ترسناكترين بازي از نظر شما؟(همراه با نظر سنجي)

ترناكترين بازي از نظر شما؟؟؟

• Doom

رای‌ها: 37 6.9%
  • Dead Space

رای‌ها: 129 24.0%
  • Fear

رای‌ها: 19 3.5%
  • Resident Evil

رای‌ها: 68 12.6%
  • Obscure

رای‌ها: 11 2.0%
  • Condemned

رای‌ها: 10 1.9%
  • Fatal Frame

رای‌ها: 40 7.4%
  • Undying

رای‌ها: 7 1.3%
  • Siren

رای‌ها: 20 3.7%
  • Silent Hill

رای‌ها: 150 27.9%
  • Alone In The Dark

رای‌ها: 8 1.5%
  • Manhunt

رای‌ها: 6 1.1%
  • The Sufering

رای‌ها: 3 0.6%
  • Rule Of Ruse

رای‌ها: 3 0.6%
  • Demons Souls

رای‌ها: 2 0.4%
  • Call Of Cthulhu

رای‌ها: 14 2.6%
  • Nosferatu

رای‌ها: 4 0.7%
  • Painkiller

رای‌ها: 1 0.2%
  • Left 4 Dead

رای‌ها: 5 0.9%
  • Jericho

رای‌ها: 1 0.2%

• مجموع رای دهنده‌ها
    538
:d:d

اتفاقا همون موقع كه اولين پستم رو توي اين تاپيك دادم به نكته ي خيلي مهمي اشاره كردم.

قطعا رزيدنت ايول هاي كلاسيك يكي از ترسناكترين بازي هاي ساخته شده در اين سبك بودند. علت اصلي ترسناكي اين بازي هم واقع گرا بودن و منطقي بودن و علمي بودن داستان بازي هست. به همين جهت اكثر افراد روي زمين بازي RE رو به عنوان يك پديده ي علمي قبول ميكنند اما وقتي سر بازي مثل سايلنت هيل باز ميشه به همون علتي كه توي پست قبليم گفتم افراد مختلف با عقايد مختلف نميتونن به خوبي با محيط و شخصيت هاي بازي در ارتباط باشن. ترس سايلنت هيل از نوع رواني هست و هر كسي نميتونه به مرحله اي برسه كه ترس واقعي اين بازي رو درك كنه.[/QUOTE
با ایشون 1000%موافق هستم.silent hill+resident evil=Horror LOVE!

Call Of Cthulhu روی XBOX داشتم. جو بسیار سنگین و ترسناکی داشت.
Dead Space هم تو صدا گذاری و استفاده از صدا قیامت کرده بود.
Undying ترسناک بود ولی ترس لحظه ی. مثلا وقتی برای اولین بار اون اسلحه اژدها مانندش عطسه کرد خیلی ترسیدم. درضمن غول اخرشم معلوم نبود چطوری باید کشتش :دی.

دراخر باید بگم به Call Of Cthulhu کبیر Vote دادم :دی.

راستش من اصلا تحمل سایلنت هیل بازی کردن رو ندارم . عاشقشم اما یه جوری موسیقی و محیطش ادم رو تخریب میکنه . که البته 3 بیشتر اینطوری بود برام . الان هم یه تراک کوچیک از بازی رو دارم گوش میدم به اسم llost carol اول تا اخر بازی داره از جلو چشام رد میشه. اما نسبت به بقیه بازیها همچین احساسی ندارم . دد اسپیس وحشتناک بود اما اون حس عمیق رو نداشت . هرچند یه کم از دیالوگهای سایلنت هیل خوشم نمیومد.

اینم دانلود اون تراک

• Like
Reactions: .:Layho:.
بنظر من هیچکدام ترسناک ترین نیستن اونی که ترسناک ترینه اسمش رو نگذاشته و بعید میدونمم بازی کرده باشدش. تایپکش رو زدن اما خیلی خلوته.
ضمنا ترناکترین چجورشه منظورت ترسناکترینه یا همون ترناکترین که ادم محل نشستنش رو تر یا خیس میکنه ؟؟؟؟ سواله برام

بنظر من هیچکدام ترسناک ترین نیستن اونی که ترسناک ترینه اسمش رو نگذاشته و بعید میدونمم بازی کرده باشدش. تایپکش رو زدن اما خیلی خلوته.
ضمنا ترناکترین چجورشه منظورت ترسناکترینه یا همون ترناکترین که ادم محل نشستنش رو تر یا خیس میکنه ؟؟؟؟ سواله برام

اسمش چیه بگو اقا من تاپیکو شلوغ میکنم اگه خوشم بیاد کاریت نباشه :d

برای من Silent hill بازی بود که از لحظه ای بازی رو شروع می کردم میتورسیدم تا آخرین لحظه که Exit می کردم !

جو باز موسیقی بازی که یه قز قز عجیب و جنون آور داشت . من به بازی که آدم و یک لحظه بترسونه ترسناک نمی گم . Silent Hill برای ترساندن شما نیاز به زامبی یا جکی جونورهای نافرم نداشت . ولی با جو بازی و محیط بازی شما مدام میترسیدین . بیاد بگم که کلی روی بحث روان شناسی بازی کارش شده بود و از هر لحاظ کیف میداد .

مخصوصا وقتی مو های تنم سیخ میشد رو یام نمیره !!!!

نه اصلا .سبکش FPS هست در ضمن ار تفنگ و اسلحه هم خبری نیست .اونطور که من شنیدم و عکس هاشو دیدم بیشتر تاکید بازی رو مخفی کاری و فرار هست.

Amnesia-The-Dark-Descent-Front-Cover-47404.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or