تخفیفات سال نو میلادی استیم

happypooya

کاربر سایت
45801759559358731058.jpg

سلام به همه دوستان عزیز،

من متنظر بودم یکی این تاپیک رو بزنه، منتها کسی نزد. نمی دونم در جریان هستین یا نه، ولی استیم برای سال نو میلادی تخفیفات واقعا خارق العاده ای می ده. روی اکثر بازی ها بین 33 تا 75 درصد تخفیف هست. همین امروز از همین الان که ساعت 1:31 دقیقه هست تا ساعت 1 صبح فردا مثلا وقت هست که Arkham city رو به جای 45 دلار، با 24 دلار خریداری کنیم! این فوق العاده ست!

ازونجا که تقریبا همه ی ماها عادت داریم و به صرفه هم هست که بازی کرک شده بازی کنیم، شاید خرید از این سایت خیلی منطقی به نظر نرسه. در عین حال، Singleplayer بازی ها همانند همون نسخه کرک شده ست و صرفا یه steam achievement داره که به هیچ دردی نمی خوره و اینکه شما این بازی رو تو steam دارین و هرجای دنیا که برین و یه کامپیوتر داشته باشین، می تونین دانلودش کنین و بازی کنین که ویژگی مثبتی می تونه باشه.

اما، برای بازی هایی که مولتی پلیر انلاین دارن و یا Coop دارن یه مقدار قضیه متفاوته. همین الان خیلی از ایرونی ها MW3 رو خریداری کردن و دارن بازی می کنن و من می بینم که مدام هم آنلاین هستن. بازی های زیاد دیگه ای هم هستن که بسته به سلیقه آدما میشه از مولتی پلیرشون لذت برد.

حالا حرف حساب من چیه؟ حرف من اینه که کسانی که ازین موضوع خوششون اومده و حاضرن یه مقدار کمی پول خرج کنن، بیان اینجا برای خرید بازی ها اعلام آمادگی کنن. چرا؟ چونکه پینگ ماها برای بازی با خارجی ها با زباله تفاوت ناچیزی داره (برتری از آن زباله ست!) اما وقتی با خودمون بازی می کنیم، داستان متفاوته. پس خیلی خوبه که بدونیم کی ها حاضرن خرید کنن و چه بازی هایی تا اینکه اونها رو تو استیم به دوستان خودمون اضافه کنیم و بازی های مورد علاقه مشترکمون رو بازی کنیم.

فی المثل، من دنبال پایه برای Splinter Cell Conviction هستم. همین الان ورژن تخفیف خورده ی این بازی 14 دلاره (که الان دیدم از پریروز 100 تومن ارزون تر هم شده). ازون جا که به دو نفر بیشتر نیاز نداره، با یکی دو تا پایه، میشه با اطمینان برای خریدش اقدام کرد. و الخ.

دقت کنین! استیم هر روز به مدت 25 ساعت سوپر تخفیفات ویژه ای برای یه سری بازی منتخب خودش ارائه می ده که اصلا و ابدا هم بازی های کشکی ای نیستن و برعکس بازی های خوف و حتی جدید رو هم تخفیف می ده. پس دو مدل تخفیف داریم، یکی تخفیف نوروزی! که تا 2 ژانویه هست و یه تخفیف 1 روزه که بسیار خاص هست و بعد هر روز تغییر پیدا می کنه. پس می تونیم برای خرید بازی مورد نظرمون همینطور صبر کنیم ببینیم کدوم روز تو این 10 روز باقیمانده تخفیف خاص شامل حالش میشه و اگه نشد و می خواستیم بخریم، روز آخر می خریم.

منتظر پاسخ هاتون هستم.

ممنونم.

حجم بازی های کـــرک شده رو اصلا ولش کن پویا جان، چون اون اصلا ملاک نیست...

بسیاری از بازی ها ریــــپ شده هستند، مثلا چون مولتی پلیرش قابل بازی نیست مولتی رو در آوردند، یا مثلا ویدئوهاش رو به فرمت پایین تری تبدیل کردند. ضمن این که بازی مکررا پچ و آپدیت براش میاد که اینها روی استیم تاثیر داره، ولی نسخه کـــرک شده خیلی از مواقع این چیزا رو نداره...

از اون طرف قضیه هم بعضی موقع ها فروشنده ها برای این که تعداد دیسک ها رو بالاتر ببرند و پول بیشتری در بیارن یه بازی که با 4-3 گیگ کارش راه می افتاده رو یه طوری می کنندش 3-2 تا دی وی دی!

الان نسخه کرک شده CoH: Opposing Fronts من 7.65 گیگ هستش، برای شما 3.5 گیگ!!

اصلا به این چیزا فکر هم نکن. مطمئن باش نسخه استیم بهترین نسخه است...

در مورد سوال دیگه ات هم فکر نمی کنم بتونی از فایل های یک بازی برای اون یکی استفاده کنی، چون فایل هاشون فرق می کنند مسلما.

---------------------------------------------------------
پ.ن: راستی من امشب این بازی ها رو هم خریدم:

Splinter Cell: Conviction
Splinter Cell: Conviction DLC (Insurgency Pack)d
Splinter Cell: Double Agent
Splinter Cell: Chaos Theory
Rainbow Six: VEGAS
Rainbow Six: VEGAS 2

H.A.W.X رو هم آخرش بی خیالش شدم. :دی

راستش نه. حجم بازی کرک شده ام بیشتره تو conviction. ولی قبولش نکرد. باید دانولد کنم.

بازی ها رو اگه کسی داشته باشه، من می تونم کپی کنم رو هارد و تو استیم خودم کپی کنم و اجرا کنم. فقط اینکه یه مرد می خواد حاضر باشه فایل هاشو به منم بده.

من COH اولیم 3.5 گیگه. چیزی از بازی هم کم نیست. نمی دونم والا. باید الان این همه گیگ بازی دانلود کنم. غصه م گرفت. اگه سرعت مثل قبل بود، کار دو سه شب بود، ولی این حرومزاده ها الان همچین شبا سرعتو کم کردن که یه ماه دیگه تموم بشه خوبه.

---------- نوشته در 11:31 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:30 PM ارسال شده بود ----------

راستش نه. حجم بازی کرک شده ام بیشتره تو conviction. ولی قبولش نکرد. باید دانولد کنم.

بازی ها رو اگه کسی داشته باشه، من می تونم کپی کنم رو هارد و تو استیم خودم کپی کنم و اجرا کنم. فقط اینکه یه مرد می خواد حاضر باشه فایل هاشو به منم بده.

من COH اولیم 3.5 گیگه. چیزی از بازی هم کم نیست. نمی دونم والا. باید الان این همه گیگ بازی دانلود کنم. غصه م گرفت. اگه سرعت مثل قبل بود، کار دو سه شب بود، ولی این حرومزاده ها الان همچین شبا سرعتو کم کردن که یه ماه دیگه تموم بشه خوبه.

محمود توهم بازی های منو خریدی. ببینم همه رو دانلود می کنی؟ نامحدود داری؟

---------- نوشته در 11:32 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:31 PM ارسال شده بود ----------

راستی منو اد کن دیگه. اسمم همین اسم همینجاست.

دوستان گرامی، بگین امروز چی ها خریدین. من خیلی منتظر بودم یه روزی بتمن رو بخرم، طی این دو سه سال. اما الان که دیگه ورژن PS3 شو دارم و اونم یقینا باگ های کامپیوتر رو نداره، پس دیگه این ورژن رو نمی خرم. ولی شما هرچی امروز خریدین بگین.

MW3 هم خیلی زور زدن 25% تخفیف دادن. بازم برای خارجی ها بد نیست.

والا گذشته از مساله حجم فایل ها، برای بعضی بازی ها ظاهرا فایل های استیم تفاوت دارند با فایل های نسخه ای که توی بازار هست (این رو بچه ها تو تاپیک استیم نوشته بودند که احتمالا قبلا هم خوندیش).

از قرار معلوم برای بعضی بازی ها راه دیگه ای نیست و باید دانلود کنی و دردسر داره، ولی تو همون تاپیک استیم هم می تونی درخواست بدی اگر کسی از بچه های تهرانه یه جا قرار بذارید و فایل ها رو بهت بده (یا تو امضات بذاری). تو خود استیم هم Groups رو Search کنی گروه های بچه های ایرانی هستند و ممکنه کسی باشه که اون بازی ها رو داشته باشه.
محمود توهم بازی های منو خریدی. ببینم همه رو دانلود می کنی؟ نامحدود داری؟

راستی منو اد کن دیگه. اسمم همین اسم همینجاست.
آفرین، آفرین که سلیقه ات عین منه! :دی

آره من کلا از ایده قاطی کردن بازی کـــرک شده با سیستم استیم زیاد خوشم نمیاد و حتی اگر بازی به طریق معمولی هم قابل ریختن باشه دانلودش می کنم. من شب ها از ساعت 2 شب تا 8 صبح دانلود رایگان دارم که لپ تاپ رو روشن می ذارم حدود 1 الی 1.5 گیگ دانلود می کنه. یه بازی دانلود می کنم تموم شد میرم سراغ اون یکی. :)

امروز احتمال داره استیم نیام، فردا اومدم ادت می کنم، ولی اگر خنگ بازی در آوردم و یادم رفت هم تو من رو اد کن.

پ.ن: البته الان پروفایلت رو چک کردم، نمی دونم چرا پیغام خطا داد:

The specified profile could not be found
دوستان گرامی، بگین امروز چی ها خریدین. من خیلی منتظر بودم یه روزی بتمن رو بخرم، طی این دو سه سال. اما الان که دیگه ورژن PS3 شو دارم و اونم یقینا باگ های کامپیوتر رو نداره، پس دیگه این ورژن رو نمی خرم. ولی شما هرچی امروز خریدین بگین.

MW3 هم خیلی زور زدن 25% تخفیف دادن. بازم برای خارجی ها بد نیست.
Batman: AA نسخه PC اش خیلی خیلی تمیزه و با اون گرافیک شاخ اصلا نباید از دستش داد. البته خوب برای هر سه پلت فرم خوب درستش کردند، ولی یه ایده خوب هم اینه که اون بازی ات رو اگه اریج هست بفروشی (و مثلا با پولش یه بازی اریج دیگه بخری) و به جاش هم بیای Batman: AA از استیم بگیری. :)

سایت ازکار افتاده بود دیروز؟ عجیب بود خلاصه.

بازی های بدی نیست برای امروز. ولی من فقط می خرم برای trade. الانم دو تا معامله خوب دارم. منتها این آقاهه که پول به حسابش ریختم خبری ازش نیست! شانس رو می بینی.

کسی تاحالا ذغال کرفت کرده؟

سایت ازکار افتاده بود دیروز؟ عجیب بود خلاصه.

بازی های بدی نیست برای امروز. ولی من فقط می خرم برای trade. الانم دو تا معامله خوب دارم. منتها این آقاهه که پول به حسابش ریختم خبری ازش نیست! شانس رو می بینی.

کسی تاحالا ذغال کرفت کرده؟
من به زور 7 تا جمع کردم بهم 50% تخفیف rock star داد.

جدا؟ یعنی ممکنه گیم نده؟ ذغال رو ترید کنیم پس بهتره ظاهرا. کسی شنیده کسی چیز خاصی ببره؟
تا جایی که یادم میاد یکی از بچه های تاپیک استیم یه بازی متوسط باهاش برده بود، ولی کلا در ازای این یک مورد موفق که من شنیدم، حدود 5 مورد ناموفق (تبدیل 7 زغال به کوپن) شنیدم تا به حال...

شک نکن که بهترین کار ممکن با زغال ها Trade کردن شون هستش. ارزش و قیمت نسبتا خوبی هم توی محل های Trade دارند...

تا جایی که یادم میاد یکی از بچه های تاپیک استیم یه بازی متوسط باهاش برده بود، ولی کلا در ازای این یک مورد موفق که من شنیدم، حدود 5 مورد ناموفق (تبدیل 7 زغال به کوپن) شنیدم تا به حال...

شک نکن که بهترین کار ممکن با زغال ها Trade کردن شون هستش. ارزش و قیمت نسبتا خوبی هم توی محل های Trade دارند...

از دیشب من سفارش دادم چند تا بازی که بخرم و باهاشون ترید کنم، این آقاهه از شانس ما امروز کار داره هنوز که هنوزه برام نفرستاده. دو ساعت پیشم پیغام زده چشم می فرستم. ولی انگار نه انگار. کلی معامله خوب داشتم که اگه دیر بشه می پره :(

باشه اگه گیرم بیاد ترید می کنم. یه وقت هایی یه ترید های خوب پیدا میشه که اگه زود نچسبی از دستت رفته. بعضی ها هم هدیه می دن. من خودم هم یه بار به یه نفر هدیه دادم. می گفت جالبه شما کریسمس جشن نمی گیرین و هدیه می دین.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or