ترسناكترين بازي از نظر شما؟(همراه با نظر سنجي)

ترناكترين بازي از نظر شما؟؟؟

• Doom

رای‌ها: 37 6.9%
  • Dead Space

رای‌ها: 129 24.0%
  • Fear

رای‌ها: 19 3.5%
  • Resident Evil

رای‌ها: 68 12.6%
  • Obscure

رای‌ها: 11 2.0%
  • Condemned

رای‌ها: 10 1.9%
  • Fatal Frame

رای‌ها: 40 7.4%
  • Undying

رای‌ها: 7 1.3%
  • Siren

رای‌ها: 20 3.7%
  • Silent Hill

رای‌ها: 150 27.9%
  • Alone In The Dark

رای‌ها: 8 1.5%
  • Manhunt

رای‌ها: 6 1.1%
  • The Sufering

رای‌ها: 3 0.6%
  • Rule Of Ruse

رای‌ها: 3 0.6%
  • Demons Souls

رای‌ها: 2 0.4%
  • Call Of Cthulhu

رای‌ها: 14 2.6%
  • Nosferatu

رای‌ها: 4 0.7%
  • Painkiller

رای‌ها: 1 0.2%
  • Left 4 Dead

رای‌ها: 5 0.9%
  • Jericho

رای‌ها: 1 0.2%

• مجموع رای دهنده‌ها
    538
اگه بتونن دشمنای سایلنت هیل رو یه جوری طراحی کنن که با عقل آدم جور در بیاد خیلی خوبه . اینجا جاش نیست بهت پیغام خصوصی میدم که خودت متوجه بشی .در مورد obscure چون اونم سرمنشع علمی داره حوادثش خوشم میاد ازش.
و قشنگی Silent hillهم به همون شخصیت های عجیب و البته زیباشه:x
Resident-Evil-Afterlife-Executioner-Majini-Axeman.jpg
البته resهم از اون نوع شخصیت های silent hill داره;):x

آخه مشكل اينه كه ترسناك خيلي كلي هست
اگر مي گفتيد بهترين بازي ماشين سواري يا بهترين بازي هواپيمايي يا بهترين بازي اكشن مشكلي نبود
ولي ترسناك به شاخه هاي مختلف تقسيم ميشه
توي فيلمهاي ترسناك هم فيلمهاي مثل كينه و حلقه و شاتر و اين قبيل فيلمها توي يك گروه هستن
حالا ما بيايم فيلم Alliens‌رو با اين سري فيلمها مقايسه كنيم خنده دار نيست؟:d
كاش آغاز كننده تاپيك اولا اين موضوع رو مشخص مي كرد ،بعد هم موقع اضافه كردن نظر سنجي گذينه نمايش دادن كساني كه راي دادند رو هم ميزد.

در مورد مقايسه دد رايزينگ و اويل هم شرمنده
فقط مي خواستم منظور برسونم.:d اويل تكه بابا

اونو بیخیال. شما هم نمیدونی چرا د روم تو سون نصب نمیشه ؟

اولا بحث تموم شدس قابل مقایسه نیستن و نمیخوام دوباره باز شروع بشه اقا احد هم اومدن و نظرشونو گفتن .دوما من مثل بعضی ها نمیخوام عقیدمو به بقیه تحمیل کنم و نیازی نمیبینم که بخوام اینو به کسی ثابت کنم . من اطلاعاتم در مورد رزیدنت اویل کامله میخوام چیکار داستان تپه خاموش رو بخونم! شما چی اطلاعات در باره ی رزیدنت اویل کامله؟ اگه من ایرادی گرفتم نه به خاطر این نبوده که من نمیدونستم چجوری گوشت و فلزات باهم ترکیب میشن به خاطر این بوده که برام جالب نیست. یه چیز دیگم میخواستم بگم باز گفتم میگی انقد سطحی نگاه نکن به سایلنت هیل ... و ضمنا یادت باشه که اول شما گفتی زامبی های متور سوار. و سوما نیازی به عذر خواهی نیست باعث رنجشم هم نشدی منم هنوز بابا بزرگ نشدم که اینجوری میگی ...:d من یبار گفتم بازم میگم شما فن سایلنت هیل هستی و من فن رزیدنت اویل .

این همون موجودی که گفتم خب این الان چیه ؟ چرا وقتی میزنیش انگار داری با میله به یه اهن ضربه میزنی صداش اونطوریه!

Needler.jpg

آقا من غلط کردم، اشتباه کردم، نفهمی کردم... شما مارو ببخش! ( والا به خدا! بعضی ها هنوز معنای احترام گذاشتن رو نمیدونن. من از رزیدنت چی میدونم؟!!!! الله اکبر:-o) معلومه قابل مقایسه نیستن! این شمایی که از اول تاپیک داری بی خودی تلاش می کنی که بگی آره سایلنت هیل لولو طرفش نرین! برو آقا برو جون من رو اعصاب یکی دیگه راه برو! من اگر گفتن زامبی موتور سوار مگه بی راه گفتم؟ آخه رزیدنت 2 کجا 5 کجا؟ به خدا اگر خورشید و دست راستم بزارن، ماه دست چپم دیگه تو این تاپیک نظر نمیدم! من تو این 3 سال 300 تا پست دادم فکر کنم 10 تایش اینجا الکی هرزه بود. من دارم به شما میگم هر کدوم از موجودات بنا به دلایلی شکل گرفتن و شما می خوای تک تک عکساشونو بزاری و بگی پس این چی؟

من کم پیش میاد که پست کسی رو اینطوری نقل قول کنم ولی شما اینقدر رو اعصابی که پیر مارو درآوردی! کسی که به شماره آخر Alone in the Dark بگه ترسناک معلومه نباید سایلنت هیل بازی کنه!

راستی قسمت دومی رو که بولد کردم میدونستی! ای کلک:d

یه تیکه از پستت رو هم بولد کردم. نگاه کن تا وقتی اینطور لجبازانه نظر میدی راه به جایی نمیبری! یه سال پیشم یه پیش نمایش از آلن ویک گذاشتم اومدی اونجا گفتی آلن شبیه Alone in the Dark هست و رو حرفت پافشاری کردی که بچه ها سرکوبت کردن! ولله اگر شبیه Alone in the Dark باشه! تازه هنوز که هنوز آلن بازی نکردی! قضیه سایلنت هم همینه! کلا اول نظر میدی بد صحتش رو بررسی می کنی.

من الن ویک رو بازی نکردم ولی سایلنت هیل رو چرا تازه خودت شروع کردی من اصلا قصد مقایسه نداشتم ضمننا شما اصلا دقت نمیکنی ببینی من چی میگم فقط میخوای حرف خودتو بزنی من گفتم کار به دلایلش ندارم اصلا من میگم برام جالب نیستم باز شما میگی هد کدوم بنا به دلایلی شکل گرفتن !!! تعجب میکنم .بچه ها سرکوبم کردن ؟ !!!! عزیزم تاپیک قفل شد اگه نه من بودم. ضمنا انقدر جوش نزن اعصابتم خورد نکن من بحثم سر موجودات با شما نیست که شما کاسه از اش داغ تر میشین. من گفتم رزیدنت اویل و سایلنت هیل اصلا قابل مقایسه نیستن.و تموم باز دیدم شما میگی برو گندتونو بیارو برو فلان و بیارو ... سری که درد نمیکنه دستمال نمیبندن هر جور راحتی میخوای بیا تو تاپیک میخوای نیا آخرای پست 137 رو با دقت بخون .بعد اگه نخواستی دیگه تو تاپیک نظر ندی نده .

بابا من گفتم برو گندتون بیار شوخی کردم! من بدبخت همون جا که گفتم. اگر برات موجودات مهم نیست پس واسه چی میگی برو برام عکس بیار و یا خودت عکس میزاری؟ شما صندلی چرخ دار و گوشت رو مسخره ردی منم دلیل فلسفیش رو گفتم! حالا شما دلیل فلسففففی " زامبی شوفر" " زامبی پشت ماشین گان" " زامبی موتور سوار" " شوا کاماندو" " زامبی بوکسور" " زامبی هفت تیر کش" " زامبی عینکی " رو بگو! :d:x

برو آقا این شمایی که داغ کردی!

قضاوت پست های بنده و ایشونم با دوستان!

کلللللا شاد و موفق و سرحال باشی ایشالله:x

آخرین ویرایش:
این همون کله مثلثی خودمونه:dحال بیاد بگید موجودات سایلنت هیل فلانن!!!
Residen Evil هم دیگه از ژانر ترس اومد بیرون.خداییش کی تا حالا تو Evil 5 ترسیده؟؟؟
موافقم.XD
res5"اصلا"ترسناک نیست ولی خیلی قشنگه من خودم res5رو 100%رفتم و خیلی هم دوست دارم ولی ترسناک نیست.:d

آقا من غلط کردم، اشتباه کردم، نفهمی کردم... شما مارو ببخش! ( والا به خدا! بعضی ها هنوز معنای احترام گذاشتن رو نمیدونن. من از رزیدنت چی میدونم؟!!!! الله اکبر:-o) معلومه قابل مقایسه نیستن! این شمایی که از اول تاپیک داری بی خودی تلاش می کنی که بگی آره سایلنت هیل لولو طرفش نرین! برو آقا برو جون من رو اعصاب یکی دیگه راه برو! من اگر گفتن زامبی موتور سوار مگه بی راه گفتم؟ آخه رزیدنت 2 کجا 5 کجا؟ به خدا اگر خورشید و دست راستم بزارن، ماه دست چپم دیگه تو این تاپیک نظر نمیدم! من تو این 3 سال 300 تا پست دادم فکر کنم 10 تایش اینجا الکی هرزه بود. من دارم به شما میگم هر کدوم از موجودات بنا به دلایلی شکل گرفتن و شما می خوای تک تک عکساشونو بزاری و بگی پس این چی؟

من کم پیش میاد که پست کسی رو اینطوری نقل قول کنم ولی شما اینقدر رو اعصابی که پیر مارو درآوردی! کسی که به شماره آخر Alone in the Dark بگه ترسناک معلومه نباید سایلنت هیل بازی کنه!

یه تیکه از پستت رو هم بولد کردم. نگاه کن تا وقتی اینطور لجبازانه نظر میدی راه به جایی نمیبری! یه سال پیشم یه پیش نمایش از آلن ویک گذاشتم اومدی اونجا گفتی آلن شبیه Alone in the Dark هست و رو حرفت پافشاری کردی که بچه ها سرکوبت کردن! ولله اگر شبیه Alone in the Dark باشه! تازه هنوز که هنوز آلن بازی نکردی! قضیه سایلنت هم همینه! کلا اول نظر میدی بد صحتش رو بررسی می کنی.

قضاوت پست های بنده و ایشونم با دوستان!

کلللللا شاد و موفق و سرحال باشی ایشالله:x

من الن ویک رو بازی نکردم ولی سایلنت هیل رو چرا تازه خودت شروع کردی من اصلا قصد مقایسه نداشتم ضمننا شما اصلا دقت نمیکنی ببینی من چی میگم فقط میخوای حرف خودتو بزنی من گفتم کار به دلایلش ندارم اصلا من میگم برام جالب نیستنن شما میگی هر کدوم بنا به دلایلی شکل گرفتن !!! تعجب میکنم .بچه ها سرکوبم کردن ؟ !!!! عزیزم تاپیک قفل شد اگه نه من بودم. ضمنا انقدر جوش نزن اعصابتم خورد نکن من بحثم سر موجودات با شما نیست که شما کاسه از اش داغ تر میشین. من گفتم رزیدنت اویل و سایلنت هیل اصلا قابل مقایسه نیستن.و تموم باز دیدم شما میگی برو گندتونو بیارو برو فلان و بیارو ... سری که درد نمیکنه دستمال نمیبندن هر جور راحتی میخوای بیا تو تاپیک میخوای نیا آخرای پست 137 رو با دقت بخون .بعد اگه نخواستی دیگه تو تاپیک نظر ندی نده .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or