، راه حل های پیشنهادی خدمتتون ارسال می شود ،
با سلام
همان طور که خودتون اذعان دارید اکانت ها سالم،قانونی،و هر سه ظرفیت تحویلتون شده و همان طور که قبلا هم گفتم : شما می توانید در صورت ایجاد مشکل در اکانت ها درخواست بررسی کنید و در صورتی که مشکل ایجاد شده از طرف بنده باشه، به مشکل به طور کامل رسیدگی می شه ولی اکانت خریداری شده و سالم مرجوعی ندارد و اگر هم بتوان آن را مرجوع کرد با شرط دست نبردن در اطلاعات اکانت و عدم دانلود و اجرای بازی هست ، که شما تمام این موارد رو انجام دادید ، تمام راه های مرجوعی رو بستید متاسفانه ، و به طور کل اکانت خریداری شده و سالم مرجوعی ندارد
می گویید : (( به شرط کامل بودن و داشتن دسترسی فول )) = هرچند دسترسی کامل دارید ولی همچین شرطی نگذاشتیم
با این وجود و حتی با توجه به حرف های ناشایستی که زدید ، اگر کاری بتوان انجام داد خدمتتون ارسال می شود
باتشکر
این شخص یک کاربر معمولی بوده و نه یک شخص معتبر، ریسک خرید کردن در انجمن تو تاپیک خرید و فروش کامل برای همه توضیح داده شده.
شما هستید که انتخاب می کنید ریسک کنید یا نه !!
الان در انجمن های خارجی بی نهایت اسکم و دزدی میشه که کاربران معمولی اون ها پول رو میدزدند و کسی نمی تونه پیگیری کنه
با این کارتون ممکنه به انجمن لطمه بزنید...
کافی بود با همین مدارکی که در دست دارید علیه خود شخص در دادسرای جرایم رایانه ای (که اینطورکه تو عکس معلومه از کرج هستید و کرج هم خداروشکر دسترسیش فراهمه) شکایت می کردید. اگرچه همین الان هم با ارجاع موضوع به سایت فتا، باز نیازه که برید دادسرای جرایم رایانه ای شکایت کنید.
این وسط بازی سنتر هیچ کاره هستش !!
حالا خداروشکر یک انجمن ایرانی تو زمینه گییمینگ داریم که کار پیگیری شما رو هم الان راحت کرده ولی دلیل نمیشد با این همه شتاب عمل کنید و اسمی از انجمن به میان بیارید
من اگر مشکلی پیش بیاد در خدمتم،
ایشون متاسفانه بازی ها رو خریدن، هم نصب کردن و هم بازی کردن، بعد با دلایل غیر قابل قبول می خوان بازی رو پس بدن
کاملا هم راهنماییشون کردم ، نمی دونم چرا دارن اینکار ها رو انجام می دن
به هر حال من تمام اکانت ها رو پشتیلانی می کنم.
ممنون