ترفند هاي ويندوز Xp

• Thread starter Thread starter Behzadr
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
افزایش سرعت شماره گیری مودم

منم از بچه ها بخاطر فعالیتشون تشکر می کنم

در پنجره ی کنترل پنل ، بر روی آیکن مودم دوبار کلیک کنید . گزینه ی Connections را انتخاب کنید و دکمه ی Advanced را کلیک کنید . در قسمت Eextra Setting T ، این را وارد کنید = s11=50 . سپس ok را بزنید و خارج شوید .

من دنباله روشی میگردم که دیگه گزارشات Win Xp از کار بیوفته ،
به شکل دیگه اگه بخوام منظورم را بگم یه سری از Log فایلها هستند که ما هر تغییراتی که رو Win میدیم یا کار هایی که میکنیم را مرتبا به صورت Text یه جا ذخیره میکنه ولی با این ترفند (که یادم نیست چی بود) دیگه اون Log فایل ها غیر فعال میشند ، اگر دوستان چیزی در این مورد میدونند لطفا بگند

=======================
البته شک دارم که این هم باشه

ClearPageFileAtShutdown

آخرین ویرایش:
به شکل دیگه اگه بخوام منظورم را بگم یه سری از Log فایلها هستند که ما هر تغییراتی که رو Win میدیم یا کار هایی که میکنیم را مرتبا به صورت Text یه جا ذخیره میکنه ولی با این ترفند (که یادم نیست چی بود) دیگه اون Log فایل ها غیر فعال میشند ، اگر دوستان چیزی در این مورد میدونند لطفا بگند
من متوجه نشدم دقیقا
یعنی می خوای کسی که بعد خودت پشت سیستم می شینه نبینه که شما با این سیستم چه کردی؟

اگه منظورت غیر فعال کردن گزارش مشکل در ویندوز XP هستش که باید به صورت زیر عمل کنی :

می ری توی کنترل پنل بعد وارد System میشی . روی زبانه ی Advanced کلیک کن . سپس بر روی error-reporting در زیر پنجره کلیک کن . و با فشار بر روی ok خارج شو

نه این عمل Win باعث میشه قسمتی از سرعت سیستم گرفته بشه + حجم Hdd
البته من اینا فقط شنیده بودم ، قبلا هم انجام میدادم ، ولی خوب چون زیاد تاثیر گذار نبود (شاید هم اون موقع تاثیرش را نمیفهمیدم) دیگه انجامش ندادم
البته یادمه تویه مجله Pc مال 5 سال پیش بود حدودا

سلاممن امروز یک چیزی کشف کردم(که همتون بلدین احتمالا×!!!!)Ctrl+shift+esc به جای Ctrl+alt+delet
رهام جان...حداقل یه توضیح بده که این ترکیبات چه کاری رو انجام می دن؟>

پنجره ی End Task بدرد زمانی میخوره که سیستم شما هنگ کرده و مثلا میخواین مشکلتون رو حل کنید این دکمه رو میزنید و برنامه ای که باعث هنگ کردن شده میبندید...
البته اگه در End Task به قسمت processes برین بهتره چون سرعت بن کردن برنامه بیشتره;)

اوه خدای من

پنجره End Task دیگه چیه

اون Task Manager هستش که اگه به صورت کتابی بگم این میشه

Windows Task Manager

برنامه اي که به شما نشان مي دهد چه برنامه هايي در حال اجرا هستند و شما اين توانايي را داريد که آنها را ببنديد. از اين قسمت زماني استفاده کنيد که برنامه اي قفل شده باشد
براي اجراي اين قسمت کليدهاي Alt+Del+Ctrl را با هم فشار دهيد

که از بخش های Applications برنامه های کاربری که توسط کاربر باز شده

Processes فرایند پردازش کلیه برنامه ها که در سیستیم اجرا شدند و از این بخش می تونید
سرعت عمل کرد برنامه ها رو بالا یا پایین ببرید با راست کلیک کردن روی هر برنامه

Performance کارایی سیستم هستش که مقدار حافظه ای که الان در حال استفاده شدن رو نشون میده

Networking این بخش مال شبکه هستش و میزان سرعت و کشش شبکه رو نشون میده

Users این بخش هم مال کاربران انلاین هستش که توی شبکه هستند و میشه یک سری
کارهایی روی اون ها اعمال کرد

آخرین ویرایش:
پنجره End Task دیگه چیه
جو گرفتم گفتم End Task
26.gif

اخه حوصله تایپ en نداشتم جمله ی گیم استیشن رو کپی کردم
23.gif

حذف My Network Place از Desktop وStart Menu

سیستم عامل : Xp و 2000

از رجیستری به مسیر زیر برید :

HKEY_Current_User\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer

در پنجره ی سمت راست ، یک New از نوع DWORD Value بسازید و نام آن را NoStartMenuNetworkPlace

بگذارید . روی آن دابل کلیک کنید و مقدار 1 را قرار دهید . F5 را فشار بدید و کامپیوتر رو بوت کنید .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or