تحلیلگران: احتمال عرضه‌ی Red Dead Redemption 2 برای Nintendo Switch بسیار پائین است

VICTORLyNCH

کاربر سایت
#Z215.jpg
درنهایت چندی پیش از بازی Red Dead Redemption 2 برای دو پلتفرم Playstation 4 و Xbox One برای عرضه در پائیز 2017 میلادی رونمایی شد که موجب ایجاد اشتیاق بسیار بالا برای طرفداران این بازی که از سال 2010 منتظر آن بودند، شد. با این حال، با در نظر گرفتن عرضه‌ی کنسول Nintendo Switch تا چند ماه دیگر، این سوال در بین علاقه مندان مطرح شده که آیا این بازی برای این کنسول نیز عرضه خواهد شد یا خیر.

سوال مذکور [عرضه‌ی Red Dead Redemption 2 برای Nintendo Switch در سال آینده] از مایکل پچر [Michael Pachter]، تحلیلگر Wedbush Securities نیز پرسیده شده که وی در پاسخ بیان داشته:" من می‌گویم احتمال [تحقق] این مورد بسیار کم است. من بازی دیگری را به جز – یک نسخه‌ی ساخته شده از سری GTA را برای DS که در سال 2009 عرضه شد – به خاطر نمی‌آورم و واقعاً از هدر دادن تلاششان برای پورت این بازی برای نینتندو متعجب خواهم شد. من فکر می‌کنم نینتندو از جریان اصلی ناشران بسیار دور است ، بنابراین شما بازی‌های جریان اصلی را برای کنسول‌های نینتندو تولید نمی‌کنید – نه آن‌هایی را که برای دیگر کنسول‌ها تولید می‌شوند."

پچر اعتقاد دارد با توجه به حمایت ضعیف ناشران شخص ثالث [Third-Party] از کنسول Nintendo Switch این کنسول نیز به وضعیت Wii U دچار خواهد شد. با این حال هنوز اطلاعات کمی از این کنسول در دسترس قرار دارد و این احتمال وجود دارد که شاهد حمایت خوب دیگر ناشران از آن باشیم.

منبع

حالا متن پچر یه چیزی....
ولی روی هم تحلیلگرها زحمت کشیدن...
اگه خبر انتشارش روی Switch اومد به من بگید اوّلین نفر رو مهمون میکنم شخصاً...

با این تحلیل هاشون

حالا متن پچر یه چیزی....
ولی روی هم تحلیلگرها زحمت کشیدن...
اگه خبر انتشارش روی Switch اومد به من بگید اوّلین نفر رو مهمون میکنم شخصاً...

با این تحلیل هاشون

گفته سهامدار نه عموم مردم سهامدار عمدتا دنبال بحث تخصصی نیست دنبال روال بازار میگرده تا سود کسب کنه میبینه روال بازار شده سخت افزار خیلی قوی و اینجور مسایل نینتندو روی اون زیاد مانور نمیده میاد ابراز نگرانی میکنه همین
ابراز نگرانی میکنن همین!!؟؟
مساله حل شد. از فرمایشات شما نتیجه میگیریم که سهامدارای نینتندو یه مشت نو کیسه ی نفهم هستن که همین چند وقت پیش از پشت کوه اومدن. و برای اینکه درک درستی از صنعت بازی ندارن نمیتونن عظمت خلاقیت و نو آوری طراحان نینتندو رو درک کنن. حاضرم شرط ببندم آخرین بازی که سهامداران نینتندو کردن اسنیک در گوشی های نوکیا بوده.
روزی هم که داشتن سرمایه گذاری میکردن، تو بازار بورس حیرون و متعجب دوره خودشون میچرخیدن و کاسه چه کنم چه کنم دست گرفته بودن. که یهویی یه ندایی اومد گفت "برو سهام نینتندو رو بخر". همین شد که آدمی که تا دیروز غاز میچروند، افتاد وسط صنعت گیم و در امواج خلاقیت مدیران نینتندو قرق شدن.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: jhoobin
جدا انتظار چی رو دارید از سخت افزار نینتندو که میگید منتظر بمونید ؟
این کنسول عمرا اگه زورش بیشتر از وان و 4 باشه دیگه پرو اسکورپیو که مقایسشون خنده داره با این تبلت

ابراز نگرانی میکنن همین!!؟؟
مساله حل شد. از فرمایشات شما نتیجه میگیریم که سهامدارای نینتندو یه مشت نو کیسه ی نفهم هستن که همین چند وقت پیش از پشت کوه اومدن. و برای اینکه درک درستی از صنعت بازی ندارن نمیتونن عظمت خلاقیت و نو آوری طراحان نینتندو رو درک کنن. حاضرم شرط ببندم آخرین بازی که سهامداران نینتندو کردن اسنیک در گوشی های نوکیا بوده.
روزی هم که داشتن سرمایه گذاری میکردن، تو بازار بورس حیرون و متعجب دوره خودشون میچرخیدن و کاسه چه کنم چه کنم دست گرفته بودن. که یهویی یه ندایی اومد گفت "برو سهام نینتندو رو بخر". همین شد که آدمی که تا دیروز غاز میچروند، افتاد وسط صنعت گیم و در امواج خلاقیت مدیران نینتندو قرق شدن.

سهامدارای نینتندو یه مشت نوکیسه ... نیستند اما همشون هم لزوماً درک درستی از صنعت گیم ندارن. کلی تر بگم هر کس سهام جایی رو داره لزوماً تخصص در اون ضمینه نداره چیزی که مهم هست سودآوری سهام هست (که شرکت نینتندو به جز دوره Wii U از این لحاظ عملکرد خوبی داشته) بگذریم از اینکه خیلی وقتها سهام از طرف کارشناسهای بورس به افراد پیشنهاد میشه یا حتی با وکالت خریداری میشه. در حالت کلی هم سهام دارهای هر شرکتی دنبال سود هستن. مثل سهامدارهای نینتندو که الان سود رو توی بازار موبایل میبینن و هر فعالیتی غیر از اون از طرف نینتندو براشون جذاب نیست.
اگر این صحبت ها بری شما کافی نیست توجه شما رو به تغییرات ارزش سهام نینتندو بعد عرضه Pokemon Go جلب میکنم با عرضه موفقیت آمیز بازی ارزش سهام به شدت افزایش پیدا میکنه (غیر از این هدف اصلی نینتندو هم محقق میشه و فروش 3DS و بازی های Pokemon روی اون بالا میره) بعد نینتندو به سهامدار توضیح میده که کل سود بازی Pokemon Go برای نینتندو نیست (چیزی که من میدونستم بدون اینکه نینتندو برام توضیح بده :D) خب اگر سهامدارها با صنعت بازی، موبایل یا حتی ساختار شرکتی که سهامش رو خریدن آشنا بودن این حرفها براشون تازه نبود و نباید تغییری در تمایلشون برای خرید سهام بیشتر (در نتیجه افزایش قیمت سهام) یا فروش بخشی از سهام (در نتیجه کاهش قیمت سهام) ایجاد می شد اما چی شد ارزش سهام نینتندو کاهش پیدا کرد. خب الان به نظر شما این سهامدارها از صنعت گیم که هیچی از ساختار شرکتی که سهامش رو خریدن چیز درست درمونی میدونستن؟

جدا انتظار چی رو دارید از سخت افزار نینتندو که میگید منتظر بمونید ؟
این کنسول عمرا اگه زورش بیشتر از وان و 4 باشه دیگه پرو اسکورپیو که مقایسشون خنده داره با این تبلت

در مورد وان و4 حداقل توی بخش Cpu قویتر بودن کاری نداره (چون Cpu این دو کنسول ضعیف هست نشونش هم پرو که مهمترین تغییرش همین Cpu بود) در مورد Gpu هم امکان اینکه قابلیت رقابت وجود داشته باشه دور از انتظار نیست (توی شایعاتی که به استفاده NX از پردازنده انویدیا اشاره کرده بودن که تا الان کامل درست از آب در اومدن قدرت کنسول نزدیک به وان تخمین زده شده بود) اما در مورد پرو و اسکورپیو مشخصا کنسول پایه Switch ضعیف تر هست اما اگر از SCD استفاده بشه داستان فرق میکنه.

شما اگه فهمیدین به ما هم بگید:D تبلت 3 هزار دلاری سرفیس استدیو مایکروسافت هم در حد نسل هشت نیست. اونوقت این میخواد خودش بدون داک در حد نسل 8 باشه، با داک هم که دیگه به عرش برسه. حالا باز اگه کسی چنین چیزی دیده که تبلت در حد نسل هشت تو بازار وجود داشته باشه بگه.
سایت موبایل یا تبلت بود کسی عمرا این حرفا رو میزد. هیچ کس حساب نمیکنه بحث درمورد یه وسیله قابل حمله.
و مورد دیگه قیمته که مسلما نینتندو باید یه چیز ارزون یا هم قیمت کنسولای فعلی بده تا شکست نخوره. در حالیکه تبلت گیمینگ خوب (اونم نه در حد نسل هشت) کمتر از 599$ نمیوفته. (قیمت گوگل Pixel C رو ملاک قرار دادم:D)

1 چیزی هست به اسم میزان تولید و فروش با کلی فاکتورهای دیگه اصلا مثال جالبی نزدید اما شک نکنید کنسول خوبی از لحاظ گرافیکی همچون همیشه نیست.

شما اگه فهمیدین به ما هم بگید:D تبلت 3 هزار دلاری سرفیس استدیو مایکروسافت هم در حد نسل هشت نیست. اونوقت این میخواد خودش بدون داک در حد نسل 8 باشه، با داک هم که دیگه به عرش برسه. حالا باز اگه کسی چنین چیزی دیده که تبلت در حد نسل هشت تو بازار وجود داشته باشه بگه.
سایت موبایل یا تبلت بود کسی عمرا این حرفا رو میزد. هیچ کس حساب نمیکنه بحث درمورد یه وسیله قابل حمله.
و مورد دیگه قیمته که مسلما نینتندو باید یه چیز ارزون یا هم قیمت کنسولای فعلی بده تا شکست نخوره. در حالیکه تبلت گیمینگ خوب (اونم نه در حد نسل هشت) کمتر از 599$ نمیوفته. (قیمت گوگل Pixel C رو ملاک قرار دادم:D)

از نظر قیمت دوتا تفاوت عمده وجود داره:
1-اینکه تعدادی که از یک مدل خاص کنسول فروخته میشه بیشتر از تعداد یک مدل خاص تبلت هست (به علت حق انتخاب بیشتر مشتری در حالت دوم) بنابراین وقتی سازنده کنسول قطعات رو سفارش میده تعداد قطعه بیشتری رو سفارش میده و طبیعتاً قیمت هر قطعه براش کمتر در میاد.
2-توی بازار تبلت هدف سازنده بدست آوردن سود از فروش سخت افزار هست (این موضوع حتی برای مایکرو هم صادق هست) اما کنسول ساز حتی اگر روی فروش خود کنسول ضرر بده توی فروش بازی و حق رویالیتی که از بقیه بازیسازها میگیره سود میکنه بنابراین قیمت کنسول بازم میتونه پایین تر از تبلت با سخت افزار مشابه باشه.

اما از نظر قدرت هم تولید بازی روی تبلت و PC با کنسول ها خیلی متفاوت هست. روی کنسولها به علت اینکه سخت افزار برای بازی بهینه شده و ثابت هست (یا تو نسل فعلی تنوع محدودی داره) بازیساز میتونه راحت تر به کیفیت مورد نظر برسه (در واقع میتونه کد بازی رو برای سخت افزار کنسول بهینه کنه) اما روی PC و تبلت به علت تنوع سخت افزار کار بازیساز سخت تر میشه.

البته این نسل کنسولها بویژه توی بخش CPU در مقایسه با زمان مشابه توی نسل قبل ضعیفتر بودن بنابراین توی اول نسل توی بعضی از موارد نتایج روی کامپیوترهای با قیمت متوسط بهتر از کنسولها بود البته بازم تمرکز یکسری از بازیسازها روی کنسولها باعث شد مواردی مثل B:AK ایجاد بشه که روی PC فاجعه بودن.

-----------------------------------------------

1 چیزی هست به اسم میزان تولید و فروش با کلی فاکتورهای دیگه اصلا مثال جالبی نزدید اما شک نکنید کنسول خوبی از لحاظ گرافیکی همچون همیشه نیست.

در مورد قدرت گرافیکی به نظر من کنسول رو باید توی رده خودش نگاه کنیم که به نظر من برای کنسول قابل حمل (البته نه لزوماً یک کنسول دستی سنتی ) فوق العاده هست (صحبتهای که در مورد خانگی بودن این کنسول میشه به نظر من بیشتر برای جلوگیری از افت فروش 3DS هست، متاسفانه اینجور صحبتا حداقل توی صنعت گیم معمول هست ). اما اون بخشی که گفتید همچون همیشه به نظر من بی انصافی هست بجز Wii و WiiU باقی کنسولهای نینتندو در زمان و رده خودشون گرافیک قابل قبول یا حتی عالی داشتن.

-----------------------------------------------
متاسفانه یک فرهنگ بدی از قدیم جا افتاده که اگر طرفدار چیزی باشی باید از باقی چیزهای مشابه متنفر باشی و هرکسی طرفدار اونهاست رو به باد تمسخر و توهین بگیری و کلاً ادب و منطق کیلوی چند هست. هر وقت چیزی که طرفدارش توی موردی ضعف داشته باشه مهم موارد دیگست که توش قوی هست و رقبا ضعیف. اگرهم چند وقت بعد اوضاع برگشت کی یادش میاد ما چی گفتیم اگرم یادشون بود میزنیم به در پررویی و کلاً ادب و منطق کیلوی چند هست. هر وقتم چیزی دستمون نیاد دروغ و سفسطه که کنتور نمیندازه و کلاً ادب و منطق کیلوی چند هست.

در یک کلام
haters gonna hate

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: ehsanservat and s.1
دیگه این دوستمون کامل توضیح دادن منظورم از عین همیشه سیاست جدیدش هست کلا از لحاظ تکنولوژی نینتندو دیگه سیاست عجیبی داره که حالا یا جواب می ده یا نمی ده من wii داشتم خیلیم باهاش حال کردم ds هم که حرف نداشت الانم 3ds که اونم خوبه اما ایرانی ها یلی دنبال گرافیک با بازی اکشن هستن که برای همینم این شرکت کلا در ایران طرفدار نداره فروشم نداره.

دیگه این دوستمون کامل توضیح دادن منظورم از عین همیشه سیاست جدیدش هست کلا از لحاظ تکنولوژی نینتندو دیگه سیاست عجیبی داره که حالا یا جواب می ده یا نمی ده من wii داشتم خیلیم باهاش حال کردم ds هم که حرف نداشت الانم 3ds که اونم خوبه اما ایرانی ها یلی دنبال گرافیک با بازی اکشن هستن که برای همینم این شرکت کلا در ایران طرفدار نداره فروشم نداره.

در مورد سیاست نینتندو در مورد Wii و Wii U کاملاً با شما موافقم (مخصوصاً Wii U) اما در مورد سویچ به خاطر اطلاعاتی که خود انویدیا در مورد سویچ منتشر کرده میشه گفت از نظر معماری (بر خلاف Wii U) چیپ کنسول کاملاً مدرن هست.

• Like
Reactions: ehsanservat
دقیقاً برعکس تو بازه بین معرفی تا عرضه Wii U سازنده های که DevKit کنسول رو در اختیار داشتن از CPU ضعیف کنسول انتقاد کردن افرادی هم که به کنسول علاقه داشتن (حتی درون نینتندو) هیچ وقت نگفتن از نظر تعداد شیدر یا ... کنسول برتر هست فقط گفتن که از تکنولوژی های جدید در SOC کنسول استفاده شده.

پ.ن: مشکل اصلی Wii U اصرار نینتندو به حفظ معماری Power PC بود که از زمان GC مورد استفاده نینتندو بوده اما در مورد Switch اون معماری کاملاً کنار گذاشته شده در نتیجه علاوه بر پشتیبانی از موتورهای مدرن امکان استفاده از قابلیت های مثل half precision و... هم برای کنسول مهیا است که کنسولهای نسل 8 فاقد اون هستند.

پ.ن2: کسانی که با گیر دادن به اسم یک کنسول قصد توهین به طرفدارهای اون کنسول رو دارن البته سطح ادب خودشون رو نشون میدن اما محض اینکه بفهمن اگر کسی جوابشون رو نمیده دلیل بر ناتوانی نیست توجهشون رو به مخفف اسم کنسول مورد علاقشون جلب می کنم.
دوست عزیر میشه در مورد این قضیه half precision توضیح بدید؟
نکته دوم مخفف کدام کنسول منظورتونه کنسول مایکروسافت که نیست؟ این قضیه رو هم موشکافانه بگین ممنون میشم

نکته دوم مخفف کدام کنسول منظورتونه کنسول مایکروسافت که نیست؟ این قضیه رو هم موشکافانه بگین ممنون میشم
واسه نشون دادن اعداد اعشاری معمولا از Float استفاده می کنن که 32 بیته، حالا GPU های جدید AMD این قابلیت رو دارن که از فلوت 16 بیتی استفاده کنن(یعنی 65536 برابر دقت کمتر) که به ازای دقت کمتر در محاسبات، سرعت رو دو برابر می کنه. توی تاپیک رزولوشن توضیح دادم که اونقدرا تاثیرش زیاد نیست و شاید 10-20 درصد در بهترین حالت افزایش راندمان داشته باشی(چون نمی تونی همه جا دقت کمتر استفاده کنی). البته اگه چیپ تگرا باشه که اصلا همچین قابلیتی نداره که بخواد سود ببره ازش.

• Like
Reactions: Cait Sith

اصل موضوع رو دوستمون گفتن اما در مورد مخفف اسم کنسول عمداً مبهم گفتم که به کسی بر نخوره و فقط اون چند نفری که توهین شده سرگرمیشون بفهمن که کارشون هنر خاصی نیست و هر کسی میتونه با اسم، شکل ظاهری و قابلیتهای هر پلتفرمی جک بسازه. اما اینکار هنر که نیست به کنار نشانه ضعف و کمبود هست.

واسه نشون دادن اعداد اعشاری معمولا از Float استفاده می کنن که 32 بیته، حالا GPU های جدید AMD این قابلیت رو دارن که از فلوت 16 بیتی استفاده کنن(یعنی 65536 برابر دقت کمتر) که به ازای دقت کمتر در محاسبات، سرعت رو دو برابر می کنه. توی تاپیک رزولوشن توضیح دادم که اونقدرا تاثیرش زیاد نیست و شاید 10-20 درصد در بهترین حالت افزایش راندمان داشته باشی(چون نمی تونی همه جا دقت کمتر استفاده کنی). البته اگه چیپ تگرا باشه که اصلا همچین قابلیتی نداره که بخواد سود ببره ازش.

چیپ کاستوم شده هست و طبق گفته خود انویدیا از آخرین قابلیتهای کارتهای گرافیکی انویدیا بهره میبره.

چیپ کاستوم شده هست و طبق گفته خود انویدیا از آخرین قابلیتهای کارتهای گرافیکی انویدیا بهره میبره.
تا جایی که می دونم فقط AMD قابلیت دو برابر شدن سرعت رو داره، اگه اینجور نیست ممنون می شم اگه یه لینکی چیزی بدید بخونم:D
پاسکال هم mixed precision رو پشتیبانی میکنه.

Mixed-Precision Programming with CUDA 8

Nvidia's Pascal to feature mixed-precision mode, up to 32GB of RAM
یک مقاله توی خود سایت انویدیا بود که ویژه روی GPU بحث کرده بود که نتونستم پیداش کنم.
ممنون، نمی دونستم اینو:دی

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Cait Sith
تا جایی که می دونم فقط AMD قابلیت دو برابر شدن سرعت رو داره، اگه اینجور نیست ممنون می شم اگه یه لینکی چیزی بدید بخونم:D
پاسکال هم mixed precision رو پشتیبانی میکنه.

Mixed-Precision Programming with CUDA 8

Nvidia's Pascal to feature mixed-precision mode, up to 32GB of RAM
یک مقاله توی خود سایت انویدیا بود که ویژه روی GPU بحث کرده بود که نتونستم پیداش کنم.

• Like
Reactions: saphire

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or