اوکی :dمنظورت اینه که هر کی بهت گفت خودتو بنداز تو چاه باید بندازی؟
به قول دوستمون اگه من یه اسلحه بهت بدم و بگم منو بکش باید بکشی؟
از جوابت که گفتی پرستار بیگناهه فهمیدم مشکل کجاست مشکل اینه که تو اصلا گناه رو گناه نمیدونی.
تو داری با این حرفت که میگی جیمز بی گناهه کارگردان و نویسنده بازی رو زیر سوال میبری جالب اینجاست که سازنده بازی میگه جیمز گناه کاره ولی تو میگی بی گناهه حالا حتما میخوای بپرسی کارگردان و نویسنده کی گفتن منم در جواب بهت میگم توی داستان بازی
تا زمانی که خودت نمیخوای واقعیت رو قبول کنی هرچی ما بگیم قبول نمیکنی اگه به آمار اون نظر سنجیه بالای تاپیک هم نگاهکنی میبینی که فقط 3 نفر گفتن جیمز بیگناهه که یکیش هم خودتی.
آخه چرا قبول نمیکنی جیمز گناه کاره؟؟؟؟؟
رسماً دارم میگم که اگه از این به بعد هرکی تو این تاپیک حرف بزاره تو دهن من دیگه باهاش هیچ بحثی نمیکنم اینم آخرین بارمه...
اصلاً اون ج منو کامل خوندی؟! گفتم اگه ج سؤالا + باشه پرستار بیگناهه و در غیر اینصورت اون پرستاره که سادیسم داره... پس یه فرقی بین بیگناه و گناه کار قائلم و هم گناه واسم معنی داره هم بی گناه...
اول میبینم که مشکلت چیه بعد با منطقم جور در اوومد که بکشمت و بدونم که خطری از این بابت تهدیدم نمیکنه بی تردید راحتت میکنم...
در مورد داستان به جوابی که به دوستمون KamranMED دادم مراجعه کن
دلیل نشد که اکثریت وقتی دارن یه چیز رو میگن من دست از عقیدم بردارم... چون مطمئن هستم که عقایدم غالب به اون اکثریت هستند...
ادامه صحبتاتون هم برید تو تاپیک مخصوص بازی مطرح کنید؛ اگه لازم بود اوونجا هم در خدمتتون هستیم و اگه امکانش بود از اینجا پاکش کنید که باعث انحراف بحث نشه...