تدریس Skyrim در یکی از دانشگاه های آمریکا

• Thread starter Thread starter Nevan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Nevan

کاربر سایت
Skyrim هم اکنون به عنوان یک درس در دانشگاه Rice ـه تگزاس تدریس می شود. این درس (که ثبت نام در آن به تعداد محدود است)، "دنیای فانتزی اساطیر اسکاندیناوی: افسانه های قدیمی نورس و اسکایریم" نام دارد.

skyrimshootthedragon.jpg

بنا بر اطلاعیه ای که دانشگاه Rice منتشر کرده است، این درس دو هدف را دنبال می کند: اول آشنایی دانشجویان با فانتزی ( هم به عنوان یک مفهوم روان شناختی و هم به عنوان یک محرک در فرهنگ گیمر ها) و دوم این که چرا اساطیر نورس به عنوان جانشین اساطیر Anglo-American به حساب می آیند.
برای رسیدن به این اهداف، دانشجویان تعدادی از حماسه های اساطیر نورس و Icelandic را مطالعه و بعضی از مراحل اسکایریم را بازی می کنند.
در ابتدا، دانشجویان به مطالعه ی شباهت های بین اسکایریم و اساطیر نورس (شامل شباهت بین محیط ها، مسائل معنوی و اسطوره ای) می پردازند. این کار برای آشنایی با روند خروج اساطیر نورس از کتاب ها و ادبیات و پدیدار شدن آنها در دیگر اشکال رسانه ای، انجام می پذیرد.

بنا بر اطلاعیه ی دانشگاه Rice، به وجه سیاسی دنیای اسکایرم هم توجه شده است. اسکایریم توجه زیادی به امپراطوری و شورش علیه آن دارد، که این موضوع کمک بسیاری به درک بیشتر دنیای اساطیر اسکاندیناوی و تاثیرات آن بر اساطیر معاصر مانند Anglo-American می کند.

منبع

آخرین ویرایش:
فقط جهت اطلاع دوستان
پسر خاله من "مراقبت پرواز "خونده وکار الانش همینه(فرودگاه مهر اباد کار میکنه الان)..دوران دانشجویی 2 واحد بازی سیمولیشن پرواز مایکروسافت رو میخوندن..من جزوه هاش رو که ترجمه بود ازش گرفتم...
اینجا هم از این خبرا هست!

واقعاً مسخرس. بجای تاریخ، دروغ شناسی می خونن.

ببخشید منظورتون رو از "دروغ" متوجه نشدم. منظورتون اینه که اساطیر نورس ( کلا همه ی اساطیر) دروغ هستن؟ خب در اینکه واقعی نیستن که شکی نیست، اما نمیشه بهشون گفت "دروغ".
اساطیر یک ملت گوشه ای از فرهنگ و تاریخشونه. در واقع خود مردم اسطوره های فرهنگ شون رو شکل دادن، برای مثال وقتی دیدن نمی تونن دلیل منطقی ای برای ایجاد رعد و برق پیدا کنن، پیش خودشون فکر کردن "...حتما یه نفر با ارابه ی خودش تو آسمون پرواز می کنه و با پتک اش رعد و برق ایجاد می کنه...." ! و اینطوری رعد و برق رو برای خودشون توجیح می کردن. این موضوع درباره ی دیگر خدایانشون هم صادقه.. همینطوری کم کم اساطیر شکل گرفتن....

برای مطالعه ی بیشتر پیشنهاد می کنم کتاب "دنیای سوفی" رو بخونین! :دی ;)

اینجام کم درس تخیلی تدریس نمیشه :دی
به عنوان راهنمایی میگم 1 واحدیم هست :p

---------- نوشته در 03:24 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:22 PM ارسال شده بود ----------

واقعاً مسخرس. بجای تاریخ، دروغ شناسی می خونن.

ما که راست شناسی میخونیم دستمون درد نکنه ;)

فکرکردی این داستان های رستم و سهرابی که ما میخونیم واقعین؟؟!!!!!!!!!!!!!!
خود رستم که واقعیه.
فردوسی:
رستم یلی بود در سیستان/ منش کردم ان رستم داستان

یه پهلوانی بوده.ولی این اومده در حد لالیگا اغراق کرده:دیرستم یه گربه کشته این خان اول رو درست کرده:دی(شوخی).وقتی خودش واقعی ه.قائدتا سهراب و اسفندیار و ... هم واقعین دیگه:دی

آخرین ویرایش:
واقعا فوق العادس!

کاش می شد حداقل جزوه های درس رو گیر آورد، واقعا خیلی چیز جالبی می تونه باشه.

پ.ن: چرا جای دور می رین، همین تاریخی که ما می خونیم، کلاً 180 درجه دروغه.

ما اینجا باید مثل خر بخونیم، اونجا کیف می کنن و گیم و گیمر رو ارزشمند می دونن!!! =((

اول این که شما مطمئنن مثه خر نمی خونی دومن اونجا هم باید مثه خر بخونی اگه می خوای تو علم باشی ، نمی دونم کی این جور افکار رو می ندازه تو سر مردم .

جالبه برام ، البته اسکایریم انقد من رو تو افسانه های نورس برد که دیگه حالم ازشون بهم می خوره ترجیح می دم یه مدت از این افسانه ها خبری نداشته باشم :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or