تریلر عجیب منتشر شده در مورد PlayStation بیانگر چه چیزی میباشد ؟!!!

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

uyfp5ho8kbnhk6a94qu.jpg

در پی انتشار تریلری از سوی شرکت سونی با نام PlayStation 3 -- Long Live Play و نشان دادن تاریخ 10.5.2011 این سوال پیش امد که این تریلر بیانگر چه چه چیزی میباشد! . در این ویدئو که 53 ثانیه میباشد ، سربازی اویزان از درخت بر روی زمین میافتد و با یکی دیگر از هم دستانش به مکانی شبیه به یک هتل و یا یک بار میروند ؛ این دو که از لباسشان مشخص است سرباز هستند پس از وارد شدن به هتل با خانمی صحبت و بعد پرداخت وجهی وارد دری میشوند که در این میان صدا هیاهو افرادی از در بلند میشود و این دو داخل میشوند .
هنوز دقیق مشخص نیست در تاریخ ذکر شده در مورد PS چه چیزی را ما شاهد هستیم ولی در این تیزر رد پای بازیهایی چون Twisted Metal, Resistance, Parappa the Rapper, Metal Gear Solid, Little Big Planet, Final Fantasy, Ratchet and Clank دیده میشود و یا شاید مسئله جدیدتری را در میان باشد .

برای مشاهده نتیجه تریلر منتشر شده چند روز پیش کلیک کنید

آخرین ویرایش:
چشمای توی جنگل و MK II که به صورت نامرئی در اومده(پشت سگها تو راهرو) هم جالبن.
اون ماشینی که بیرون ساختمون پارک هست رو کسی میشناسه؟

فکر نکنم مربوط به بازی خاصی باشه، چون از چندتا بازی خاص یک نشانه‌ای تو این قطعه تریلر بود!نمیدونم سونی اینبار چه برنامه‌ای برای سرکار گذاشتن ملت داره!:d

اگه تریلر رو hd بگیرید ثانیه 51 کله کریتوس رو تو پشت زمینه میبینید!+ صداش که داره نفس میکشه!
حال میده بگه همه اینا برای ویتا میاد:دی
همین عکسی که گذاشتی بین عدد 11 و 5 دست راست :biggrin1: یه کله ایی هست :biggrin1: همچین یخورده هم شبیه کریتوس :biggrin1:
نه عکس نیست که فشنگ کریتوس حرکت میکنه! 1080p بگیر میبینیش

همین عکسی که گذاشتی بین عدد 11 و 5 دست راست :دی یه کله ایی هست :دی همچین یخورده هم شبیه کریتوس :دی

هر کی یک چیز میبینه من اسکلت Resistance و میبینم 5 و ببین چشم میبینی یه تفنگ و کله کریتوس ( کله رو الکی الکی ) هم دیدم :d شما جدی نگیرید ممکنه چشم من آلبالو دیده باشه :d
شاید اونجا که یک صفحه تلویزیون نشون میده رد میشه من فقط یوتوب دیدم !

من که میگم خبری نیست ! همه سرکار رفتیم !
راستی یچیزی توجه من و جلب کد وقتی میرن تو از کنار در یک چیزی رد میشه درست پشت سگه !

حال میده بگه همه اینا برای ویتا میاد:biggrin1:

جناب حال میده خوبه PS3 و میزنه بعد تو میگی VITA :biggrin1:

ویرایش : دوستان درسته ثانیه 51 نگه دارین تو همون زمینه کریتوس کمی نمایان میشه !
اون کله کریتوس نبود خودش بود !:biggrin1: تو عکس زیر بعد از 5 میتونید مشاهده کنید !
ofvr1ptlkldlk0fscph6.jpg
g[/IMG][/URL]

آخرین ویرایش:
هر کی یک چیز میبینه من اسکلت Resistance و میبینم 5 و ببین چشم میبینی یه تفنگ و کله کریتوس ( کله رو الکی الکی ) هم دیدم :d شما جدی نگیرید ممکنه چشم من آلبالو دیده باشه :d
شاید اونجا که یک صفحه تلویزیون نشون میده رد میشه من فقط یوتوب دیدم !

من که میگم خبری نیست ! همه سرکار رفتیم !
راستی یچیزی توجه من و جلب کد وقتی میرن تو از کنار در یک چیزی رد میشه درست پشت سگه !

جناب حال میده خوبه PS3 و میزنه بعد تو میگی VITA :biggrin1:

ویرایش : دوستان درسته ثانیه 51 نگه دارین تو همون زمینه کریتوس کمی نمایان میشه !
اون کله کریتوس نبود خودش بود !:biggrin1:
اون کالسکه بچست :d
نههههههههههههه
کالسکه کجا بود؟ یه رباته :d
دوره زنه هم یه مار پیچیده
رو بازوی سربازه هم آرمه resistance هست

آخرین ویرایش:
اي بابا اين كه از هر بازيِ انحصاريشون يه نشانه ايي توش هست!:-/:dنكنه ميخوان همه اينا رو واسه ويتا بسازن؟:dولي من شرط ميبندم يه ربطي به ويتا داره.....:|:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or