تريلر جديد GOW III

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
قسمتی از مطالب Kotaku درباره این بازی:

God of War III is bigger, gorier, more beautiful than any PlayStation 3 game we've seen to date, a game with a sense of scale far beyond the competition. Just how big is the third (and supposedly final) God of War? The game's director, Stig Asmussen, pitched the scope in two ways.

One, the Medusa level from the first God of War game for the PlayStation 2 is said to fit in the palm of one of the hands of the massive Titan's shown scaling Mt. Olympus in the game's first trailer. Two, the Kratos model used in God of War III is purported to be unable to fit on the PS2's RAM.

To sum up. Things are big.

تایتان‌ها انقدر بزرگ هستن که کل مرحله Medusa در GOW I تو کف دستشون جا میگیره!!!
این یعنی محیط‌های بازی خیلی بزرگ هستند... و تمامی titan ها در بازی real time هستن!! تصورش رو بکنید.

godofwariiia.jpg

همزمان با منتشر شدن تریلر در اینترنت از سوی سونی و سازندگان بازی اطلاعاتی نیز پخش شد .همچنین بعضی از سایت برای این بازی بعد از این تریلر پیشنمایش هایی نیز نوشتند .یکی از این اطلاعات این میباشد که تاریخ عرضه این بازی در E3 یعنی در ماه JUNE اعلام خواهد شد .شایعاتی نیز میباشد که بازی در 2010 و ماه مارچ عرضه خواهد شد ولی برای تایید این شایعات باید تا E3 منتظر باشید .در ضمن GOWII و GOWI در ماه مارچ عرضه شدند ..
من با مهدی (GENE) هماهنگ کرده ام که این تاپیک را هردو نفرمان به روز کنیم
منبع

جو بازی خیلی خوبه ، در مورد گرافیک چند تا مشکل داره ، این آتیش شمشیرهای Kratos خیلی مسخرست و کاملا برای نسله قبل ! همچنین خون هم خیلی بده ، بافت هاش خیلی سادست ، درخشندگی لازم رو نداره .
رنگبندیش هم همینطور ، انگار بازی سیاه و سفیده . ( مثلا KZ2 هم رنگبندیش بی روحه ولی جذاب ، این کلا یه جوریه ! )
تنخا نکته مثبت توی گرافیکش طراحی Kratos و عضلاتشه . انمیشن ها هم خوب هستن .

اینکه بازی 720p باشه 30 فریم و گرافیک عالی خیلی بهتره تا اینکه 1080p باشه 60 فریم و گرافیک معمولی !!

جو بازی خیلی خوبه ، در مورد گرافیک چند تا مشکل داره ، این آتیش شمشیرهای Kratos خیلی مسخرست و کاملا برای نسله قبل ! همچنین خون هم خیلی بده ، بافت هاش خیلی سادست ، درخشندگی لازم رو نداره .
رنگبندیش هم همینطور ، انگار بازی سیاه و سفیده . ( مثلا KZ2 هم رنگبندیش بی روحه ولی جذاب ، این کلا یه جوریه ! )
تنخا نکته مثبت توی گرافیکش طراحی Kratos و عضلاتشه . انمیشن ها هم خوب هستن .

اینکه بازی 720p باشه 30 فریم و گرافیک عالی خیلی بهتره تا اینکه 1080p باشه 60 فریم و گرافیک معمولی !!

دوست خوبم من فکر می کنم با توجه به زمان باقیمانده تا عرضه بازی مشکل texture های بازی هم حل بشه چون به قول خودتون انیمیشن ها خوبه و مشکل اصلی کار بیشتر بر روی texture هاست که اون هم درست میشه.

ولی واقعا از محیط و جو بازی شکه و هیجان زده شدم.عاااااااااااااااالیه

پیشنهاد میکنم تریلر رو از PSN‌ دانلود کنید و با HDTV ببینید... من وقتی دیدم شفافیت و رنگ‌ها با این تریلر زمین تا آسمون فرق میکرد :دی
---------------
ضمن اینکه به scale بازی دقت کنید خیلی بزرگه و draw distance فوق العادست

پیشنهاد میکنم تریلر رو از PSN‌ دانلود کنید و با HDTV ببینید... من وقتی دیدم شفافیت و رنگ‌ها با این تریلر زمین تا آسمون فرق میکرد :biggrin1:
---------------
ضمن اینکه به scale بازی دقت کنید خیلی بزرگه و draw distance فوق العادست
اتفاقا کنجکاو شدم همین کار رو کردم رنگ بندی واقعا قویه مشکل وجود بعضی از تکسچرهای ضعیف هست که تکسچرها تا روز عرضه بازی قابل تغییر و با کیفیت تر شدن هستنتند برخی افکت ها مثل اتش Blade Of Chaos یه خرده ضایس انگار هنوز طراحیش نکردن در کل با توجه به اینکه احتمالا 1 سال تا عرضه مونده امکان قویتر شدن زیاده در ضمن باید صبر کرد دید واقعا سونی اون تریلری که به دیوید جافی نشون داده همین بوده یا نه یعنی در همین حد بوده.در ضمن اگر دقت کنید این تریلر کامل همون تریلر قبلیه هست شاید بازی اصلی باز هم بای این فاصله داشته باشه.
در کل تو بازی این سبکی بیشتر گرافیک شاید برای DMC , NB باشه که اونا هر دو از این بازی کمتر هستن و محیطشون و آبجکتهاشون بسیار بسیار کوچکتر هستند

خدایی من که دلم داره پر میکشه برا یه دست دیگه GOW بازی کردن
در مورد تکسچر ها هم خب تا زمان عرضه بازی که معلوم هم نیست کی هست شاید 1 سال زمان مونده باشه و میشه راحت این موارد رفع بشه
امید وارم همونطور که کیوان گفت تایتان ها به همین بزرگی باشن و محیطها هم عظیم باشه و اون دکمه زنی هم مثل شماره قبلی باشه
راستی کیوان اینکه تایتان ها ریل تایم هستن تایید شده ؟ چون تو متن Kotaku چیزی نگفته !

خوب بالاخره منم دیدم .....
در مورد جو بازی که باید بگم wow با این تازه وسط کاره وهیچی نشده عالیه !
ولی در مورد گرافیک باید بگم که نه سازندگان و نه خود کنسول ps3 دیگه معجزه نمیتونه بکنه ! این بازی دیگه خودشو بکشه کمی گرافیکش از Killzone 2 بهتر میشه ;) اگر کسی به فکر یه معجزه و گرافیک چندین برابره و بخاطر این چیزا دنبال بازیه از همین الان باید قید بازی رو بزنه !
الان بهترین انتظاری که میشه از این بازی داشت بهترین صدا گذاری و موسیقی های حماسی و جوی عالی برای این بازی در بین بازیهای دیگه است که مهترین رکن در کنار گرافیک شمگیر در سری های GOW بوده است .
این گزینه ای است که ادم واقعا" انتظاره یک معجزه ازش رو داره نه گرافیک !!!!
در کل نظرم من اینه که در حال حاظر یک موسیقی حماسی ناب برای این بازی به مراتب خیلی بهتره . چون گرافیک روی کنسولهای نسل حاضر دیگه عمر خوشو کرده و یه دفعه 4 برابر نمیشه ;)

آخرین ویرایش:
خدایی من که دلم داره پر میکشه برا یه دست دیگه GOW بازی کردن
در مورد تکسچر ها هم خب تا زمان عرضه بازی که معلوم هم نیست کی هست شاید 1 سال زمان مونده باشه و میشه راحت این موارد رفع بشه
امید وارم همونطور که کیوان گفت تایتان ها به همین بزرگی باشن و محیطها هم عظیم باشه و اون دکمه زنی هم مثل شماره قبلی باشه
راستی کیوان اینکه تایتان ها ریل تایم هستن تایید شده ؟ چون تو متن Kotaku چیزی نگفته !
هر چیزی که تو تریلر میبینید real time ‍ه... titan ها هم اصلا جزو گیم‌پلی هستند.
این قسمتی هم که تو تریلر نمایش داده شد رو بدن Gaia بود.

پس تایتان‌ها همه real time هستند.

Q&A رسانه‌ها با کارگردان بازی

previewها و مصاحبه‌های سایت‌های مختلف:

آخرین ویرایش:
واووووووووووووووووو:eek:فوق خفن بود.چه موزیکی:eek:چه جوی:eek:چه قدرتی:biggrin1:
فقط اگه گرافیکش بهتر بشه خیلی عالیه چون گرافیکش باید خیلی بهتر از این باشه
یا حق

تکسچر مکسچر و رنگ و رو در حد یکم بهتر و بالاتر از VGA 08 برسونن کافیت میکنه با توجه به اعظمت محیطهای بازی نمیشه;نباید ; یعنی نمیتونید به این وضعیت ایراد بگیرید. دیگه یا شکوه و جلال یک میدان جنگ راستین یا گرافیک خوش بر و رو، هر دو با هم میسر نیست ( در وصف این بازی گفتم، نیاید مثال بزنید! ). سطح توقعات هم بخاطر ادعای دوستان فن بوی مبنی بر " گرافیکی در حد بیوولف" بالا رفته.
بنده به اون چیزی که میخواستم رسیدم.

پ.ن. آهان.. همیشه دوست داشتم وقت مبارزه خون بریزه رو سر صورت و تن بندنش، حتی برای چند لحظه. اومیدوارم ویرایش نهائی به این خواسته برسم.

آخرین ویرایش:
این بازی دیگه خودشو بکشه کمی گرافیکش از Killzone 2 بهتر میشه
مثلا الان این خیلی به kz2 نزدیکه
اگه همون یه ذره هم از kz2 بهتر بشه باز بهترین میشه
اگه به kz2 نزدیک بشه و از لحاظ هنری بهتر باشه بازم بهترینه که این یکی مهمتره بنظر من
که تا حداقل یک ساله دیگه چیزه بعیدی نیست
در هر صورت انتظارها از این بازی زیاده
اگر کسی به فکر یه معجزه و گرافیک چندین برابره و بخاطر این چیزا دنبال بازیه از همین الان باید قید بازی رو بزنه !
فک نکنم کسی این بازی رو بخاطر گرافیکش بازی کرده باشه بارزترین خصوصیت این بازی داستان و جو حماسیه که بازیباز رو با خودش همراه میکنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or