.:Layho:.
کاربر سایت
با تمام احترامی که برای Silent Hill و RE 1,2,3 قائلم، اما مطمعنم که Dead Space واقعا ترسناک ترینه!
:d:d
اتفاقا همون موقع كه اولين پستم رو توي اين تاپيك دادم به نكته ي خيلي مهمي اشاره كردم.
قطعا رزيدنت ايول هاي كلاسيك يكي از ترسناكترين بازي هاي ساخته شده در اين سبك بودند. علت اصلي ترسناكي اين بازي هم واقع گرا بودن و منطقي بودن و علمي بودن داستان بازي هست. به همين جهت اكثر افراد روي زمين بازي RE رو به عنوان يك پديده ي علمي قبول ميكنند اما وقتي سر بازي مثل سايلنت هيل باز ميشه به همون علتي كه توي پست قبليم گفتم افراد مختلف با عقايد مختلف نميتونن به خوبي با محيط و شخصيت هاي بازي در ارتباط باشن. ترس سايلنت هيل از نوع رواني هست و هر كسي نميتونه به مرحله اي برسه كه ترس واقعي اين بازي رو درك كنه.[/QUOTE
با ایشون 1000%موافق هستم.silent hill+resident evil=Horror LOVE!
بنظر من هیچکدام ترسناک ترین نیستن اونی که ترسناک ترینه اسمش رو نگذاشته و بعید میدونمم بازی کرده باشدش. تایپکش رو زدن اما خیلی خلوته.
ضمنا ترناکترین چجورشه منظورت ترسناکترینه یا همون ترناکترین که ادم محل نشستنش رو تر یا خیس میکنه ؟؟؟؟ سواله برام
Amnesia: The Dark Descentاسمش چیه بگو اقا من تاپیکو شلوغ میکنم اگه خوشم بیاد کاریت نباشه :d
آخه نوشته ترناکترین !!!!منظور از ترسناکی یعنی ضربان قلبت بره بالا ... AMNESIA جز پروژ های بعدی منه .For Sure