تريلر جديد GOW III

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اگر این گیم پلی هست پس شده از این بازیه هایی که همش یدونه دکمه میزنی که برای این بازی خوب نیست البته برای بازی Bourne خوب بود
بايد به عرضتون برسونم كه همون Bourne اون سيستم رو از God Of War كپي برداري كرده بود. تو دو نسخه ي قبلي هم بود.

من يه چيزي بگم و برم . ولي اينطوري كه گرافيك بازي مورد عنايت بعضي ها قرار ميگيره ! اينطور نيست .
تا اينجا كه من ديدم گرافيك بازي بسيار عاليه انميشنها و و افكتهاي به كار برده شده و كلا گرافيك بازي يه حالت نرم و رواني در خودش داره كه من به سختي تو بازيهاي ديگه ديدم .

کدوم افکت عالی بود ؟!! درسته که انیمیشن هاش خیلی خوبه ، ولی من حتی یدونه افکت خوب هم ندیدم ، میشه یه مثال بزنی ؟

کدوم افکت عالی بود ؟!! درسته که انیمیشن هاش خیلی خوبه ، ولی من حتی یدونه افکت خوب هم ندیدم ، میشه یه مثال بزنی ؟

وقتي شما يه افكت خوب هم در بازي نميبيني پس ديگه ارزشي نداره من برات مثال بزنم . چون مثل گذشته يه بحث تكراري هست كه بارها تكرار شده . موسي به دين خود , عيسي به دين خود .

وقتي شما يه افكت خوب هم در بازي نميبيني پس ديگه ارزشي نداره من برات مثال بزنم . چون مثل گذشته يه بحث تكراري هست كه بارها تكرار شده . موسي به دين خود , عيسي به دين خود .
گیم پلی بازی اینقدر درگیرت کنه، چنان موسیقی ش روی روح و روانت تاثیر بزاره که افکت مِفکت یادت بره :دی

دوستان کم لطفی نفرمايند...خيلی اکشن بازی خوب کار شده. اينقدر اکشن بازی بالاست که آدم گرافيک از يادش ميره.فقط مشکلش خونه که خوب کار نشده که اونم مطمناً درست نخواهد شد به خاطر قضيه بن شدن تو برخی از کشورها.

دوستان کم لطفی نفرمايند...خيلی اکشن بازی خوب کار شده. اينقدر اکشن بازی بالاست که آدم گرافيک از يادش ميره.فقط مشکلش خونه که خوب کار نشده که اونم مطمناً درست نخواهد شد به خاطر قضيه بن شدن تو برخی از کشورها.
البته گرافیک هم در کنار اکشن میتونه تاثیر گذار باشه...
ولی از اونجایی که اوایل 2010 می خوان بازی رو رلیز کنن هنوز برای گرافیک وقت زیادی هست...

For all those fans out their that aren't sure what they meant by 'God of War 3 [being] the best looking game on the PS3 to date', here's a little incite for you. We all know that the game isn't a graphically detailed, I mean this in the lightest way, as Killzone 2, but what God of War 3 does right, apparently, is large scale parts

God of War III is going to be a stunning looking game

that is why God of War 3 is a visual ‘masterpiece’ it’s because it can handle these ‘large scale’ interactions

and this, is how it begins

به عظمت بازی پی ببرید :دی
این تصویر مربوط به همین تریلر ـه

1360948989_02162009_1.jpg

بابا جون عزیزت Tinypic آپلود نکن دیگه !
آخه من چمیدونم اونجا چی شیلتره :دی

آخرین ویرایش:
بابا جون عزیزت Tinypic آپلود نکن دیگه !

رنگبندیش هم همینطور ، انگار بازی سیاه و سفیده . ( مثلا KZ2 هم رنگبندیش بی روحه ولی جذاب ، این کلا یه جوریه ! )

نیما من جدیدا GOW 1,2 رو دوباره بازی کردم ، دقیقا اون مرحله ای که میره توی اون جنگله (قسمت دوم ) جایی که با اون یارو که قبلا با کمک گرفتن از خدای جنگ کشته بودش ، مبارزه میکنه ، دقیقا رنگ بندی همینجوری بود . اونجا وقتی وارد جنگل میشدی ، رنگ بندی 180 درجه تغییر میکرد . من تفاوتی احساس نکردم توی این تریلر !

بابا چرا الکی بزرگش میکنید بازی قشنگی هست ولی این تریلر واقعا هیچی نداره که من باور کنم این بازی هست آخه آدم که نمیتونه با دکمه زدن درگیر بشه اینچیزی که توی تریلر بود همش باید O بزنی والا به خدا !!!!!!!! اگر راست میگند از درون بازی بزارن این تریلر 70 درصد امکان داره گیمپلی باشه اونم CUT SCENE که فکر نکنم گیم پلی محسوب بشه

بزار یه demo توپ از این بازی بیاد بعد نضر بدید دوستان .
به نظر من تریلر هیچ مشکلی نداشت ایشالا بهتر هم میشه اینا که مثل kz2 چهار سال رو بازی نبودن همش 2 یا 3 ماهه بهشون فرصت بدید دوستان عجله نکنید;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or