تريلر جديد GOW3 منتشر شد. بزودي منتظر اطلاعات تكميلي باشيد.
:smile:
www.vg247.com/2009/02/13/god-of-war-iii-first-trailer/#more-20268
:smile:
www.vg247.com/2009/02/13/god-of-war-iii-first-trailer/#more-20268
آخرین ویرایش:
بايد به عرضتون برسونم كه همون Bourne اون سيستم رو از God Of War كپي برداري كرده بود. تو دو نسخه ي قبلي هم بود.اگر این گیم پلی هست پس شده از این بازیه هایی که همش یدونه دکمه میزنی که برای این بازی خوب نیست البته برای بازی Bourne خوب بود
من يه چيزي بگم و برم . ولي اينطوري كه گرافيك بازي مورد عنايت بعضي ها قرار ميگيره ! اينطور نيست .
تا اينجا كه من ديدم گرافيك بازي بسيار عاليه انميشنها و و افكتهاي به كار برده شده و كلا گرافيك بازي يه حالت نرم و رواني در خودش داره كه من به سختي تو بازيهاي ديگه ديدم .
کدوم افکت عالی بود ؟!! درسته که انیمیشن هاش خیلی خوبه ، ولی من حتی یدونه افکت خوب هم ندیدم ، میشه یه مثال بزنی ؟
گیم پلی بازی اینقدر درگیرت کنه، چنان موسیقی ش روی روح و روانت تاثیر بزاره که افکت مِفکت یادت برهوقتي شما يه افكت خوب هم در بازي نميبيني پس ديگه ارزشي نداره من برات مثال بزنم . چون مثل گذشته يه بحث تكراري هست كه بارها تكرار شده . موسي به دين خود , عيسي به دين خود .
دوستان کم لطفی نفرمايند...خيلی اکشن بازی خوب کار شده. اينقدر اکشن بازی بالاست که آدم گرافيک از يادش ميره.فقط مشکلش خونه که خوب کار نشده که اونم مطمناً درست نخواهد شد به خاطر قضيه بن شدن تو برخی از کشورها.
For all those fans out their that aren't sure what they meant by 'God of War 3 [being] the best looking game on the PS3 to date', here's a little incite for you. We all know that the game isn't a graphically detailed, I mean this in the lightest way, as Killzone 2, but what God of War 3 does right, apparently, is large scale parts
God of War III is going to be a stunning looking game
that is why God of War 3 is a visual ‘masterpiece’ it’s because it can handle these ‘large scale’ interactions
and this, is how it begins
رنگبندیش هم همینطور ، انگار بازی سیاه و سفیده . ( مثلا KZ2 هم رنگبندیش بی روحه ولی جذاب ، این کلا یه جوریه ! )
چرنده!. دقت کنید روش به سمت اُلمپه تو اون لحظه.
چرنده!. دقت کنید روش به سمت اُلمپه تو اون لحظه.