تریلر عجیب منتشر شده در مورد PlayStation بیانگر چه چیزی میباشد ؟!!!

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

uyfp5ho8kbnhk6a94qu.jpg

در پی انتشار تریلری از سوی شرکت سونی با نام PlayStation 3 -- Long Live Play و نشان دادن تاریخ 10.5.2011 این سوال پیش امد که این تریلر بیانگر چه چه چیزی میباشد! . در این ویدئو که 53 ثانیه میباشد ، سربازی اویزان از درخت بر روی زمین میافتد و با یکی دیگر از هم دستانش به مکانی شبیه به یک هتل و یا یک بار میروند ؛ این دو که از لباسشان مشخص است سرباز هستند پس از وارد شدن به هتل با خانمی صحبت و بعد پرداخت وجهی وارد دری میشوند که در این میان صدا هیاهو افرادی از در بلند میشود و این دو داخل میشوند .
هنوز دقیق مشخص نیست در تاریخ ذکر شده در مورد PS چه چیزی را ما شاهد هستیم ولی در این تیزر رد پای بازیهایی چون Twisted Metal, Resistance, Parappa the Rapper, Metal Gear Solid, Little Big Planet, Final Fantasy, Ratchet and Clank دیده میشود و یا شاید مسئله جدیدتری را در میان باشد .

برای مشاهده نتیجه تریلر منتشر شده چند روز پیش کلیک کنید

آخرین ویرایش:
البته اخرش عکس مایکل رو که نشون میده در حال بازی کردن هست. ده ها هزار عکس دیگه هم قبلا زده بودن به دیوار و سقف این کافه. جالبیش این بود که شخصیت ها باید یه چیز با ارزش رو به عنوان ورودیه پرداخت میکردن ولی عکس قاب شده گیمر ها رو هم همین جوری میزنن به دیوار. جدای از این ها من فکر میکنم برای Home یا Move یه حرکتی در سر دارند.

جند روز پیش توی ps3 daily news نوشته بود که قراره بیشتر بازیهای ps2 بدون اینکه trophy ساپورت کنند و یا HD شده باشند در شبکه PSN برای دانلود قرار بگیرن که تنها تعداد محدودی بازی مثل HITMAN2 شامل این لیست بزرگ نمیشه
ممکنه به این تریلر مربوط باشه؟

نیگاه خودم گفته بودم یه تیزر تبلیغاتی برای سونی بود برای کاهش قیمتش.:>
میگید نه لطفا برید به صفحه 6 همین تاپیک مراجعه کنیدl-)
ولی جدا اتزیو و کریتوس به مسخره ترین شکل ممکن در آن وجود داشتند.:-&
یالا جایزمو بدید :d

آخرین ویرایش:
جند روز پیش توی ps3 daily news نوشته بود که قراره بیشتر بازیهای ps2 بدون اینکه trophy ساپورت کنند و یا HD شده باشند در شبکه PSN برای دانلود قرار بگیرن که تنها تعداد محدودی بازی مثل HITMAN2 شامل این لیست بزرگ نمیشه
ممکنه به این تریلر مربوط باشه؟

بله این طرح تا حدی اجرا شده.همین الان توی استور USA یه قسمت جدید باز شده به نام PS2 Classics که بازیهای PS2 توی اون با قیمت حدود 10 دلار قرار میگیره.هر روز هم دارن بیشتر میشن.فکر کنم تو این دو سه روزه یه 7-8 تایی شده باشن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or