تریلر لیک شده از Fifa 12

Hosein M

کاربر سایت
با سلام...
به تازگی تریلری از این بازی پخش شده که نشان دهنده ی گیم پلی و تاکنیک ها ی جدید از این بازی هست اونجور که پیداست گرافیک بازی افزایش یافته همچنین skill move جدید در این تریلر به نمایش در میاید.
متاسفانه کیفیت این تریلر زیاد بالا نبوده.

دانلود

منبع

دوستان سرعت بالا دارم ولی حوصله دانلود ندارم :d
اگه میشه یه سری عکس از تریلر بذارید یا آدرس جایی رو که از تریلر عکس گذاشته باشه بدید.ممنون

تریلر رو الان دیدم. به نظرتون بازی فیزیکی تر نمیشه؟ مخصوصاً اون بخش pulling و pushing که نشون داد!
بخش زیادی از تریلر هم واسه برخوردها و انیمیشن های جدید بود.
این Self Injury هم خیلی مسخره بود!:d

نه مرسی
اگه اون رو بخوام دان کنم یه 7-8 روزی باید بشینم
ولی بازم مرسی
دادش دیگه وضعیت دایال اپم دیگه انقد خراب نیست که مثلا خودمون دایا اپیما.:d
اینجور معلومه این تریلر فقط خواسته فیزیکو نشون بده نه؟
گرافیکش چقد پیشرفت کرده؟

درود
بالاخره دانلود شد :دی
فیزیک بازی فوق العاده پیشرفت کرده . وقتی دوتا بازیکن به هم برخورد میکنن دقیقا حس برخورد منتقل میشه .
حرکت جالبه دیگه هم این بود که بعضی بازیکنها میتونن جاخالی بدن از تکلها و تعادل خودشون رو حفظ کنن .
یجورایی مثل مسی که بیشتر وقتها میتونه تعادل خودش رو حفظ کنه .
چون تو نسخه-ی 11 با بازیکنی مثل مسی یا چیکاریتو یا والکات فقط باید از بازیکن روبرو فاصله گرفت تا بشه ازش رد شد . و هر تکلی اگه به بازیکن برسه باعث افتادنش میشد . برای همین استفاده از اینجور بازیکنها تو نسخه-ی 11 یکم سخت-تر از دروگبا و ابراهیموویچ بود .
یک نکته-ی دیگ هم که تریلر داشت این بود که با پیشرفت فیزیک بازی احتمال داره گیم پلی بازی خیلی بیشتر از نسخه-ی 11 فیزیکی-تر بشه ( البته اون فرار از تکلها و حفظ تعادل برای جبران این کار هست ) ولی اگه بخوان هوش مصنوعی رو مثل این نسخه درست کنن که بیشتر به فوتبال آمریکایی بازی کردن شباهت داره تا فوتبال احتمال داره اعصاب بازیباز رو داغون کنه :دی
این خود بخود مصدوم شدن هم با اینکه واقعی-تر میکنه ولی مضخرفی بیش نیست . یچیزایی باید توی گیم رعایت بشه حتی اگه خلاف واقعیت باشه . فکر کنید دم بازیه نیمه نهایی یهو بازیکن کلیدی تیم دچار پارگی عضله بشه !! اصلا خوشم نیومد از این بخش . خداکنه قابلیت ON و OFF کردن داشته باشه :دی
گرافیکش چقد پیشرفت کرده؟
کیفیت تریلر اونجوری نیست که بشه پیشرفت گرافیکی رو متوجه شد . ولی نباید انتظار داشت زیاد تغییر کنه . چون به اندازه-ی کای خوب بود . بجز طراحی بعضی چهره-ها

آخرین ویرایش:
هنوز ندیدم ولی فردا صبح دان میکنم ببینم چه کردن با بازی!
اتفاقا من دوست دارم بیشتر به واقعیت نزدیک بشه تا بیشتر حس فوتبال رو منتقل کنه! من از Self Injury بشخصه استقبال میکنم:d
همیشه یکی از ایرادهاش این بوده که بازیکنها مصدوم نمیشن! هرچند این مشکل تو 11 تاحدودی برطرف شده بودولی فکر کنم تو 12 بیشتربه واقعیت نزدیک بشه...بعد از مصدومیت نوبت ترانسفر هست...واقعا نیاز به ترمیم داره جزییات زیادی رو میشه به بخش ترنسفر اضافه کرد...

اونجور که بازیکن توپچی ها اسین رو زد کارت قرمز کفایت نمیکنه :d بایستی بدن اعدامش کنن اون مدافع رو :d

نه ولی خدایی این سیستم دریبل جدید عالی هست با واقعیت فرقی نمیکرد . مثلا با مسی ... اول pepe دوم ramos سوم carvaliho و بعد iker مقدس :d ...

خوب منم دیدم.خیلی خوب بود فقط اگه بازیکن مصدوم میشه یه کاری کنن تیم مقابل Fairplay کنه خیلی خوب میشه :دی

اره تو بازی انلاین هم بزارن خوبه ... مثلا پوینت داشته باشه Fair play
اخر بازی
هرکی Fairplay رو رعایت کنه point اضافه بگیره !

منم تریلر رو دان کردم دیدم فیزیک بازی خیلی خوب شده بود انیمیشن های افتاد بازیکنا حرف نداشت خیلی خوب کار شده بود :d
در کل : Viva Fifa :d

پیشرفت داشته دوستان یا روند PES رو از پیش گرفته FIFA هم؟؟؟
از نظر گرافیک که چون کیفیت تریلر پایینه نمیشه حرفی زد.اما فیزیک بهتر شده.برخورد ها بهتر شده.البته یه تکل که میزنن بازیکن چنتا ملق میزنه :دی از نظر گیم پلی که به نظر من پیشرفت داشته.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or