اما فیزیک بهتر شده.برخورد ها بهتر شده.البته یه تکل که میزنن بازیکن چنتا ملق میزنه :دی از نظر گیم پلی که به نظر من پیشرفت داشته.

کیفیت ویدئو پایین نیست
بزار رو 720p

اگه جدول لیگ های مختلف یعنی طرز قرار گرفتن تیما تو جدول بهتر بشه و به واقعیت نزدیکتر عالی میشه مثلا این که تو اینگیلیس همش سیتی اول بشه خوب نیست یا مثلا یونایتد هفتم بشه از حس واقع گرایی بازی میکاهه این سیستم مصدومیت بازیم خیلی عالیه مثلا خود من از اول تا اخر فصل تو همه ی هفته ها غیر از جام حذفی همه ی بازیکنارو داشتم که جالب نبود
اینو راست میگی جدا برا من یه بار من یونایتد 18 اُم جدول شد که اصلا با عقل آدمیزاد جور در نمیاد :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or