تو این قصر 5 نفر بودن ، پدر خانواده دوستمون بود که خودش نیروی شیطانی پیدا نکرده بود ولی زنش و بچه هاش هم به نیروی شیطانی دست پیدا کرده بودند و موجوداتی فوق العاده وحشتناک تبدیل شده بودند. آخر بازی هم هم درست یادم نیست زنه دوستمون ، دوستمون رو یه کاری میکنه که میرن تو یه موجود غول آسا تبدیل میشن. در ابتدای بازی ما این افراد به شکل عادی میبنیم ولی یه مهری بر گردیم ماس که وقتی اون رو Use میکنیم انگار از شخص دیگری داریم میبنیم و از اون تو چهره واقعی و وحشتناک این افراد پیدا میشه. البته از وسطای بازی دیگه ما به طور عادی اونارو به شکل وحشتناک میبنیم.نوشته شده توسط OiLeS:امین جان من داستان بازی را درست یادم نیست ولی چیزهایی که یادمه را برات میگم(برای دانستن جزییات به این سایت ها مراجعه کن. www.darinoos.net و www.undying.ea.com)داستان این بازی برای سال 1923 است. شما نقش یک ادم متخصص در امور ماوراطبیعه را بازی می کنید. دوست شما در یک قصر در یک شهر ساحلی زندگی می کند.دوستت و برادرش یک کتاب در کتابخانه یپدرشان دارند که ان را باز می کنند و نیروی شیطانی ان کل قصر را فرا می گیرد و شما وظیفه دارید به او کمک کنید.
من یادمه یه قسمت از بازی بود که یکی از این بچه ها به صورت روح بود تو قصر بعد به هیچ شکل شما نمیتونستید بهش ضربه ای وارد کنید بعد این یارو با اون قیافه ی خوفناکش همین طور تو قصر به دنبال شماس. نکته این هم هست که اون می تونست به ما ضربه بزنه و ما نمیتونستیم بهش ضربه بزنیم. بعد شما که هی در حال فرار هستید یهو میبنین که یه موجود عجیب قریب جلوتون ظاهر شد. اونجاس که دیگه سکته میکنین با خودتون میگین فعلا از دست اون یارو خوفه راحت بودم این دیگه چی بود اومد جلوم. در هنگام فرار از دست این یارو اینقد استرس وجودتون رو فرا میگیره که وصف ناپذیره. همین طور باید برین جلو تا برسین به یه جا مثله دخمه مانند تازه اونجا میتونید اون یارو رو بکشین اونم که یادمه خیلی هم سخت.
کلا بازی از این قسمت ها زیاد داره. پیشنهاد میکنم امتحان کنید. البته اینم بگم فکر نکنید این بازی 180 درجه با بازیهای ترسناک دیگه فرق داره ها کلا تو یه ماه هستند ولی نکات بارزی داره که بازی رو تا حدودی واقعا ترسناک کرده.
سبکه بازی FPS هست. در سال 2001 هم به بازار عرضه شد. گرافیکشم همونطور که دوستان گفتند در زمان خودش خیلی خوب بود !
تو این زمان واقعا EA بازی های خارق العاده ای وارد بازار میکرد ولی الان چی ؟!