تریلر جدید لیک شده از Watch Dogs سرانجام تاریخ انتشار آنرا مشخص کرد

GUѦRDiAN

کاربر سایت
48089835354947230823.jpg

به تازگی تریلری جدید و جذاب از عنوان Open-World شرکت Ubisoft یعنی بازی Watch Dogs لیک شده است
که تاریخ انتشار این عنوان را 27 ماه می اعلام میکند این تریلر مربوط به نسخه کنسولهای نسل هفتمی میباشد و به نظر میرسد Ubisoft پس از انتقادات
اولیه این نسخه را نیز بهینه سازی کرده است تا شاهد گرافیک خوبی باشیم

تریلر با کیفیت HD | حجم: 43 مگابایت -- > لینک دانلود - لینک کمکی

Source

آپدیت:
Ubisoft این تاریخ انتشار را تایید کرد
19444976553697653394.jpg

Twitter

آخرین ویرایش:
من يه ريزه دارم
به نظر من مي تونست بهتر باشه
مثلا افكت آب حال آدمو بهم مي زد انگار يه كرم داره مي پره تو ليوان! عين لوله بود
دقیقا به یه چیزی اشاره کردی که اصلا نمی شه بهش گیر داد.
خواهشا حرفهای خنده دار نزنین
بعد دقیقا منظور این دوستومون چیه؟
یعنی اون موقع بالا اوردم ولی به نظرم الان بهتره ...
یعنی داری میگی گرافیک بازی پیشرفت کرده؟!

به نظرم واچ داگز اصلا نباید با GTA مقایسه بشه!
حداقل واچ داگز هر چی نباشه یه گیم پلی نوآورانه داره اما GTA از اولین نسخه تا الان یا باید ماشین بدزدی یا یه چیزو از یه جا برسونی به یه جای دیگه کلا به نظر این بازی هیچ ارزشی نداره و فقط و فقط نون گیم پلی و سابقه شو میخوره! گیم پلی ای که هر نوع کسافت کاری رو تو گنجوندن که ضعف داستان و عناصر دیگش دیده نشه! این بازی به نظرم هیچ ارزشی نداره و اگه داشت زیر TLOU له نمیشد!
اما واچ داگز مهم ترین ویژگیش گیم پلی نوآورانه و داستان داستانشه! به نظرم میتونه موفق بشه!

به نظرم واچ داگز اصلا نباید با GTA مقایسه بشه!
حداقل واچ داگز هر چی نباشه یه گیم پلی نوآورانه داره اما GTA از اولین نسخه تا الان یا باید ماشین بدزدی یا یه چیزو از یه جا برسونی به یه جای دیگه کلا به نظر این بازی هیچ ارزشی نداره و فقط و فقط نون گیم پلی و سابقه شو میخوره! گیم پلی ای که هر نوع کسافت کاری رو تو گنجوندن که ضعف داستان و عناصر دیگش دیده نشه! این بازی به نظرم هیچ ارزشی نداره و اگه داشت زیر TLOU له نمیشد!
اما واچ داگز مهم ترین ویژگیش گیم پلی نوآورانه و داستان داستانشه! به نظرم میتونه موفق بشه!

الان دو نکته: با فحش و بی ربط حرف زدن نمیشه جق رو به نفع خودت کنی، دوما انگار جدی جدی یه سری از این بر و بچ تو BC موفق شدن بازی رو جلو جلو کاملا تموم کنن و کاملا با اطمینان نظر می دن.
بعد هم این تیکه خدا بود:
این بازی به نظرم هیچ ارزشی نداره و اگه داشت زیر TLOU له نمیشد

پیرو این پست نتیجه می گیریم هر سال فقط یه بازی با ارزش به بازار عرضه میشه بقیه بی ارزش هستن. فقط هم بازی با ارزش هست که بیشترین جوایز رو بگیره.

پی نوشت: داستان داستان جی هست؟ نوعی جدید از داستان سرایی توی بازی هاس؟!

دقیقا به یه چیزی اشاره کردی که اصلا نمی شه بهش گیر داد.
خواهشا حرفهای خنده دار نزنین
بعد دقیقا منظور این دوستومون چیه؟

یعنی داری میگی گرافیک بازی پیشرفت کرده؟!

راست ميگى حرف بى ربطى زدم :دى

ولى اين بازى مثل AC4 ميتركونه! ميگى نه نگاه كن!

آخرین ویرایش:
دوستان یک ویدیو جدید از نسخه PS4 منتشر شده است و نشون میده که افت کیفی بازی فقط در زمینه گرافیک نیست!
داخل این تاپیک - پست 6273:
http://forum.bazicenter.com/thread6164/page419/#post3119495
خودتون ببینید! :|
این که مشکل خاصی نداشت فقط چرا اینقدر افت فریم داشت؟ ضایع بود که؟ اونجایی که تیر میزد انگار رو 10-15 فریم داشت اجرا میشد :|

8-|...
اینکه واقعا جلوه های بصری رو کاهش دادن !
البته تمام امید من فقط به نسخه PC هست ! امیدوارم اون دیگه اینطوری نباشه ! :)

8-|...
اینکه واقعا جلوه های بصری رو کاهش دادن !
البته تمام امید من فقط به نسخه PC هست ! امیدوارم اون دیگه اینطوری نباشه ! :)
آره! توی این تریلر اصلا انگار DoF ـو خاموش کرده بودن! :| البته شاید توی شرایط مختلف متفاوته!
چه مدلیه؟ :دی کلا به گرافیک نسخه کنسولی نمیشه زیاد امیدوار بود نسخه PC دیگه فکر نکنم اینجوری باشه! اینم نسخه PS4 بود خیلی توش افت فریم دیده میشد فکر کنم سر همین افت فریما هی گرافیک بازی داره افت میکنه :| :| :|

آره! توی این تریلر اصلا انگار DoF ـو خاموش کرده بودن! :| البته شاید توی شرایط مختلف متفاوته!
چه مدلیه؟ :دی کلا به گرافیک نسخه کنسولی نمیشه زیاد امیدوار بود نسخه PC دیگه فکر نکنم اینجوری باشه! اینم نسخه PS4 بود خیلی توش افت فریم دیده میشد فکر کنم سر همین افت فریما هی گرافیک بازی داره افت میکنه :| :| :|
:|:|:|
06647998654683423555.jpg
خیالتون رو راحت کنم ! اول از همه "خون ریزی" در بازی وجود نداره ! :|
دوما شهر بازم همچنان خلوت ! بسیار خلوت ! مگس هم پر نمیزنه ! تصویر بالا رو نیگاه کنین:| من موندم این همه انفجار رُخ داده پس ملّت کجان ؟! ...
سوما ، تابلوئه همه اقکت ها حذف شده، نیازی به توضیح نیست ! :|

این که مشکل خاصی نداشت فقط چرا اینقدر افت فریم داشت؟ ضایع بود که؟ اونجایی که تیر میزد انگار رو 10-15 فریم داشت اجرا میشد :|
شما از کجای این افت فریم تشخیص دادی !؟ :| (این یه ویدیو ادیت شدست)
بحث سر چیز دیگه ایه ! نه فقط گرافیک (مثلا فیزیک و انیمیشنهای سابق اصلا دیده نمیشه و رفتار NPCها خشک به نظر میاد)

شما از کجای این افت فریم تشخیص دادی !؟ :| (این یه ویدیو ادیت شدست)
بحث سر چیز دیگه ایه ! نه فقط گرافیک (مثلا فیزیک و انیمیشنهای سابق اصلا دیده نمیشه و رفتار NPCها خشک به نظر میاد)
از اونجایی که متغیر بود فریم! اونجایی که تیر داشت میزد یک جوری بود! شایدم بخاطر ادیته حالا مهم نیست
ولی انیمیشنا رو من قبول ندارم ضعیف شده! الان از کجا شما تشخیص دادین که ضعیف شده؟ اون تیکه هایی که بد بود فیلم تیکه تیکه شده بود عین اینکه افت فریم بده!

میگم دلیل علمیی واسه افت انیمیشن دیگه وجود نداره! این انیمیشنا همون انیمیشنای روز اوله تغییری نکرده چطور ممکنه تغییر کنه اصلا دلیلی هم نداره تغییر کنه! افت گرافیک و خلوت شدن محیط رو میشه دلیل واسش آورد ولی افت انیمیشن خداییش خیلی دیگه الکیه!

الان که چند بار همین تریلرو دیدم فقط سه نکته دیدم که خیلی ضایع بود که دوستان گفتن:
1- گرافیک افت کرده نصف افکتا نبود توی این تریلر :|
2- شهر اینقدر خلوت بود انگار هیچ آدمی وجود نداره :|
3- خون اصلا ندارن که خیلی ضایس :دی

وگرنه بقیه چیزاش مشکل نداشت! انفجارش خیلی خوب بود! و فیزیکش توی اون لحظه خیلی خوب بود بنظرم! وقتی ترکید ماشینای اونطرف خیلی خوب انفجار روشون اثر کرد!

فقط موندم اگه نسخه آخر شهر اینقدر خلوت باشه بدرد عمشون میخوره :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or