تحلیلگران پیش بینی میکنند PS3 در جنگ کنسولی جلو خواهد افتاد

Panther_X

کاربر سایت
تحلیلگران پیش بینی میکنند سونی با پیروزی های جزئی در مقابل مایکروسافت پیروز این نسل خواهد بود.

20110726rivals.jpg

Jesse Divnich از EEDAR به IndustryGamers گفت که کنسول PS3 در نیمه اول 2011 10درصد فروش بهتری نسبت به Xbox360 داشت.

علاوه بر این او متذکر شد که در حال حاضر Xbox360 حداقا 5درصد به PS3 برتری داشته و توانست با رقابت گردن به گردن در فروش پیروزی هایی کسب کند.

Billy Pidgeon از محققان M2 گفت:PS3 مدعی قویتری برای جای گرفتن در مقام دوم است و در این نسل برنده PS3 است و پیش بینی یک کنسول جدید از مایکروسافت در واقع میتواند به نفع سونی باشد.

اگر مایکروسافت در این نسل و نسل بعد به بازیهای هاردکور توجه بیشتری کند این برگ برنده ایست برای سونی که پایه اصلی xbox را دور بزند!

این سناریو به PS3 فرصتی برای جذب هاردکورها میدهد.

همانطور که PS3 در مقام دوم قرار دارد و از انجا که بهترین بازیهای هاردکور را دارد,PS3 مدعی قویتری برای مقام اول این نسل است.

هر سه تحلیلگر اشاره کردند Xbox360 در ایالات متحده جاگاهی خاصی دارد و در آنجا جایگاه اول خود را حفظ کرده است.و این شاید به دلیل Kinect باشد.

آخرین ویرایش:
Billy Pidgeon از محققان M2 گفت:PS3 مدعی قویتری برای جای گرفتن در مقام دوم است و در این نسل برنده PS3 است و پیش بینی یک کنسول جدید از مایکروسافت در واقع میتواند به نفع سونی باشد.
وقتی این اتفاق بیفته خو نسل برای میکروسافت تموم شده! دیگه زور چی میخواد بزنه؟
انگاری یه نفر تو سن 78 سالگی بمیره . رفیش 80 سالش بشه. بگه من از تو 2 سال بزرگتر شدم،خدا بیامرز:دی

قبلا هم تحلیل گر های اقتصادی یک چنین چیزی رو پیش بینی کرده بودند،PS3 قطعا
در بازی های انحصاری عملکرد بهتری داشت.البته این رو هم باید در نظر گرفت،که این
سومین تجربه سونی در ساخت کنسول خانگی هست.

همانطور که PS3 در مقام دوم قرار دارد و از انجا که بهترین بازیهای هاردکور را دارد,PS3 مدعی قویتری برای مقام اول این نسل است.
مطمئنم کینکت پیشگویی این کوته فکران رو به یاسی لایزال تبدیل میکنه
تکتیر !!

سونی اگه هم تا انتهای این نسل بتونه خودش رو به جایگاه دوم برسونه(که من اطمینان دارم که نمیتونه)بازمبازنده این نسله!چون از نسل قبل 140 میلیون یوزر بالقوه داشت که نتونست ازشون استفاده کنه.

• Like
Reactions: MehradCreed
تا قبل از کینکت PS3 این شانسو داشت که فروشش رو به X360 برسونه ولی با اومدن کینکت بحث فرق کرد.مایکروسافت هم تو بازیهای هاردکور بد عمل نکرده ولی قبول دارم به خوبی سونی نبوده.

در کل این تحلیلگرا هم کلا فن سونی هستن:d

تحلیلگران این روزا تا حوصلشون سر میره میان تحلیل میکنن برا خودشون ! :d
دیگه خود سونی هم کم آورد و با اینکه من خیلی PS3 رو دوست دارم اما دارم میبینم که چطور جلوی Xbox زانو زده ... =((

• Like
Reactions: MehradCreed
تحلیلگران پیش بینی میکنند سونی با پیروزی های جزئی در مقابل مایکروسافت پیروز این نسل خواهد بود.

20110726rivals.jpg

Jesse Divnich از EEDAR به IndustryGamers گفت که کنسول PS3 در نیمه اول 2011 10درصد فروش بهتری نسبت به Xbox360 داشت.

علاوه بر این او متذکر شد که در حال حاضر Xbox360 حداقا 5درصد به PS3 برتری داشته و توانست با رقابت گردن به گردن در فروش پیروزی هایی کسب کند.

اگر مایکروسافت در این نسل و نسل بعد به بازیهای هاردکور توجه بیشتری کند این برگ برنده ایست برای سونی که پایه اصلی xbox را دور بزند!

این سناریو به PS3 فرصتی برای جذب هاردکورها میدهد.

هر سه تحلیلگر اشاره کردند Xbox360 در ایالات متحده جاگاهی خاصی دارد و در آنجا جایگاه اول خود را حفظ کرده است.و این شاید به دلیل Kinect باشد.

بس که کنسول کپی میخرن این ایرانیا و ...:d:d:d

بیخیال کلا فروش و رقابتو اینا رو برای ما که مهم نیست

ولی میگم دسته ی ps3 با این طراحی داغون برای این نسل خیلی زاغارته :d در مقایسه با دسته ی محشر و خوش دسته x360 :x

دیگه خود سونی هم کم آورد و با اینکه من خیلی PS3 رو دوست دارم اما دارم میبینم که چطور جلوی Xbox زانو زده ... =((

بهله !!! الان اگه بخوام جواب بدم میاین پروفایلم که ای داد و آی که فن بوی دو اتیشه ای !!!!
دوست عزیز می شه دلیل و مدرکی برای حرفت بیاری ؟ بر چه مبنایی همچین حرفی زدم دوست دارم بدونم :)

• Like
Reactions: bluestar

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or