تحلیلگر: فروش بیشتر XBOX ONE در پایان سال بر خلاف پیش بینی ها

Terova

No Trolls
کاربر سایت
07797065989917828952.jpg

Colin Sebastian تحلیل گر صنعت گیم معتقد است که با وجود بسیاری از پیش بینی های که کنسول PS4 را در آمریکای شمال برتر می دانند ما معتقدیم که XBOX ONE به همون اندازه یا حتی بیشتر در زمان لانچ فروش خواهد کرد..!

این حدس با اطلاعاتی که از لیست eBay به دست اومده تقویت شده که نشان میدهد XBOX ONE حدود 60 درصد از قیمتی 500 دلاری که براش تعیین کردن گران تر هست در حالیکه PS4 که قیمت کمتری را دارد حدود 50 درصد از قیمت 400 دلاری که براش تعیین کردن بیشتر است.

او همچنین اعتقاد دارد هر کدام از کنسولها در سال اول حدود 1.5 تا 2 میلیون در آمریکای شمالی و 2.5 تا 3 میلیون در سراسر دنیا فروش داشته باشن و خرده فروشان را با کمبود موجودی مواجه کند.

منبع

لانچ زیاد مهم نیست اینو بار ها گفتیم نمونه هم زیاد هست
مثلا PS3 تا سال 2009 واقعا ضعیف ظاهر شده بود ولی با عرضه اسلیم و چند بازی تاپ و یک سری سیاست های دیگه توانست خودشو بکشه بالا
سلام
یه چیزی که من در عرض دو روز اخیر متوجه شدم اینه که شما کاربر عزیز اگه اشتباه نکنم کمی به سمت سلطان کبیر سونی متمایل شدید و فکر کنم مواضع و جبهه خودتونا به سمت سونی عوض کردید
باشد که رستگار شوید تازه دارید به راه راست هدایت میشید

دیگه تو آمریکا فروش xbox1 بیشتر نباشه کجا میخواد بیشتر باشه؟:d

اگر طبق نظرسنجی های که سونی هم اعلام کرده بود 80 به 20 هست پیش بریم بین خود اعضای ماکروسافت هم باید فروش PS4 بیشتر باشه تو آمریکا هم باید PS4 حداقل دو برابر فروش کنه.!!

همچین هم بعید نیست! با این انحصاری هایی که مایکرو داره تبلیغ میکنه هر روز، طرفداراشم بیشتر داره میشه.من خودم هر دو کنسول رو دوست دارم ولی خداییش تریلرهای Forza 5 و Ryse رو که نگاه کردم کفم برید:|

ولی بنظرم بعد از لانچ جوسازی ک بازیهای انحصاریه وان ایجاد میکنه بالاخره بعداز اینهمه خبرای بد میتونه شروع دید مثبت خریدارهارو نسبت ب این کنسول ایجاد کنه و اوضاع بهتری رو تجربه کنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or