تريلر جديد GOW III

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
این تریلری که گذاشتید من دانلود کردم ربطی به عکسهایی که جدیدا منتشر شده نداره! درسته؟
دقیقا منم میخواستم همینو بگم. اینی که الان دانلود کردیم کامل همون تریلر قبلی با جزئیات گرافیکی بیشتر بود اما اون عکسها اینجا نبودن.

فقط خدایی با این چشم نگاه کنین که اینا همه ریل تایم بودن. واقعا فوق العاده بود.

به جزئیات داخل دهن کریتوس دقت کنید :دی

gow4.jpg

آخرین ویرایش:
مثلا الان این خیلی به kz2 نزدیکه
اگه همون یه ذره هم از kz2 بهتر بشه باز بهترین میشه
اگه به kz2 نزدیک بشه و از لحاظ هنری بهتر باشه بازم بهترینه که این یکی مهمتره بنظر من
که تا حداقل یک ساله دیگه چیزه بعیدی نیست
در هر صورت انتظارها از این بازی زیاده
اصلا" به مفهموم حرفهای من دقت کردی که پست دادی ؟
منم منظورم همونی که گفتی بود یعنی این بازی بهترینه و قطعا" کسی بخاطر گرافیکش نمیاد این بازی رو بخره ! پس نه تنها این بازی بلکه تمامی بازی ها روی هر کنسول دیگه از لحاظ گرافیکی جای پیشرفت زیادی ندارن (همون طور که مثال زدم گرافیکش 2 یا 4 برابر بازی های دیگه باشه! ) پس اگر گرافیک بخواد پیشرفت کنه میکنه نه جوری که یک معجزه رخ بده ! در کل نباید یک از سازنده ها انتظار خیلی بالایی داشت برای پیشرفت گرافیک نهایی بازی مثلا" در حد همون trailer CG بازی !! در کل نظرم این بود که از موسیقی و صداگذاری و جوی این بازی انتظار یک معجزه رو داشت که جای کار بسیار زیادی میتونه داشته باشه .
فک نکنم کسی این بازی رو بخاطر گرافیکش بازی کرده باشه بارزترین خصوصیت این بازی داستان و جو حماسیه که بازیباز رو با خودش همراه میکنه
در پست من پیدا کن قسمتی که مفهوم حرفهام این باشه که مردم میان بخاطر گرافیک GOW امدن این بازی رو می گیرن
ادم بهتره کمی قبل از پست فکر کنه بعد بیاد نظر بده ;)
حالا هم برای بهم نریختن نظم تایپک (که تا حالاش هم با نقل قول کردن نظر شخصیم بهم زدی) من دیگه ممبعد تحت هیچ شرایطی پستت رو جواب نمیدم

godofwariiia2.jpg

سلام دوستان ...

سایت این بازی (GOWIII) تاسیس شد . این سایت دارای طراحی زیبا و منحصر به فردی نیز میباشد .
امکانات سایت :
دانلود تریلر های بازی ازجمله تریلر E3 .
قابلیت دیدن تریلر ها به صورت انلاین .
دانلود تریلر ها با کیفیت های بالا .
عکس های جدید بازی .
ثبت نام برای اخبار بازی .
و سفارش بازی .

ادرس سایت

منبع

اول اومدی گفتی انتظار گرافیک چند برابر از بازی نداشته باشین که منم جواب دادم کسی همچین انتظاری نداره انتظارا در همون حدی که خودت هم گفتی کسی انتظار یه بیوولف نداره ازین بازی
بعد هم گفتی اگه کسی به فکر یه معجزه و گرافیک چندین برابره و بخاطر این چیزا دنبال بازیه از همین الان باید قید بازی رو بزنه ! که منم جواب دادم کسی تا حالا بخاطر این چیزا دنبال بازی نبوده که بخاطرش قید بازی رو بزنه
حالا دیگه نمیدونم کجای حرفت رو نفهمیدم

تریلر رو دانلود کردم...جالب بود ولی هنوز از لحاظ گرافیک جای کار داره...
اما به این نتیجه رسیدم که زاویه های دوربین خیلی با نحوه ی مبارزات هماهنگ بودن...
همون تریلر 41 ثانیه بود ولی کاملش...آقا یه چیزه دیگه هم متوجه شدم! دقیقاً از آخر GOW 2 شروع میشه همونجا که درختها دارن میرن بالا که پادشاه خدایان رو به ملکوت برسونن...
پس فکر میکنم این جزء ابتدایی ترین مراحل باشه،شایدم مرحله ی اول باشه...
به هر حال خیلی حال کردم:biggrin1:

باز هم بحث‌های عجیب!؟
همینجا بگم که گرافیک بازی فوق‌العادست. اینجا فقط تصویر ثابت دخیل نیست بلکه انیمیشن‌های مافوق تصور به همراه افکت‌های خارقالعاده و جزئیات هستند که گرافیک این بازی رو تا این حد زیبا میکنند.
اصلا کدومتون به جایگزینی نورپردازی به نسبه ساده قبلی با یک نورپردازی بینهایت زیبا اشاره کردین؟ همین نورپردازی و سایه‌زنی به تنهایی خودش جهش بسیار بزرگی برای گرافیک بی‌نقص نسخه قبلی محسوب میشه.
البته هنوز بعضی از بافت‌ها کمی تخت هستند مثل بافت زنجیرهای دور دستان کریتوس ولی رویه بهبود گرافیکی کماکان ادامه داره و مطمئن باشید با یکی از بهترین‌های این نسل روبرو خواهید شد.
دوستان اگر لطف کنن سریع و یه طرفه به قاضی نرن و بحث الکی راه نندازن قطعا درایت خودشونو اثبات کردن. البته خواهشا... .

در ضمن اخرش باحال بود معلوم شد تمامی این جنگها و تریلر روی گایا رخ داده
تایتان‌ها انقدر بزرگ هستن که کل مرحله Medusa در GOW I تو کف دستشون جا میگیره!!!
این یعنی محیط‌های بازی خیلی بزرگ هستند... و تمامی titan ها در بازی real time هستن!! تصورش رو بکنید.
من تریلر رو ندیدم هنوز ولی ... شوحی میکنید نه؟:((
فقط باس فایتهاش رو خدا به خیر بگذروونه =p~
God of War III is bigger, gorier, more beautiful than any PlayStation 3 game we've seen to date, a game with a sense of scale far beyond the competition.
راست میگه
ولی با نظرات اخیر Cory Barlog و David Jaffe زیاد حال نکردم,خیلی علاقه دارم که بدونم اینطوری و اون طوری , چطوری تموم میشه و قرار بوده بشه. فقط دعا می کنم که آخرش درست حسابی تموم بشه مثل MGS4 نشه.

باز هم بحث‌های عجیب!؟
همینجا بگم که گرافیک بازی فوق‌العادست. اینجا فقط تصویر ثابت دخیل نیست بلکه انیمیشن‌های مافوق تصور به همراه افکت‌های خارقالعاده و جزئیات هستند که گرافیک این بازی رو تا این حد زیبا میکنند.
اصلا کدومتون به جایگزینی نورپردازی به نسبه ساده قبلی با یک نورپردازی بینهایت زیبا اشاره کردین؟ همین نورپردازی و سایه‌زنی به تنهایی خودش جهش بسیار بزرگی برای گرافیک بی‌نقص نسخه قبلی محسوب میشه.
البته هنوز بعضی از بافت‌ها کمی تخت هستند مثل بافت زنجیرهای دور دستان کریتوس ولی رویه بهبود گرافیکی کماکان ادامه داره و مطمئن باشید با یکی از بهترین‌های این نسل روبرو خواهید شد.
دوستان اگر لطف کنن سریع و یه طرفه به قاضی نرن و بحث الکی راه نندازن قطعا درایت خودشونو اثبات کردن. البته خواهشا... .
در یکی از بهترین بودن های گرافیک بازی هیچ کس شک نداره...ولی این تریلر با تریلر قبلی(41 ثانیه) از لحاظ گرافیکی خیلی تفاوت نمی کنه...به نظر من همون تریلر قبلیه با این تفاوت که تریلر اول cut شده از همین بود...راجع به نور پردازی هم من جفتشو مقایسه کردم بیش از 10 بار چون قبلیه خیلی کوتاه بود تکنیک های نورپردازی توش مشخص نبود ولی تو این یکی(اکثراً صحنه های جدیدش)مشخصه...
البته ناگفته نماند من تا قبل اینکه به این موضوع اشاره کنی اصلاً به نورپردازی دقت نکرده بودم و بیشتر تو فاز حرکت دوربین بودم که انصافاً خیلی دینامیک و مناسب طراحی شده...
به جزئیات داخل دهن کریتوس دقت کنید :biggrin1:
شروع کردم به شمردن دندون های کریتوس!!!
پس از کلی تلاش مطمئن شدم از 14 بیشتر براش طراحی کردن...

آخرین ویرایش:
منم با اینکه ظرفیت دانلودم رو به اتمام بود دانلود کردم...عالی بود...خیلی رون و جالب...
فقط اون آتیش و خون رو بهتر کنن دیگه نور علی نور میشه:d
دوستان چرا دست و پا قطع نمیکرد؟من انتظار دارم ازشون که خشونتشرو بیشتر کنن...نا سلامتی اسمش خدای جنگه...دو سه تا آدم گندیده رو تیکه تیکه نمیکنه؟
تا روز ریلیز بازی مطمئنا خیلی بهتر میشه...
خداییش استراتژی خوبی بود که یه ps3 بخرم...:love:

اما به این نتیجه رسیدم که زاویه های دوربین خیلی با نحوه ی مبارزات هماهنگ بودن...
حرف شما تایید میشه این حرکت و زاویه دوربین و پوشش تمامی حنگ یکی از نکات قوت GOW هست ;)

بسیار فوقالعاده و حماسی بود از هر نظر در مورد گرافیک هم باید بگم که نسبت به تریلر قبلی واقعا پیشرفت داشت و عالی بود ولی خب هنوز جای کار داره که با توجه به زمان باقی مونده به نظر من به یه شاهکار انحصاری دیگه تبدیل میشه:love:(واقعا رو PSN تفاوت داشت)
دوستان در مورد عکسها نظرتون چیه ربطی به تریلر نداشتن گرافیکشون همچی خیلی بالا می زنه جریان چیه؟:-"

آخرین ویرایش:
من يه چيزي بگم و برم . ولي اينطوري كه گرافيك بازي مورد عنايت بعضي ها قرار ميگيره ! اينطور نيست .
تا اينجا كه من ديدم گرافيك بازي بسيار عاليه انميشنها و و افكتهاي به كار برده شده و كلا گرافيك بازي يه حالت نرم و رواني در خودش داره كه من به سختي تو بازيهاي ديگه ديدم .

كلا يه چيزي بگم كه خيالتون راحت باشه علاوه بر اين كه بازي تا ساخت نهايش پيشرفت خواهد داشت , اينم مطمعن باشيد كه تا روز عرضه بازي خواهيد ديد كه god of wae 3 بين بازي هاي ps3 بهترين گرافيك را خواهد داشت و بهترين استفاده از سخت افزارش ميكنه كاري كه سوني با ps2 با god2 كرد .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or