تريلر جديد GOW3 منتشر شد. بزودي منتظر اطلاعات تكميلي باشيد.
:smile:
www.vg247.com/2009/02/13/god-of-war-iii-first-trailer/#more-20268
:smile:
www.vg247.com/2009/02/13/god-of-war-iii-first-trailer/#more-20268
آخرین ویرایش:
دقیقا منم میخواستم همینو بگم. اینی که الان دانلود کردیم کامل همون تریلر قبلی با جزئیات گرافیکی بیشتر بود اما اون عکسها اینجا نبودن.این تریلری که گذاشتید من دانلود کردم ربطی به عکسهایی که جدیدا منتشر شده نداره! درسته؟
اصلا" به مفهموم حرفهای من دقت کردی که پست دادی ؟مثلا الان این خیلی به kz2 نزدیکه
اگه همون یه ذره هم از kz2 بهتر بشه باز بهترین میشه
اگه به kz2 نزدیک بشه و از لحاظ هنری بهتر باشه بازم بهترینه که این یکی مهمتره بنظر من
که تا حداقل یک ساله دیگه چیزه بعیدی نیست
در هر صورت انتظارها از این بازی زیاده
در پست من پیدا کن قسمتی که مفهوم حرفهام این باشه که مردم میان بخاطر گرافیک GOW امدن این بازی رو می گیرنفک نکنم کسی این بازی رو بخاطر گرافیکش بازی کرده باشه بارزترین خصوصیت این بازی داستان و جو حماسیه که بازیباز رو با خودش همراه میکنه

در ضمن اخرش باحال بود معلوم شد تمامی این جنگها و تریلر روی گایا رخ داده
من تریلر رو ندیدم هنوز ولی ... شوحی میکنید نه؟تایتانها انقدر بزرگ هستن که کل مرحله Medusa در GOW I تو کف دستشون جا میگیره!!!
این یعنی محیطهای بازی خیلی بزرگ هستند... و تمامی titan ها در بازی real time هستن!! تصورش رو بکنید.

راست میگهGod of War III is bigger, gorier, more beautiful than any PlayStation 3 game we've seen to date, a game with a sense of scale far beyond the competition.
باز هم بحثهای عجیب!؟
همینجا بگم که گرافیک بازی فوقالعادست. اینجا فقط تصویر ثابت دخیل نیست بلکه انیمیشنهای مافوق تصور به همراه افکتهای خارقالعاده و جزئیات هستند که گرافیک این بازی رو تا این حد زیبا میکنند.
اصلا کدومتون به جایگزینی نورپردازی به نسبه ساده قبلی با یک نورپردازی بینهایت زیبا اشاره کردین؟ همین نورپردازی و سایهزنی به تنهایی خودش جهش بسیار بزرگی برای گرافیک بینقص نسخه قبلی محسوب میشه.
البته هنوز بعضی از بافتها کمی تخت هستند مثل بافت زنجیرهای دور دستان کریتوس ولی رویه بهبود گرافیکی کماکان ادامه داره و مطمئن باشید با یکی از بهترینهای این نسل روبرو خواهید شد.
دوستان اگر لطف کنن سریع و یه طرفه به قاضی نرن و بحث الکی راه نندازن قطعا درایت خودشونو اثبات کردن. البته خواهشا... .
شروع کردم به شمردن دندون های کریتوس!!!به جزئیات داخل دهن کریتوس دقت کنید :biggrin1:

(واقعا رو PSN تفاوت داشت)