آقا من غلط کردم، اشتباه کردم، نفهمی کردم... شما مارو ببخش! ( والا به خدا! بعضی ها هنوز معنای احترام گذاشتن رو نمیدونن. من از رزیدنت چی میدونم؟!!!! الله اکبر:-o) معلومه قابل مقایسه نیستن! این شمایی که از اول تاپیک داری بی خودی تلاش می کنی که بگی آره سایلنت هیل لولو طرفش نرین! برو آقا برو جون من رو اعصاب یکی دیگه راه برو! من اگر گفتن زامبی موتور سوار مگه بی راه گفتم؟ آخه رزیدنت 2 کجا 5 کجا؟ به خدا اگر خورشید و دست راستم بزارن، ماه دست چپم دیگه تو این تاپیک نظر نمیدم! من تو این 3 سال 300 تا پست دادم فکر کنم 10 تایش اینجا الکی هرزه بود. من دارم به شما میگم هر کدوم از موجودات بنا به دلایلی شکل گرفتن و شما می خوای تک تک عکساشونو بزاری و بگی پس این چی؟
من کم پیش میاد که پست کسی رو اینطوری نقل قول کنم ولی شما اینقدر رو اعصابی که پیر مارو درآوردی! کسی که به شماره آخر Alone in the Dark بگه ترسناک معلومه نباید سایلنت هیل بازی کنه!
یه تیکه از پستت رو هم بولد کردم. نگاه کن تا وقتی اینطور لجبازانه نظر میدی راه به جایی نمیبری! یه سال پیشم یه پیش نمایش از آلن ویک گذاشتم اومدی اونجا گفتی آلن شبیه Alone in the Dark هست و رو حرفت پافشاری کردی که بچه ها سرکوبت کردن! ولله اگر شبیه Alone in the Dark باشه! تازه هنوز که هنوز آلن بازی نکردی! قضیه سایلنت هم همینه! کلا اول نظر میدی بد صحتش رو بررسی می کنی.
قضاوت پست های بنده و ایشونم با دوستان!
کلللللا شاد و موفق و سرحال باشی ایشالله