تریلر عجیب منتشر شده در مورد PlayStation بیانگر چه چیزی میباشد ؟!!!

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

uyfp5ho8kbnhk6a94qu.jpg

در پی انتشار تریلری از سوی شرکت سونی با نام PlayStation 3 -- Long Live Play و نشان دادن تاریخ 10.5.2011 این سوال پیش امد که این تریلر بیانگر چه چه چیزی میباشد! . در این ویدئو که 53 ثانیه میباشد ، سربازی اویزان از درخت بر روی زمین میافتد و با یکی دیگر از هم دستانش به مکانی شبیه به یک هتل و یا یک بار میروند ؛ این دو که از لباسشان مشخص است سرباز هستند پس از وارد شدن به هتل با خانمی صحبت و بعد پرداخت وجهی وارد دری میشوند که در این میان صدا هیاهو افرادی از در بلند میشود و این دو داخل میشوند .
هنوز دقیق مشخص نیست در تاریخ ذکر شده در مورد PS چه چیزی را ما شاهد هستیم ولی در این تیزر رد پای بازیهایی چون Twisted Metal, Resistance, Parappa the Rapper, Metal Gear Solid, Little Big Planet, Final Fantasy, Ratchet and Clank دیده میشود و یا شاید مسئله جدیدتری را در میان باشد .

برای مشاهده نتیجه تریلر منتشر شده چند روز پیش کلیک کنید

آخرین ویرایش:
من كه از همون اول گفتم يه كمپين تبليغاتيه بازم يه نظر هماهنگ و عاليه ديگه از من و ماكانb-):d
ولي انصافا باحال بود مخصوصا آهنگ اون تيكه ي دموش كه اسنيك شروع به حرف زدن مي كنه:x عالي بود كلي حال كرديم.

خب بسى سره كار بوديم دوستان:d اما زيادم بد نبود !!! اين نيت هم همه جا در حاله زدنه مخ به سر ميبره نميدونم چيداشت دره گوشه لايتنينگ ميگفت غيرتي شدم :d
ازينا خوشتيپتر نبود ديگه؟

چیز خیلی جالبی بود ! :دی مخصوصآ اگه مثل من از قبل انتظار خاصی نداشته بودین !
باحال ترینشون Sackboy و Sweet Tooth بودن موقع شطرنج بازی کردن ! :دی
Snake هم خدا بود با اون حرفایی که باز در مورد جنگ و اینا میزد ! =)) یه تیکه هم به دیوار تکیه داد رنگ لباسش عوض شد ! :دی
در کل اون شخصیت هایی که کامپیوتری بودن رو خیلی عالی درست کرده بودن ولی بعضی از شخصیت هایی که بازیگر به جاشون بازی میکرد قیافه هاشون میتونست بهتر باشه !

چه جلب این رچت هم بودش :d

بار اول که دیدم تریلر رو این بشر رو ندیدم :d چقدر مظلومه بشر :d
منم ندیدمش ! :دی بنده خدا خیلی معصومه ! :دی

لینک دانلود لطفاً!:d

تو همون یورو گیمر میتونی دانلود کنی

رفقا یکی میاد یک توضیح کاملی بده ؟ چی داشتند میگفتند ؟ مایکل کیه ؟ جریان چیه ؟

هیچی هرکدومشون بدبختی ها و داستانای خودشونو می گفتن :d و مثلا اینا رو مدیون گیمرا بودن که بازی کردیم

قضیه مایکل فکر کنم بر میگرده به اون قضیه مسابقه سونی که گفته بود ملت جمله بنویسن در مورد سونی و اینا ... فکر کنم اونی که بهترین جمله رو نوشته مایکل بوده اسمش :دی البته مطمئن نیستم شایدم جفنگ باشه چون یکی از یوزر ها توی یه سایت نوشته بود ...
پ.ن شایدم منظورشون مایکل پکتر عزیز بوده :))

قضیه مایکل فکر کنم بر میگرده به اون قضیه مسابقه سونی که گفته بود ملت جمله بنویسن در مورد سونی و اینا ... فکر کنم اونی که بهترین جمله رو نوشته مایکل بوده اسمش :دی البته مطمئن نیستم شایدم جفنگ باشه چون یکی از یوزر ها توی یه سایت نوشته بود ...
پ.ن شایدم منظورشون مایکل پکتر عزیز بوده :))
شایدم مایکل جکسون خدابیامرز:d

مرگ بر UC3 و نیت! داشت مخ Lightning رو میزد نامرد!:دی واسه من اسکی میره!:دی

من که از اولش هم به هیچ عنوان انتظار بازی جدید و اینا نداشتم و دقیقا میدونستم همچین چیزی میشه برای همین خیلی بهم حال داد!

ولی خداییش چه ایده جالبی داشت! خیلی برای همین تیزر کوتاه هزینه شده بود و شاید یکم قیافه ها شبیه نبودن اما خیلی جالب و قشنگ بود. تبلیغ بینهایت جذابی بود! امیدوارم بازم از این حرکات بزنن!

پ.ن: آقا HD ایش برای دن لد نیست؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or