تحلیلگران پیش بینی میکنند PS3 در جنگ کنسولی جلو خواهد افتاد

Panther_X

کاربر سایت
تحلیلگران پیش بینی میکنند سونی با پیروزی های جزئی در مقابل مایکروسافت پیروز این نسل خواهد بود.

20110726rivals.jpg

Jesse Divnich از EEDAR به IndustryGamers گفت که کنسول PS3 در نیمه اول 2011 10درصد فروش بهتری نسبت به Xbox360 داشت.

علاوه بر این او متذکر شد که در حال حاضر Xbox360 حداقا 5درصد به PS3 برتری داشته و توانست با رقابت گردن به گردن در فروش پیروزی هایی کسب کند.

Billy Pidgeon از محققان M2 گفت:PS3 مدعی قویتری برای جای گرفتن در مقام دوم است و در این نسل برنده PS3 است و پیش بینی یک کنسول جدید از مایکروسافت در واقع میتواند به نفع سونی باشد.

اگر مایکروسافت در این نسل و نسل بعد به بازیهای هاردکور توجه بیشتری کند این برگ برنده ایست برای سونی که پایه اصلی xbox را دور بزند!

این سناریو به PS3 فرصتی برای جذب هاردکورها میدهد.

همانطور که PS3 در مقام دوم قرار دارد و از انجا که بهترین بازیهای هاردکور را دارد,PS3 مدعی قویتری برای مقام اول این نسل است.

هر سه تحلیلگر اشاره کردند Xbox360 در ایالات متحده جاگاهی خاصی دارد و در آنجا جایگاه اول خود را حفظ کرده است.و این شاید به دلیل Kinect باشد.

آخرین ویرایش:
ps3

سلام
یه سوال دارم
اگه یه نفر خرپول باشه و مشکل مالی نداشته باشه به نظر شما بهش xbox360 رو پیشنهاد میکنید یا ps3
حتما آینده کنسول هم از نظر خودتون در نظر بگیرید{نه از نظر تحلیل گرا}با توجه به این که ps3 میتونه بازی تا حجم 30gb بسازه اما 360 نهایتا تا 8gb
برای نمونه بازی gran turismo 5 که حدودا 20gb حجم داره{ps3}
خب این نشون میده که ps3 راهی برای پیشرفت داره اما xbox360 دیگه نمیتونه پیشرفتی کنه

به هر حال برنده ی این نسل - اگه Wii رو محاسبه نکنیم - در هر صورت ماکرسافت است . ماکرو با یک کنسول شکست خورده خودش رو به برند PS رسوند که نسل قبل ترکونده بود . تازه ماکروسافت مسلما سود بسیار بیشتری از سونی داشته . لایو رو که داشته ، فروش بازی ها چه انحصاری و چه مولتی تقریبا بیشتر بود و هم چنین نسبت به سونی استدیو های کمتری داره . کنسولش هم خیلی قبل تر از سونی سود آور شد . کینکتش هم که ترکوند . شما به کی برنده می گید ؟ من به کسی می گم که سود بیشتری برده و ماکروسافت قطعا در این زمینه موفق بوده .
ضمنا چیزی تا نسل بعد نمونده و ماکروسافت به محض این که PS3 جلو بیفته ، نسل جدید رو آغاز می کنه .

احتمالش خیلی خیلی کمه.اولا مایکرو تا جایی که در توانش باشه با انواع ترفندهای تجاری سعی میکنه بیشتر از سونی بفروشه که یه نمونش میتونه پایین آوردن قیمت محصولاتش باشه.
دوما کینکت سرمایه ای هست که سونی نداره.مایکرو با سرمایه گذاری وسیع روی کینکت حسابی میتونه در این سالهای آخر به سوددهی و افزایش فاصلش با ps امیدوار باشه.

سلام
یه سوال دارم
اگه یه نفر خرپول باشه و مشکل مالی نداشته باشه به نظر شما بهش xbox360 رو پیشنهاد میکنید یا ps3
حتما آینده کنسول هم از نظر خودتون در نظر بگیرید{نه از نظر تحلیل گرا}با توجه به این که ps3 میتونه بازی تا حجم 30gb بسازه اما 360 نهایتا تا 8gb
برای نمونه بازی gran turismo 5 که حدودا 20gb حجم داره{ps3}
خب این نشون میده که ps3 راهی برای پیشرفت داره اما xbox360 دیگه نمیتونه پیشرفتی کنه
داداش من شما کلا off تشریف داری :d
دیگه ثابت شده حجم اهمیت چندانی نداره
الان forza 4 داره میاد که روی یکی دوتا dvd 9 گرن توریسمو رو نابود میکنه
الان پیشرفت روی کینکته . کاری ندارم هاردکور پسند هست یا نه
تازه انحصاریای مایکرو تو راهن >:d<

شما انحصاریای سونی رو دست کم گرفتی ؟ همون MGS 4 یک تنه Halo شما رو نابود میکنه:dهنوز ps3 قابلیت های واقعی و اصلی خودشو نشون نداده تا روی این 360 کم بشه:)

شما انحصاریای سونی رو دست کم گرفتی ؟ همون MGS 4 یک تنه Halo شما رو نابود میکنه:dهنوز ps3 قابلیت های واقعی و اصلی خودشو نشون نداده تا روی این 360 کم بشه:)
MGS 4 یه تنه Halo رو نابود میکنه:-o؟؟؟ فن بوی بازی دیگه؟؟؟ اره؟
اصلا تاپیک راجع به این نبود که MGS نابود میکنه Halo رو ها!!!
بعد... هنوز ps3 قابلیت های واقعیشو نشون نداده بعده 4-5 سال؟
کی دیگه میخواد نشون بده؟

هیچ وقت یادم نمیره که مایکروسافت با ایکس باکس 360 به مدت یکسال زیر PS2 فقط له میشد پشت سر هم ..........

از دسامبر تا زمانی که PS2 حتی بعد از اومدن PS3 همچنان XBOX 360 له میشد مثلا نیم میلیون به فقط 80 هزارتا

ضمنا یادتون نره که وقتی PS3 اومد ایکس باکس 5.5 میلیون دستگاه فروخته بود ...

هر چند قبول دارم سونی اون عظمت اولیه رو تا حدودی از دست داده که کاملا طبیعیه .

• Like
Reactions: bluestar
من فک میکنم امسال و سال بعد، 360 بهترین فروشش رو میکنه ..... از طرفی تا 2 ، 3 سال دیگه کنسول نسل بعد امدن بیرون (شایدم زودتر ).

بعید میدونم سونی تو این سال های آخر بتونه جایگاه دوم نسیب خودش بکنه....!! مخصوصاً که بازی های درست حسابی کینکت هنوز تو راه هستن .....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or