تریلر عجیب منتشر شده در مورد PlayStation بیانگر چه چیزی میباشد ؟!!!

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

uyfp5ho8kbnhk6a94qu.jpg

در پی انتشار تریلری از سوی شرکت سونی با نام PlayStation 3 -- Long Live Play و نشان دادن تاریخ 10.5.2011 این سوال پیش امد که این تریلر بیانگر چه چه چیزی میباشد! . در این ویدئو که 53 ثانیه میباشد ، سربازی اویزان از درخت بر روی زمین میافتد و با یکی دیگر از هم دستانش به مکانی شبیه به یک هتل و یا یک بار میروند ؛ این دو که از لباسشان مشخص است سرباز هستند پس از وارد شدن به هتل با خانمی صحبت و بعد پرداخت وجهی وارد دری میشوند که در این میان صدا هیاهو افرادی از در بلند میشود و این دو داخل میشوند .
هنوز دقیق مشخص نیست در تاریخ ذکر شده در مورد PS چه چیزی را ما شاهد هستیم ولی در این تیزر رد پای بازیهایی چون Twisted Metal, Resistance, Parappa the Rapper, Metal Gear Solid, Little Big Planet, Final Fantasy, Ratchet and Clank دیده میشود و یا شاید مسئله جدیدتری را در میان باشد .

برای مشاهده نتیجه تریلر منتشر شده چند روز پیش کلیک کنید

آخرین ویرایش:
گردهمایی اشخاص سرشناس بازی های PS3 در باری ناشناس :d
یه جشنی چیزی هست همه رو دارن میزارن سر کار :d
چه چشم تیزی بابا من هرچی رو اینم فکر میکنم نمیبینم :d
بزرگش کنی معلوم میشه
خود تریلر هم رو 1080 ببنی معلومه
نیم تنه بالایی کریتوسه که چرخشی میزنه :d

خداييش اين روبوتِ از همش واضح تر هست:dمن اون كله ها رو چنتاشو ديدم ولي شايد به خاطر اينه كه بك گراند صفحه مثل كاغذ مچاله شده ميمونه!:d
اين روبوتِ قابل استناد تر هست....:>:d

گرافیستی چیزی گفتن :دی
اینجا رو کسی دقت نکرد.
روبوت إ اسنیک.
داره محو میشه از صحنه خارج میشه.
View attachment 19306

توجه من و جلب کرد اما یکی بود حضور ذهن ندارم کی فکر کرد کالسکه بچه هستش :d چیزی که جلب توجه کنه زیاده ! یوهو دیدی یک بازی دادن بیرون همه تو بازی حضور دارن :))

خیلی باحال بود یعنی محشر بود مخصوصا چشم هایه هلگاستها تو جنگل یا روبات تویه متال گیر 4

اون اسلحه ها چقدر قشنگ بودن مخصوصا آخرین اسلحه اگه واقعی این اسلحه هایه تویه کیلزون و رزیستنس و فاینافانتزی بود دیگه نیازی به بمب هسته ای نبود...

ویجی 247 نوشته احتمال زیاد PS HOME جدید هست ... خلاصه هرچی باشه به نفع ما پی اس بازاست. ایول .

عجب تیزر شاخی بود!!
خیلی حال میکنم با این تیزر های مرموز.
امیدوارم یه خبر توپ از GOW و عمو کریتوس باشه :d
صد در صد تریلر مختص بازی خاصی نیست(از بازی‌های که در این تریلر نشانه داشتند)، احتمالاً یا به PS Home ربط داره یا به PS Vita شاید هم میخواهند یک عنوان کاملاً جدید و انحصاری معرفی کنند.

هر کی قبل از اینا اومده بوده اونجا همه مسلح بودن ! اسلحه هاشونو گذاشتن بیرون خودشون رفتن تو !!!!!!:d نکنه گردهمایی رئسای فن های کنسول های مختلف بوده !!!! :d برای همین اسلحه هاشونو با خودشون تو نبردن !!!!!:d احتمالا سونی گفته بیاد جمع کنیم بریم بابا ... دیگه کار تمام کنسول ها تمومه ! بیاید جمع کنیم بریم !

شاید هم پلی استیشن جدیدش رو معرفی کنه !!!!!!!:-o

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or