تذکر شدید در مورد شرکت و پیگیری در حرکات تمسخر آمیز و توهین آمیز

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
فکر کنم باز یه جایی تو سایت تقی به توقی خورده وبی ریط به مدیریت سایت نبوده ویا اینکه از طرف ماقامات بالاتر دستور صادر شده برای پیگیری ...
والا تا اونجایی که ما تو تاپیکهای دیگه سر میزنیم تو بعضی از تاپیکها کار به حدی بیخ پیدا میکنه که دیگه کم مونده به همدیگه فحش بدن ...
در کل سیستم مثل نیرو انتظامی دوره اییه مثل طرح فلان وبعد از یه مدت ول میشه...
یادمه یه دوره هم گیر بازار شده بود سر حجم اندازه تصویر امضائ واواتار در صورتی که میشد نرم افزاری این مشکل رو حل کرد وسر این موضوع خیلی از کاربرای خوب سایت یا بن شدن یا دیگه نیومدن...

تشکر می کنم از مدیران که بلاخره این بن صورت دادن چون واقعا فروم از حالت خودش خارج شده بود من جزو قدیمی ترین عضو اینجا هستم و این موضوع داشت شورش درمیومد
و تو این چند سال واقعا تایپنگ مثل قبل نیست و در کوچک ترین موضوع به این سمت تمسخر و تخریب یوزر ها میشد
و فکر کنم بیشتر بن تا این لحظه در فروم بوده تعدادی از یوزر بن شده خودم هم چندین بار در فروم با هاشون به جر بحث الکی کشیده شده بود
البته من هنوز شک دارم فروم مسیر خودش برگرده .....
چون این بن چند نفر دیگه تو لیست لازم داشت ....
با تشکر از همه مدیران

آخرین ویرایش:
کار خیلی خوبیه

اینروزا همه یه جورایی طعنه میزنن ، یکی اطلاعاتش در مورد بازی کمه میاد یه چیزی میگه ، بعد میان با یک عکس متحرک شخصیت اون فرد رو خورد میکنن
من حتی این کار رو از برخی ناظمین و نویسندگان دیدم

خوب این اتفاق خیلی وقت پیش باید می افتاد تا کار به اینجاها نمیکشید....ولی بازم مرسی از توجه مدیران عزیز.....
بعضی از دوستان این فروم رو به محلی برای لودگی ها و کج اندیشی های خودشون تبدیل کرده بودند....حتی امضا یکی از همین دوستان تحریریه منو متحیر کرد که چطور تا الان باهاشون برخورد نشده....
البته من به شخصه با هیچ کدوم از این آقایون مشکلی ندارم ولی به سری چیزها باید رعایت بشه...که خوب مثل اینکه با زور داره میشه.....فقط آدم تاسف میخوره که میبینه بعضی از آقایون با این توانایی ها و اطلاعات عمومی دز زمینه ی گیم چرا توانایی های خودشون رو در زمینه های دیگه ی زندگیشون افزایش ندادن که شاهد همچین اتفاقاتی که فقط و فقط از رفتارهای غیر مسئولانه ی این آقایون و عدم تواناییهاشون در جنبه های دیگه ی زندگی سرچشمه می گیره باشیم....به هر حال و به قول قدیمی ها <<جلوی ضرر رو از هرکجا که بگیری منفعت است>>

والا ما چیز دیگه دیدیم :) جوابا و پستاشون روح و روان ـو داغون میکنه و شدیدا رو اعصابه حالا اگه کاریبه کار کسی نداشت مشکلی نبود هر چی میخونیم ایشون پریده وسط بحث و با نظراتش حال ـه آدمو میگیره
نظر تا وقتی توش توهین نباشه یا تاپیک رو به هم نزنه مشکلی نداره. ایشون نظرش هم 180 درجه با بقیه فرق داشته باشه باز توهین نکرده.

کلمات خوبی به کار نمیبرن ولی حرفی که میزنن درسته :) اینکه یه مدیر یه دفه وارد سایت بشه بعد ببینه یه بلاگ زدن که یکی رو دارن مسخره میکنن بعد همه رو بزنه بن کنه بدون اینکه بپرسه چی بوده چی شده مقصر کی بوده ، کار درستیه ؟ اصن اگه به مسخره کردن باشه اول باید خودشون بن شن سر قضیه بلاگی که زده بودن در مورد گربه (که عمرن اگه این قضیه عملی شه )
کلمات باید درون یه ساختار مودبانه گفته بشن. منم برم سر کوچه داد بزنم : "آی راننده های &$^#@& چرا خیابون رو با پارک دوبل بند آوردین ؟" میان میزنن توی دهنم. با اینکه حرفام درسته. پس حرف درست باید در قالب درست باشه.
مدیر وقتی میاد میبینه یه بلاگ توی سایت زده شده که فقط قصدش توهین هست و هیچ چیز دیگه ای نداره ، حق داره این کار رو انجام بده.
در مورد واژه تبعیض که کلآ خیلی باب هست و تا یه اتفاقی می افته دوستان دم از تبعیض میزنن ، همین چند ماه پیش یکی از مدیرهای سبز برای چند روز بن شد. چطوری میشه تبعیض قائل شد وقتی یه مدیر (بالاترین مقامی که میتونه بن بشه. چون ادمین خودش صاحب سایته) بن میشه ؟ جدآ سوال بزرگیه ! یعنی بالاترین مقام قابل بن شدن سایت همین چند وقت پیش بن شده ولی باز این کلمه یا عبارات مشابهش وسط کشیده میشه. تا حالا 10 ها بار عضو تحریریه یا حتی یکی دو بار ناظم انجمن بن شدن یا اخطار گرفتن یا پستشون رو از دست دادن. همین الآن بین عزیزانی که بن شدن و 90%ـشون هم دوستای نزدیکم توی سایت هستن و خیلی با هم در ارتباطیم ، چند نفر از اعضای تحریریه یا خبرنگارها بن شدن. باز اگه فقط کاربرهای عزیز بن میشدن یه حرفی ولی وقتی نصفشون دارای پست بودن ، عجیبه این حرفا .

آريا از تو توقع نداشتم...
اون يوزر اولی رو من نساخته بودم و مال دوستم بود اينو خودت می دونی،فقط دومی رو ساختم و بخاطر همين بن دائم شدم: شما به دلیل زیر از سایت اخراج شدید : گفته شده بود که با ساختن ایدی بعدی تمام ایدی ها برای همیشه بن میشوند (تاریخ درآمدن از اخراج : هیچ وقت) اين در حاليه كه آی دیه اول رو من نساخته بودم كه قبلی دوميش باشه. ضمنا من S0HEIL هستم.ديشب ديدم همه اومدن تو اون بلاگ گفتم بيام يه كامنت طنز مخالف بدم جو عوض شه و بطور غيرمستقيم كاری كنم كمتر كامنت تمسخر آميز بدن،امروز ديدم بن شدم.قبلا هم تو آخرين بلاگ خود Quantic Dream گفته بودم چند نفر افتادن پی اذيت كردن ايشون.به هر حال جريان كاملا واضحه و نيازی نمی بينم از كامنت يه عده كه مسخره كردن ايشون رو شروع كردن عكس بگيرم بذارم اينجا. خيلی وقت بود كه تو فكر رفتن بودم ولی امروز تصميم خودم رو گرفتم،واقعا چرا تو جایی كه اينهمه بهم بی دليل توهين شده و الانم الكی زدن بنم كردن بمونم؟معلومه كه اين پستمم پاك می شه و اين يوزرمم بن و خودمم اينو می دونم ولی آدمی نيستم كه بتونم جلوی يه ظلم كوچيك هم سكوت كنم.هر جور هم حرف زدم فحش ندادم و سنمم در حدی هست كه از عبارات اول شخص استفاده كنم اونم زمانی كه حق با منه نه طرف مقابل.
جناب مديری كه دم از قانون مداری می زنه ولی ماه ها اين جريان رو نديده نبايد اينطوری برخورد می كرد،منم رك و پوست كنده گفتم شما بايد همون اول برخورد می كرديد اگه نكرديد معنيش اينه كه نظارت كافی نداشتيد (لزوما هم با اين همه قانونمداری ايشون اگه نظارت داشت زودتر برخورد می كرد) نه اينكه اينهمه آدم الكی بن شن.من هم نه توهينی كردم و نه هيچی،نمی تونمم بجای پست شكايت آميز نامه اداری به ملكه انگليس بنويسم.
معلومه وقتی تو هم اينطوری حمايت می كنی يه تصفيه تو سايت راه افتاده كه تر و خشك با هم می سوزن...
خداحافظ...
من واقعآ موندم كه چرا يكي از بهترين نويسنده هاي سايت و همچنين مسئول خبرنگارا بايد جزو اين دسته باشن ؟!‌ هميشه و همه جا مقام " تحريريه ‌" بايد براي ديگران از لحاظ ادب و موارد ديگه يك نوع الگو باشه نه اينكه خودشون هم برن قاطي افرادي كه جز لودگي و مسخره كردن ديگران و تغيير دادن امضاشون به سمت رفتار ديگران، كار ديگه اي بلد نيستن!
الكی دق و دلی دشمنی شخصيت با من رو خالی نكن!
نكنه می خوای بگی من صبح تا شب ديگران رو سوژه خنده می كردم و اين بلاگ رو هم من زدم؟
موقعی كه اومدی منو تهديد كردی بايد فكر بعدش رو می كردی تا تلافی نكنم.انقدر هم خوب بودی كه ده نفر اون امضای منو گذاشتن...البته اين جريان ربطی به بازيسنتر نداره ولی دهنم رو باز كردی و مجبور كردی بگم!
اين جريان الان هم هيچ ربطی به من نداشته! از اين گذشته خودت لينك و دليل بن افتخار آميزت هنوز تو تاپيك بن شده های بازينما هست اونوقت اينجا سروش معبد دلفی شدی؟
مديرا لطفا نذارن ايشون هر چی از دهنش درمياد غيرمستقيم نثار بنده كنه!

آخرین ویرایش:
نمی دونم ولی هیچ جای دنیا کسی رو بخاطر مسخره کردن یه ادم دیگه از جایی بن نمی کنن.برید یکم south park ببینید. اگه اون ادم داره مسخره میشه ، دلیلش کارای تمسخر امیز خودشه.
طرز فکر بسته و خشن مدیرای سایت تو همچین جامعه ی کوچیکی ، که تقاص هرکاری رو تو بن کردن و سرکوب کردن فرد می بینن ، بدون اینکه علت اصلی قضیه رو جویا بشن ، مصداق جامعه ی خودمونه که چپ و راست ادمارو اعدام میکنن و جر میدن.
که البته شما هم تو همچین جامعه ای دارین رشد می کنین و انتظار دیگه ای ازتون نمیره.

خوش باشید و از اینکه عدالت رو به سبک بربرها اجرا کردید احساس قدرت کنید.

نظر تا وقتی توش توهین نباشه یا تاپیک رو به هم نزنه مشکلی نداره. ایشون نظرش هم 180 درجه با بقیه فرق داشته باشه باز توهین نکرده.
پس بسوزیم و بسازیم ؟ نظرات ایشون از توهین ـم بدتره یه نوع توهین وسیع که با بازی با کلمات اسمشو میزارن نظر شخصی و غیره و تنها کاری که میکنه بازی با اعصابو کوفت کردن مطالبه

مدیر وقتی میاد میبینه یه بلاگ توی سایت زده شده که فقط قصدش توهین هست و هیچ چیز دیگه ای نداره ، حق داره این کار رو انجام بده.

یه react بود به رفتار اون کاربر که بر و پای همه میپیچید و گیر میداد ( هنوزم میده ) مقصر اصلی خودش بود

کلمات باید درون یه ساختار مودبانه گفته بشن. منم برم سر کوچه داد بزنم : "آی راننده های &$^#@& چرا خیابون رو با پارک دوبل بند آوردین ؟" میان میزنن توی دهنم. با اینکه حرفام درسته. پس حرف درست باید در قالب درست باشه.
در مورد واژه تبعیض که کلآ خیلی باب هست و تا یه اتفاقی می افته دوستان دم از تبعیض میزنن ، همین چند ماه پیش یکی از مدیرهای سبز برای چند روز بن شد. چطوری میشه تبعیض قائل شد وقتی یه مدیر (بالاترین مقامی که میتونه بن بشه. چون ادمین خودش صاحب سایته) بن میشه ؟ جدآ سوال بزرگیه ! یعنی بالاترین مقام قابل بن شدن سایت همین چند وقت پیش بن شده ولی باز این کلمه یا عبارات مشابهش وسط کشیده میشه. تا حالا 10 ها بار عضو تحریریه یا حتی یکی دو بار ناظم انجمن بن شدن یا اخطار گرفتن یا پستشون رو از دست دادن. همین الآن بین عزیزانی که بن شدن و 90%ـشون هم دوستای نزدیکم توی سایت هستن و خیلی با هم در ارتباطیم ، چند نفر از اعضای تحریریه یا خبرنگارها بن شدن. باز اگه فقط کاربرهای عزیز بن میشدن یه حرفی ولی وقتی نصفشون دارای پست بودن ، عجیبه این حرفا .
من نمیگم تبعیض هس یا نیس میگم شما که میگین اینجا تبعیض قائل نمیشیم پس چرا سر قضیه اون بلاگ بن نشدن ؟

آخرین ویرایش:
به نظر من خوب کاری شد چون دیگه همه جا بحث اون شخص بیچاره بود اصلا براش دیگه عابرو نزاشته بودن و بدترین توهین ها رو بهش کردن اصلا اقا میثم هم یه بلاگ زدن گفتن زشته این بنده خدا رو انقدر تگ نکنین جنبه داشته باشین ولی بهتر که نشد دیگه بدترین توهین ها رو هم شنید این بیچاره و بقیه چیز ها بهانه هستن کلا کسانی که نظرات قشنگ میدن تو سایت زیاد هستن اصلا خود منم نظر قشنگ میدم ولی به شما ها توهین نشده بود که اون کارا رو کردین8-| من خودم دیدم دیگه چه توهین هایی شد یه کم دیگه پیش مرفتن میخواستن به خانواده طرف هم فحش بدن.

کار دیگران اشتباه بوده،قبول ولی این کاربر و امثال این دسته هم هستند.من خودم توی این جمع شرکت نکردم ولی خدایش واقعا با این رفتارش یجورایی ادم رو طلبه این کار میکنه

من از حاشیه کشیدم بیرون و حوصله امثال اینا رو ندارم،ولی یه نمه گوشزد کردن برای تغییر اینجور رفتارش کاری میکرد به اینجا نکشه.

پ.ن:ستاد امر به معروف و نهی از منکر هم باید بزنید که اینجور چیزا پیش نیاد:دی به نظر من تقصیر خودش هم بود . تقصی اون 30 نفر هم بود

اون دفعه هم که بلاگ زدم گفتم این حرکت ها خیلی بده همدیگرو مسخره می کنید و... ولی خداییش هم حمید دهنی سرویس کرد یه مدت بدجور :دی.

برخورد در سطح موج بن های مایکروسافت بود به هر حال.

منم دل خوشی از دوست خوبمون ندارم، ولی نه تو بلاگ شرکت کردم نه توی کلوب بیشتر تقصیر خود بچه ها بود تا زننده بلاگ و گروه به نظرم.
فکر میکنم اولین کار تیم مدیریت باشه که به نظرم درست بوده.

خدایی سایت خیلی خلوت شده، عین عید ها که تهران میشه بهشت :دی.

من حميد هستم همون x to the z اين يوزر رو هم همون 2 سال پيش درست كردم و چون نام كاربريمو اشتباه نوشتم ديگه ازش استفاده نميكردم و يكي ديگه درست كردم واقعا براي دوستاني كه اينجا نظر ميدن و از كار مديريت تقدير ميكنن شديدا متاسفم و متاسفم براي تيم مديريت كه تاپيك ميزنن و مورد تقدير و تشكر قرار ميگيرن و حتي امكان حرف زدن و دفاع كردن از خودمون رو قرار نمي دن خيلي صادقانه بگم تا وقتي كه مديريت نسبت به اين مسائل حاشيه اي اينقدر تند جبهه ميگيره و مسائل مهم رو بيخيال شده فروم تو همين وضعيت بدش باقي ميمونه روزي 5 تا بلاگ ترول سوني سوژه كردن حرف طرف در مورد ايكس باكس توالت الاتفاقيه(كه خودش يه توهين بزرگه)زده ميشه مديران جان بر كف و هميشه در صحنه هيچكاري نميكنن ديگه توي تاپيكا اصلا نميشه حرف زد يا دعوا يا اون داره يه اون يكي پماد سوختگي تجويز ميكنه يا از الفاظ فشار اومده عقده اي... استفاده ميشه اينا به هيچ عنوان برخورد نميشه ولي واسه يه بلاگ ميريزين 30 نفرو بن ميكنين كه چي؟ الان خيلي اقتدار دارين؟ اگه يه ذره از اون اقتدارتون توي بخشاي ديگه نشون ميدادين الان وضع فروم اين نبود بهرحال دوستان ميتونن تا اين تاپيك بسته نشده به پاچه خواري ادامه بدن

من یه جمله فقط به دوستان جان بر کف بگم، من تبرئه نمی‌کنم عملکرد خودم رو با توجه به قوانین. و کار سیاوش هم کاملا درسته. همه تلاشم رو هم کردم که بعضی از دوستانی که ناخواسته تحت تاثیر جو قرار گرفتند و بن شدند از بن دربیان، ولی اگه بی‌انصاف نباشید. این آدم تمام زحمت‌های تحریریه رو زیر و رو کرد، به مدل موی ما گیر داد، و حالا چون فحش کاف دار نداده باهاش برخوردی نشد، کار به اینجا رسید. من نهایتا عذرخواهی میکنم اگه کسی چند روزی بخاطر جوی که من ایجاد کردم از سایت اخراج شد. و البته نهایتا بر سر مواضعم هستم :دی

پس بسوزیم و بسازیم ؟ نظرات ایشون از توهین ـم بدتره یه نوع توهین وسیع که با بازی با کلمات اسمشو میزارن نظر شخصی و غیره و تنها کاری که میکنه بازی با اعصابو کوفت کردن مطالبه
دوست عزیز میتونین خیلی راحت هرکسی رو که میخواین توی لیست سیاه قرار بدین تا پست هاش رو نخونین. قابلیت خیلی خوبی هم هست و من خیلی ها رو دیدم که استفاده میکنن و دیگه پست چند نفر که خوششون نمیاد رو نمی بینن.

یه react بود به رفتار اون کاربر که بر و پای همه میپیچید و گیر میداد ( هنوزم میده ) مقصر اصلی خودش بود
مقصر اگه ایشون هم بوده باید یه جور دیگه رفتار میشد.

من نمیگم تبعیض هس یا نیس میگم شما که میگین اینجا تبعیض قائل نمیشیم پس چرا سر قضیه اون بلاگ بن نشدن ؟
گفتم که اینجا از مدیر تا ناظم و تحریریه داشتیم که بن شدن. اگه چند مورد بوده که کسی بن نشده هم یا در حد بن شدن نبوده ، یا مدیر اونجا رو ندیده.

من حميد هستم همون x to the z اين يوزر رو هم همون 2 سال پيش درست كردم و چون نام كاربريمو اشتباه نوشتم ديگه ازش استفاده نميكردم و يكي ديگه درست كردم واقعا براي دوستاني كه اينجا نظر ميدن و از كار مديريت تقدير ميكنن شديدا متاسفم و متاسفم براي تيم مديريت كه تاپيك ميزنن و مورد تقدير و تشكر قرار ميگيرن و حتي امكان حرف زدن و دفاع كردن از خودمون رو قرار نمي دن خيلي صادقانه بگم تا وقتي كه مديريت نسبت به اين مسائل حاشيه اي اينقدر تند جبهه ميگيره و مسائل مهم رو بيخيال شده فروم تو همين وضعيت بدش باقي ميمونه روزي 5 تا بلاگ ترول سوني سوژه كردن حرف طرف در مورد ايكس باكس توالت الاتفاقيه(كه خودش يه توهين بزرگه)زده ميشه مديران جان بر كف و هميشه در صحنه هيچكاري نميكنن ديگه توي تاپيكا اصلا نميشه حرف زد يا دعوا يا اون داره يه اون يكي پماد سوختگي تجويز ميكنه يا از الفاظ فشار اومده عقده اي... استفاده ميشه اينا به هيچ عنوان برخورد نميشه ولي واسه يه بلاگ ميريزين 30 نفرو بن ميكنين كه چي؟ الان خيلي اقتدار دارين؟ اگه يه ذره از اون اقتدارتون توي بخشاي ديگه نشون ميدادين الان وضع فروم اين نبود بهرحال دوستان ميتونن تا اين تاپيك بسته نشده به پاچه خواري ادامه بدن

همین که شما امدی داری سعی میکنی که ملت برن زیر سوال که از بن در بیاین خیلی چیز ها میگه ولی از این که من با همه تند حرف میزنم دیگه معلومه و همه میدونن ولی من چرا تا الان بن نشدم ؟ چون هر چیزی یه حدی داره ولی وقتی شما ها تو اونجا چنین چیز هایی میگین ( یه مثال کوچیک : ییادش بخیر یه بار آقا داشت فیلم بروس لی میدید رگ شنگ سونگش گرفت منو تا خوردم کتک زد . با انواع فن کونگ فو . اما با هر ضربه ای که می زد میگفتم فدات شم آقا ضربه هات هم مثه پوستت لطیفه .

و ادامه ماجرا و خیلی چیز های دیگه مثل این)
میخواین به عنوان با فرهنگ ترین افراد بازی سنتر تقدیر هم بشه ؟

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or