تریلر جدید GTAV منتشر شد!

doostanehsoft

کاربر سایت
gtavtrailer2_610.jpg

دقایقی پیش Rockstar تریلر دوم این بازی (Grand Theft Auto V) را ریلیز کرد.

در زیر می تونید اسکرین شات های بازی رو مشاهده کنید که البته به مرور اسکرین شات ها در اسپویلر در بازیسنتر (همین گفتگو) قرار می گیره.

مشاهده در گیم اینفورمر

اسکرین شات های دیگر در گیم ساید

لینک دانلود تریلر با کیفیت های متفاوت:

مشاهده آنلاین

از راکستار
کیفیت HD از راکستار 100 مگابایت
کیفیت SD از راکستار 26 مگابایت

از گیمر ساید
http://www.gamersyde.com/leech_29120_1_en.html
(لینک های دانلود در خود سایت هست و نمی شه اونا رو جداگونه اینجا گذاشت، چون گیمرساید فقط دسترسی به دانلود تریلر ها رو در سایت خودش فراهم کرده!)

اسکرین شات ها:

تعدادی از اسکرین شات های فوق فیزکی و اکشن:
Snapshot.png

Snapshot_4.png

Snapshot_2.png

Snapshot_3.png

Last edited by a moderator:
48 که خیلی کمه در مقابل 400 :((

با اون 400 مقایسه نباید کرد
GTA : SA بود 13.9 مایله مربع
RDR بود 28 مایل مربع
GTA IV بود 6.8 مایل مربع
=
48.7 مایل مربع!!!
میدونین یعنی چقدر؟ یعنی Skyrim بود 14.7 ، یعنی یک چیزی حدود 3.3 برابره اون!!!!

بیا آقا این پست اصلی استاد 779

آخرین ویرایش:
انگار داشتم یه trailer تبلیغاتی از یه فیلم میدیدم (منظور صحنه هایی بود که در طول trailer داشتم میدیدم و البته دیالوگاشون ) !!
واقعا جالب بود
مثل همیشه RS ترکونده

تریلر رو من امروز کامل دانلود کردم و دیدم

چطوری گرافیکش رو در نظر گرفتید ؟ :d البته اصلا نظرم منفی نیست اینکه راک استار بزرگترین و بهترین بازی ها را می سازه شکی نیست

ولی هنوز از گیم پلی چیزی نیست که در رابطش نظر بدیم

میشه راجب مراحلش نظر داد که یاد San Andress افتادم بخصوص اونجایی که از بال هواپیما داشت می افتاد و بعد رفتیم افتاد توی ماشین

یاد آخرین مرحله ی San Andress

Snapshot_4.png

برای اینکه بیشتر به پیشرفت ها متوجه بشیم باید به سری های قبلی هم توجه کنیم

من خودم برای FIFA 13 تریلر های FIFA 12 رو همی میدیدم و مقایسه می کردم آیا تمامی اونایی که توی تریلر هست توی بازی هم اتقاق افتاده یا نه !

بهرحال بزرگترین بازی دنیا و نسل خواهد بود

تریلر رو من امروز کامل دانلود کردم و دیدم

چطوری گرافیکش رو در نظر گرفتید ؟ :d البته اصلا نظرم منفی نیست اینکه راک استار بزرگترین و بهترین بازی ها را می سازه شکی نیست

ولی هنوز از گیم پلی چیزی نیست که در رابطش نظر بدیم

میشه راجب مراحلش نظر داد که یاد San Andress افتادم بخصوص اونجایی که از بال هواپیما داشت می افتاد و بعد رفتیم افتاد توی ماشین

یاد آخرین مرحله ی San Andress

Snapshot_4.png

برای اینکه بیشتر به پیشرفت ها متوجه بشیم باید به سری های قبلی هم توجه کنیم

من خودم برای FIFA 13 تریلر های FIFA 12 رو همی میدیدم و مقایسه می کردم آیا تمامی اونایی که توی تریلر هست توی بازی هم اتقاق افتاده یا نه !

بهرحال بزرگترین بازی دنیا و نسل خواهد بود

بال هواپیما؟ :-/
منظورت بادبان قایق ؟

این همه وقته ملتو سرکار گذاشتنو روزشمارو ثانیه شمارو صدم ثانیه گذاشتن واسه ریلیز یه تریلر فکستنی که هیچ چیز خاصی از باریو به مخاطب نشون نمیده؟؟؟
در کل این راک استار تو فیلم کردن ملت خوب کارشو بلده و البته شاید رمز موفقیتشم همین بازار گرمیه بیش از اندازش باشه...
با اینکه با این کاراش زیاد حال نمیکنم به نظرم یه نسل از بقیه شرکتای بازیسازی جلوتره...

این همه وقته ملتو سرکار گذاشتنو روزشمارو ثانیه شمارو صدم ثانیه گذاشتن واسه ریلیز یه تریلر فکستنی که هیچ چیز خاصی از باریو به مخاطب نشون نمیده؟؟؟
در کل این راک استار تو فیلم کردن ملت خوب کارشو بلده و البته شاید رمز موفقیتشم همین بازار گرمیه بیش از اندازش باشه...
با اینکه با این کاراش زیاد حال نمیکنم به نظرم یه نسل از بقیه شرکتای بازیسازی جلوتره...

راکستار مثل بعضی از شرکتها نیست که فقط تبلیغ میکنن آخرم یه بازی مسخره تحویل ملت میدن به اون میگن سر کار گذاشتن نه این !

راکستار مثل بعضی از شرکتها نیست که فقط تبلیغ میکنن آخرم یه بازی مسخره تحویل ملت میدن به اون میگن سر کار گذاشتن نه این !

منم فک کنم تو جمله اخرم دقیقا حرف شمارو به گونه ای دیگه بیان کردم...
مشکل من با طرز تبلیغات بازیهاشه وگرنه که تو بزرگ بودن بازیهای راک استار شکی نیس

منم فک کنم تو جمله اخرم دقیقا حرف شمارو به گونه ای دیگه بیان کردم...
مشکل من با طرز تبلیغات بازیهاشه وگرنه که کسی تو بزرگ بودن بازیهای راک استار شکی نیس

عزیز بازی های بزرگ<--->تبلیغات بزرگ;;)

بازی که قراره بیاد 20 میلیون نسخه یا بیشتر بفروشه باید یه همچین تبلیغاتی داشته باشه
بازی که احتمالاً متاش 97 و به بالاس باید یه همچین تبلیغاتی داشته باشه
عنوان قولی مثل GTA وقتی بعد از 4-5 سال داره بر میگرده باید هم اینقدر گرد و خاک کنهo:-)

عزیز بازی های بزرگ<--->تبلیغات بزرگ;;)

بازی که قراره بیاد 20 میلیون نسخه یا بیشتر بفروشه باید یه همچین تبلیغاتی داشته باشه
بازی که احتمالاً متاش 97 و به بالاس باید یه همچین تبلیغاتی داشته باشه
عنوان قولی مثل GTA وقتی بعد از 4-5 سال داره بر میگرده باید هم اینقدر گرد و خاک کنهo:-)
البته EFLC رو اگه حساب کنیم میشه 3 سال

درسته یک جورایی از روی IV کپی شده بود ولی باز بنظر من خیلی از IV بهتر بود
IV مراحلش زیاد جالب نبود
آدم حوصلش سر میرفت

خدا کنه اینم مثل San andreas تمیز از کار در بیاد

حالا تریلر 3 ـش کی میاد؟
ما به این امید بودیم که میخواین این تریلر دومیه تریلر گیم پلی باشه

Rockstar : دومین تریلر GTA V کاملا in-game بوده است+ یک سری اطلاعات جدید از بازی

به نام خدا...
درود بر دوستان عزیز

Rockstar در اطلاعیه ای به آن دسته از گیمرهایی که در مورد in-game بودن تریلر دوم GTA V شک دارند اعلام کرد که تمامی قسمت هایی از گرافیک بازی که در این تریلر به نمایش در آمد کاملا از داخل گیم پلی بازی بوده و هیچ چیز این تریلر از پیش رندر شده نبوده است.
مدتی پیش Rockstar با انتشار دومین تریلر عنوان مورد انتظار GTA V تحسین های بسیاری را برانگیخت. با توجه به گرافیک شگفت انگیز این تریلر و محیط های بزرگ و draw distance خوب ، برخی از افراد اعلام کردند که این تریلر برای کنسول های نسل فعلی یعنی PlayStation 3 و Xbox 360 نبوده است و حتی عده ای اعلام کردند که بخش های خاصی از این تریلر به هیچ وجه در داخل بازی نبوده است و از پیش رندر شده می باشد.
اما Rockstar اعلام کرده است که آن ها عادت دارند در هر یک از بازی های خود نوآوری ایجاد کنند و همچنین تایید کرده اند که صحنه های مربوط به این تریلر کاملا مربوط به گیم پلی بازی بوده است و هیچ چیز از پیش رندر شده ای در آن نگجانده بودند.
هنگامی که یک خواننده پرسید که آیا این تریلر کاملا از گیم پلی بازی بود Rockstar جواب داد : ”همان طور که برای تمامی تریلرهای بازی هایمان این نکته وجود دارد ، این تریلر کاملا از خود بازی بود و هیچ قسمت از پیش رندر شده ای وجود نداشت. ”

اطلاعاتی جدید از
لیدپلتفرم،طول بازی،گرافیک و...

منتشر شده که به شرح زیر است:

مقداری اطلاعات جدید از عنوان GTAV در اینترنت منتشر شد.اطلاعات جدید از جدیدترین بازی Rockstar از گرافیک،لید پلتفرم،طول بازی،پایان بازی و چیزهای دیگر حکایت میکند.اطلاعات جدید را میتوانید در ادامه مشاهده نمایید.​
GTAV در بهار ۲۰۱۳ برای دوکنسول Xbox360 و PS3 منتشر خواهد شد و سازندگان هنوز هیچ اطلاعاتی از نسخه PC منتشر نکرده‏اند.​

• هیچ لیدپلتفرمی وجود ندارد!بازی بطور همزمان بر روی دو کنسول ذکر شده در حال ساخت است.
  • کسانی که دومین تریلر بازی را مشاهده کردند حتما باخ ود فکر کرده اند که هیچ نسخه ی WiiUی وجود نخواهد داشت چون Rockstar هیچ تجربه‏ای با این کنسول جدید ندارد.اما نسخه‏ی PC را میتوان چند ماه بعد از عرضه ی نسخه ی کنسولی انتظار داشت.
  • کسانی که تریلر را دیدند حتما از گرافیک بازی شگفت زده شدند.گرافیکی فوق العاده بهمراه دقت فراوان در جزییات ریز و درشت.این گرافیک خوب و جزییات فراوان گرافیک کلی بازی محشر میکند.
  • صحبت از گرافیک شد،در آخرین دمویی که منتشر شد،لبه‏ی تیز( Alias)بشدت مشاهده شد(که البته قبل از انتشار حتما درست خواهد شد) اما فریم ریت بد نبود(عالی هم نبود!) یادتان باشد پنج سال پیش هم هنگامی که GTA IV عرضه شد گرافیک خوب بود اما فریم ریت خیلی بد بود!
  • فعلا نمیشود کاراکترها را در هنگام تعقیب پلیس و هنگام آزاد بودن شخصیت ( Free Roam) تغییر داد، اما سازندگان هنوزهم دارند روی آن کار میکنند و حتما این سیستم را عوض خواهند کرد.
  • بازی دارای چندین پایان است.
  • در مورد مدت زمان بازی،Rockstar اعلام کرد که به اندازه ای که برای Red Dead Redemption وقت گذاشتید تا تمامش کنید همانقدر هم برای GTAV باید وقت بگذارید، که این میشود تقریبا بین ۲۵ تا ۳۰ ساعت اما خیالتان راحت باشد چون سیل عظیمی از کارهای فرعی در بازی وجود خواهد داشت که ساعتهای زیادی شمارا درگیر خود کند.
  • و در آخر باید گفت مدت زمان بازی هرچقدر هم که باشد از GTA IV باید کمتر باشد چون خیلی ها بخش نیکو بلیک را بخاطر طولانی بودن بیش از حد آن به پایان نرساندن.

آخرین ویرایش:
موافقم! فکر میکنی(د)کودوم بهتره؟ گرافیکی فک کنم tlou بهتره نه؟

Sent from my ST18i using Tapatalk 2
TLOU که شک نکن بهترین گرافیک تو این نسل میشه. ولی از لحاظ بهتر بودن... باید صبر کرد

---------- نوشته در 10:28 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:24 PM ارسال شده بود ----------

صحبت از گرافیک شد،در آخرین دمویی که منتشر شد،لبه‏ی تیز( Alias)بشدت مشاهده شد(که البته قبل از انتشار حتما درست خواهد شد) اما فریم ریت بد نبود(عالی هم نبود!) یادتان باشد پنج سال پیش هم هنگامی که GTA IV عرضه شد گرافیک خوب بود اما فریم ریت خیلی بد بود!​
از اول تا اخرش رو موافقم! فقط خدا کنه راک استار تا زمان انتشار مشکل افت فریم و دندونه دار بودن تصاویر رو حل کنه!

---------- نوشته در 10:29 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:28 PM ارسال شده بود ----------

و در آخر باید گفت مدت زمان بازی هرچقدر هم که باشد از GTA IV باید کمتر باشد چون خیلی ها بخش نیکو بلیک را بخاطر طولانی بودن بیش از حد آن به پایان نرساندن.​
اینم از اون حرفا بودا!!!:-/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or