تذکر شدید در مورد شرکت و پیگیری در حرکات تمسخر آمیز و توهین آمیز

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
بله تو این سایت عدالت برقرار نیست، اگه برقرار بود اون شخص قبل از اینکه چنین ماجراهایی پیش بیاد با غر زدن ها و گیردادن های الکی به این و اون زودتر از همه باید بن میشد.
شما به عنوان مجری قانون تو سايت كه ناظر رفتار اون شخص بوديد اگه تخلفی كرده بود چرا باهاش برخورد نكرديد؟
بعد آيا غر زدن و انتقاد تخلفه يا اينكه شما كلا از ايشون بدتون ميومده؟
از همه مهم تر چرا مديرا با كسایی كه ايشون رو مورد تمسخر قرار دادن هيچ برخوردی نكردن و بعد 100 تا بلاگ يهو يكی از مديرا يادش افتاده؟
سايت اينهمه مدير ارشد،مدير و ناظم داره.چرا حتی يك نفرشون در طول ماه ها با اين قضيه برخورد نكرده؟
نتيجه می گيريم كه ايراد از كاربرا نيست.قضيه اينه كه به گزارشاتی كه Quantic Dream و بقيه می فرستادن هيچ توجهی نمی كرديد و يادتون رفته بوده اين كار مغاير با قوانين سايته،اگه توجه می كرديد چند ماه پيش اين قائله تو نطفه خفه شده بود.تا ديشب كه ديگه كار از كار گذشت.اين صد در صد تقصير مديراست كه طی ماه ها برخورد نكردن و حتی تذكر هم ندادن.
جناب داركفيلد هم sense of duty سرتاپای وجودشون رو فرا گرفته و بدون تحقيق كامل 30 نفر رو اخراج كردن.
الان تو لينكی كه تو پست قبلم دادم چند تا بلاگ هست كه با ذكر اسامی شنگ سونگ،كوآن فو و يوبی آغاز شده و قديمی ترينشون برای كيه؟
بعد وقتی كه ناظم سايت به طرف می گه لپ گلی و آخرش :x می ذاره شما چه انتظاری از بقيه كاربرا داريد؟ (البته من هيچ مشكلی با ناظم سايت ندارم و فقط برای موشكافی قضيه ست كه می گم.شما تو رفتارتون مختاريد ولی خب كاربرا اينطور برداشت می كنن كه زدن هر حرفی به اون شخص مجازه)

آخرین ویرایش:
خب بالاخره پای من رو هم به این بحث باز کردید. دلیل اینکه ناظم بن نشده بنظرم اونقدر واضح و روشن ـه که نیازی به جواب دادن نیست ولی ظاهرا چون خیلی از دوستان متوجه اش نمیشن توضیح میدم. عزل و نصب ناظم از اختیارات ادمین سایت ـه و هر تصمیمی در این مورد بخواد گرفته بشه حتما باید ادمین سایت در جریان باشه. بن کردن هم شامل همین قضیه میشه. دقت کنید من قضاوت نمیکنم که ناظم باید بن میشد یا نه بلکه حالت کلی این قضیه رو دارم براتون توضیح میدم ( پس برداشت قضاوتی کنید). مدیر انجمنی هم که یک عده رو بن میکنه ( اگر من باشم روشم اینطور ـه) تمامی کاربران از عادی گرفته تا تحریریه رو که تشخیص بده مقصر هستند بن میکنه و در مورد ناظم به ادمین مراجعه میکنه. اینجا دیگه با مشورت و همفکری تصمیم گرفته میشه ایا ناظم عزل بشه یا تذکر داده بشه ( جلوی چشم کاربرها نیست) یا بن بشه یا اصلا هیچ اتفاقی نیافته. پس لطفا اینقدر بحث باند رو پیش نکشید چون این قضیه ربطی به باند نداره و سلسله مراتب خاص خودش رو داره. بطور خلاصه تابحال اینطور بوده که هیچ کدام از مدیران ناظمی رو درجا بن نمیکنند ( همونطور که در جامعه قاضی رو درجا دستگیر نمیکنند و تصمیم گیری پروسه خاص خودش رو داره).
این کجاش عدالته که 30 تا کاربر یک جا از دم بن بشن ولی برای یک ناظم باید چند هفته ای کنفرانس بزارید تا بفهمید میخواید چی کارش کنید؟
میتونم حرفی که ایشون زد رو بگم خودتون مقایسه کنید با کامنت بچه ها
تا وقتی بویی از عدالت نبردین اسمشو نیارین

بابا ترو خدا بی خیال بشید الان یکی از بیرون بیاد چی میگه !!!!!!!!
اتفاقی هست که افتاده
خود من هم یک بار بن شدم بنا به دلیلی که نمی تونم بگم اما اشکان مدیر سایت در جریان هست چی میگم به خدا این قدر قضیه را بزرگ نکردم !!!

در مورد ناظم به ادمین مراجعه میکنه. اینجا دیگه با مشورت و همفکری تصمیم گرفته میشه ایا ناظم عزل بشه یا تذکر داده بشه ( جلوی چشم کاربرها نیست) .

این کجاش عدالته که 30 تا کاربر یک جا از دم بن بشن ولی برای یک ناظم باید چند هفته ای کنفرانس بزارید تا بفهمید میخواید چی کارش کنید؟
سره اون تاپیک فوتبال ، عماد که تازه مدیر هم بود دو ساعت نکشید بن شد.
بعد حالا برا فردی که کاملا مشخص و واضح هست چیکار کرده ، باید مراحل اداری طی بشه و همفکری صورت بگیره.
خودتون می دونید دارید چیکار می کنید دیگه....

خطاب به مدیر Darkfie1d هم که باز داره شعار می ده و قیافه ی حق به جانب گرفته هم باید عرض کنم که لطفا دروغ نگید آقای محترم. هرکس شما رو نشناسه من حداقل خیی خیلی خوب می شناسم. شما همون کسی بودی که وقتی من بن شده بودم بهم بدترین توهین ها رو کردی و حتی من رو بی شعور خطاب کردی و از هر کس که تو اون بلاگ پشت سر من سم پاشی و لجن پراکنی می کرد حمایت کردی و دوستای من رو "ابلهانی" خطاب کردی که جوابشون خاموشی است! پس لطفا شما دیگه در مورد دفاع از کاربر و این که اجازه نمیدم فلان بشه بهمان بشه صحبت نکنید که خیلی خیلی زور داره. البته اینو هم بگم که من اگه اونوقت که بهم داشتی توهین می کردی و بهم بدترین تهمت ها رو می بستی تو سایت بودم حسابی از خجالتت در میومدم و اجازه نمیدادم اونقدر راحت اون حرفا رو بزنی. ;)

بن شدن جنابعالی یکی از بجاترین و بهترین تصمیمات مدیریتی بوده که اتخاذ شده تا به حال و الانم هیچ هدفی جز تخریب شخصیت دیگران و برهم زدن جو انجمن نداری. پس شما که تکلیفت مشخصه اصلا بحثی درش نیست که وجود شما برای این انجمن مطلوب نیست و هر از گاهی میای اینجا پیگیر موضوعاتی میشی که چند و چونش به شما کوچکترین ارتباطی نداره و فوری همه چیز رو به خودت میدوزی تا از آب گل‌آلود آبدزدک بگیری که این جا از این خبرا نیست.

میتونم حرفی که ایشون زد رو بگم خودتون مقایسه کنید با کامنت بچه ها
تا وقتی بویی از عدالت نبردین اسمشو نیارین

دوست عزیز من قصد کش دادن موضوع رو ندارم. توضیحاتم کاملا واضحه. میتونید یکبار دیگه اون رو بخونید. براتون هم یک مثال اضافه میارم تا موضوع براتون کاملا روشن بشه : در تمامی کشور های متمدن دنیا شما اگه تو خیابون بزنی در گوش کسی پلیس حق داره دستگیرت کنه ولی اگه یک قاضی یک سناتور یا افرادی مشابه, این کار رو بکنن پلیس حق دستگیری رو نداره تا اول مصئونیت قضایی طرف رفع بشه بعد دستگیر و محاکمه و بقیه این چیزها. یعنی درجا و مثل بقیه شهروندان نیست. حالا شما اسمش رو بزار عدم عدالت یا هرچیزی.
اینجا هم منظور این نیست که ناظم قاضی یا سناتوره ولی روند رسیدگی به تخلف ناظم با روند رسیدگی به تخلف یوزر عادی فرق میکنه و مشورت ادمین رو میطلبه و ممکنه یوزر اصلا متوجه نشه ایا اتفاقی افتاد یا نه یا ممکنه اصلا بکلی بن بشه.
فکر نمیکنم دیگه سوالی در این زمینه باقی مونده باشه.

کاملا حرف درستیه و من هم قبول دارم . اما خداییش به ادمین سایت هم گزارش دادین ؟؟

نیازی به گزارش مستقیم من نبود چون حداقل یکی از ادمینها این تاپیک رو پیگیری میکنه.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or