تریلر جدید لیک شده از Watch Dogs سرانجام تاریخ انتشار آنرا مشخص کرد

GUѦRDiAN

کاربر سایت
48089835354947230823.jpg

به تازگی تریلری جدید و جذاب از عنوان Open-World شرکت Ubisoft یعنی بازی Watch Dogs لیک شده است
که تاریخ انتشار این عنوان را 27 ماه می اعلام میکند این تریلر مربوط به نسخه کنسولهای نسل هفتمی میباشد و به نظر میرسد Ubisoft پس از انتقادات
اولیه این نسخه را نیز بهینه سازی کرده است تا شاهد گرافیک خوبی باشیم

تریلر با کیفیت HD | حجم: 43 مگابایت -- > لینک دانلود - لینک کمکی

Source

آپدیت:
Ubisoft این تاریخ انتشار را تایید کرد
19444976553697653394.jpg

Twitter

آخرین ویرایش:
چون گرافیک افت کرده اینقدر میکوبینش؟
باو گرافیک مهم نیست! :| گرافیک از این تریلری که نشون دادن هم پایین تر باشه من راضیم! فقط گیم پلیش واسم مهمه!
همین الان داشتم تریلر 14 دقیقه ای که اومده بود رو برای دومین بار میدیم و هنوزم واسم جذابیت داشت! خداییش از نظر گیم پلی و انیمیشن بازی فوق العادست! بشدت به بازی امیدوارم!
خیلی با تریلرای بازی حال کردم بدون اینکه به افت گرافیک و ... فکر کنم نشستم تریلرا رو دیدم و خیلی هم خوشم اومد از تک تکشون!

باو نمیدونم شما چرا اینقدر از افت گرافیک بازی رنج میکشید! من که اصلا اینطوری نیستم :|

یعنی شما از رو تریلر تشخیص نمیدی The Order فوق العاده س؟؟

Come On dude

چقدر بچه های اینجا پیشرفت کردن از روی یه trailer به فوق العاده بودن بازی پی می برن...
این رو بخون :

*** is an impressive showcase of the power of the PS3 and the dynamics of commanding a dragon, which undoubtedly is the main draw of this action title, is as close to perfection as you could possibly imagine.

حالا حدس بزن در مورد چه بازی نسل قبلی این صحبت ها شد...

- - -ویرایش - - -

باو گرافیک مهم نیست! :| گرافیک از این تریلری که نشون دادن هم پایین تر باشه من راضیم! فقط گیم پلیش واسم مهمه!
همین الان داشتم تریلر 14 دقیقه ای که اومده بود رو برای دومین بار میدیم و هنوزم واسم جذابیت داشت! خداییش از نظر گیم پلی و انیمیشن بازی فوق العادست! بشدت به بازی امیدوارم!
خیلی با تریلرای بازی حال کردم بدون اینکه به افت گرافیک و ... فکر کنم نشستم تریلرا رو دیدم و خیلی هم خوشم اومد از تک تکشون!

باو نمیدونم شما چرا اینقدر از افت گرافیک بازی رنج میکشید! من که اصلا اینطوری نیستم :|

مهم گول زدن ملت هست، شما و هر کس دیگه باید از این کار شاکی باشی. این که بیان دروغ بگن این همه هایپ کنن بعد معلوم شه اصلا چیزی نیست که نشون دادن کار بسیار کثیفی هست.

چقدر بچه های اینجا پیشرفت کردن از روی یه trailer به فوق العاده بودن بازی پی می برن...
این رو بخون :

حالا حدس بزن در مورد چه بازی نسل قبلی این صحبت ها شد...

- - -ویرایش - - -

مهم گول زدن ملت هست، شما و هر کس دیگه باید از این کار شاکی باشی. این که بیان دروغ بگن این همه هایپ کنن بعد معلوم شه اصلا چیزی نیست که نشون دادن کار بسیار کثیفی هست.

شما دیگه آخر هرچی گیمری..!! :|
من دیگه هیچی بازی نمیکنم..!!

اوه، شما انگار بازیش کردی اینقدر محکم قسم میدی...نمی دونستم واسه شما بازی رو فرستادن...

دوست عزيز منظورم اين بود كه گير الكى نديد مثلا اين تريلر گرافيكش فلانه و...
اول بذار بازى بياد بعد گير بديد...
منظور ديگه اى نداشتم بحث رو هم كش نده لطفا

مجید اگه گرافیک مهم نیست پاشو بریم driver 3 بازی کنیم :d
اتفاقا انیمیشن های بازی ها داغونه :|
--------------

کلا دوستان از رو تریلر قضاوت نکنید ( کلی گفتم ) بذارید بازی بیاد دستتون بعد انتقاد کنید خوبه همه هم میخواین کپی بخرید :|

دوستان میبینم اون قدر گرافیک بازی پایین نیستا!! :| البته تابستون بود فک کنم یه تریلر دادن کیف کردیم از گرافیک بازی :| یعنی اون موقع بالا اوردم ولی به نظرم الان بهتره ...
در ضمن اساتید این بازی به نظرم باید با GTA V مقایسه بشه دیگه ! خوب خودتون بگید گرافیک GTA V رو کنسول نسل قبل چه طور بود ؟؟ :| خیلی عالی بود ؟؟ :دی

دوستان میبینم اون قدر گرافیک بازی پایین نیستا!! :| البته تابستون بود فک کنم یه تریلر دادن کیف کردیم از گرافیک بازی :| یعنی اون موقع بالا اوردم ولی به نظرم الان بهتره ...
در ضمن اساتید این بازی به نظرم باید با GTA V مقایسه بشه دیگه ! خوب خودتون بگید گرافیک GTA V رو کنسول نسل قبل چه طور بود ؟؟ :| خیلی عالی بود ؟؟ :دی
آره عالی بود
شک داری ؟ :-/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or