تحلیلگران: احتمال عرضه‌ی Red Dead Redemption 2 برای Nintendo Switch بسیار پائین است

VICTORLyNCH

کاربر سایت
#Z215.jpg
درنهایت چندی پیش از بازی Red Dead Redemption 2 برای دو پلتفرم Playstation 4 و Xbox One برای عرضه در پائیز 2017 میلادی رونمایی شد که موجب ایجاد اشتیاق بسیار بالا برای طرفداران این بازی که از سال 2010 منتظر آن بودند، شد. با این حال، با در نظر گرفتن عرضه‌ی کنسول Nintendo Switch تا چند ماه دیگر، این سوال در بین علاقه مندان مطرح شده که آیا این بازی برای این کنسول نیز عرضه خواهد شد یا خیر.

سوال مذکور [عرضه‌ی Red Dead Redemption 2 برای Nintendo Switch در سال آینده] از مایکل پچر [Michael Pachter]، تحلیلگر Wedbush Securities نیز پرسیده شده که وی در پاسخ بیان داشته:" من می‌گویم احتمال [تحقق] این مورد بسیار کم است. من بازی دیگری را به جز – یک نسخه‌ی ساخته شده از سری GTA را برای DS که در سال 2009 عرضه شد – به خاطر نمی‌آورم و واقعاً از هدر دادن تلاششان برای پورت این بازی برای نینتندو متعجب خواهم شد. من فکر می‌کنم نینتندو از جریان اصلی ناشران بسیار دور است ، بنابراین شما بازی‌های جریان اصلی را برای کنسول‌های نینتندو تولید نمی‌کنید – نه آن‌هایی را که برای دیگر کنسول‌ها تولید می‌شوند."

پچر اعتقاد دارد با توجه به حمایت ضعیف ناشران شخص ثالث [Third-Party] از کنسول Nintendo Switch این کنسول نیز به وضعیت Wii U دچار خواهد شد. با این حال هنوز اطلاعات کمی از این کنسول در دسترس قرار دارد و این احتمال وجود دارد که شاهد حمایت خوب دیگر ناشران از آن باشیم.

منبع

نینتندو مخاطب های خودش رو داره، اولویت های اصلیشون فکر نمی کنم سخت افزار و گرافیک باشه. سود خودش هم داره. شاید اگر بخواد تو بازار کنسول های با سخت افزار قوی تر بیاد کلا پلیر های خودش رو از دست بده و تضمینی هم نیست که سودش بیشتر از الان باشه
به نظرم این چیزی که گفته میشه اشتباهه!
نینتندو با یک کنسول به روز، میتونه هم مخاطب های خودش رو داشته باشه(با همون بازی های انحصاری خودش ) ، و هم مخاطب های جدید جذب کنه!
اصلا درک نمیکنم چرا باید کنسولی بده که بزرگ ترین ناشرها و بازی های شاخ مولتی روش نیان! اومدن گیمرهای جدید،به معنیه از دست رفتن گیمرهای قدیمی نیست که:|

والا ما فقط تو ایران این بازخوردهای منفی رو دیدیم از اون همه کابرانی که نمایش سوئیچ رو مشاهده کردن 95 درصد نظر مثبت دادن امارش هست
پس الان رئیس نینتندو برای چی تعجب کرده و از بازخوردهای منفی میناله؟:|

نیتندو باید بتونه با Take two مذاکره و بازی های راکستار منتشر کنه رو کنسولش وقتی میگن جریان اصلی Third Party ها یکیش همین راکستار است حالا ورژن متفاوتی از Red Dead یا یک Gta متفاوت برای کنسول دستی Switch
هر چند راکستار واسه انتشار بازی هاش رو pc هم با مشکل و تاخیر روبه رو هست..

• Like
Reactions: ehsanservat
به نظرم این چیزی که گفته میشه اشتباهه!
نینتندو با یک کنسول به روز، میتونه هم مخاطب های خودش رو داشته باشه(با همون بازی های انحصاری خودش ) ، و هم مخاطب های جدید جذب کنه!
اصلا درک نمیکنم چرا باید کنسولی بده که بزرگ ترین ناشرها و بازی های شاخ مولتی روش نیان! اومدن گیمرهای جدید،به معنیه از دست رفتن گیمرهای قدیمی نیست که:|
سخت افزار هزینه داره. نمیشه که همینطوری گیمر جدید جذب کنن بدون هزینه کردن. این هزینه اضافی چیزیه که حتما سیاست شرکتشون به این نتیجه نرسیده که تو سخت افزار سرمایه گذاری بشه. من نه میگم خوبه نه بد، فقط میگم بحثش متفاوت هست با کنسول سونی و مایکروسافت

• Like
از بازخورد هایه منفیش مشخصه دیگه
دقیقا کدوم باز خورد منفی؟ چیزی که من دارم می بینم اینه که یه عده مخالف میان دستگاه رو می کوبن بعد از کامنت های خودشون به عنوان منبع استفاده می کنن که بله دستگاه ضعیفه به خاطر بازخورد هاش (که در واقع بازخورد مال خودشون بوده!) !!!! والا دیگه این جوریش رو ندیده بودم! اصولا تحلیل بازخورد بعد از عرضه محصول باید انجام بشه نه قبل از اومدنش!!! دستگاه عرضه شد و نتونست بازی ها رو اجرا کنه اونوقت می شه گفت ضعیفه!
خب الان ئیس نینتندو چی میگه :| چندبار من این بگم طرف خودش متعجب شده
شما مطمئنی تعجب رئیس نینتندو به خاطر بازخورد های منفی نسبت به ضعف سخت افزاری بوده؟؟؟؟؟؟؟

آخرین ویرایش:
دقیقا کدوم باز خورد منفی؟ چیزی که من دارم می بینم اینه که یه عده مخالف میان دستگاه رو می کوبن بعد از کامنت های خودشون به عنوان منبع استفاده می کنن که بله دستگاه ضعیفه به خاطر بازخورد هاش (که در واقع بازخورد مال خودشون بوده!) !!!! والا دیگه این جوریش رو ندیده بودم! اصولا تحلیل بازخورد بعد از عرضه محصول باید انجام بشه نه قبل از اومدنش!!! دستگاه عرضه شد و نتونست بازی ها رو اجرا کنه اونوقت می شه گفت ضعیفه!

• Like
گفته سهامدار نه عموم مردم سهامدار عمدتا دنبال بحث تخصصی نیست دنبال روال بازار میگرده تا سود کسب کنه میبینه روال بازار شده سخت افزار خیلی قوی و اینجور مسایل نینتندو روی اون زیاد مانور نمیده میاد ابراز نگرانی میکنه همین

• Like
Reactions: jhoobin
گفته سهامدار نه عموم مردم سهامدار عمدتا دنبال بحث تخصصی نیست دنبال روال بازار میگرده تا سود کسب کنه میبینه روال بازار شده سخت افزار خیلی قوی و اینجور مسایل نینتندو روی اون زیاد مانور نمیده میاد ابراز نگرانی میکنه همین
خب این نشونه ضعفه دیگه

• Like

متاسفانه اکثر سهامدارهای نینتندو دوستدارن نینتندو بره توی بازار بازیهای موبایل:-w:-w:-w و در واقع کنسول ضعیف نیست که اینا برای اون ناراحت باشن. در مورد سخت افزار هم با توجه به ماهیت کنسول سخت افزار قوی و به روز خواهد بود ه عنوان نمونه به این صحبت یک بازیساز در مورد سخت افزار هست.

Dev On Nintendo Switch’s Technical Prowess: Nintendo Isn’t Skimping On Power « GamingBolt.com: Video Game News, Reviews, Previews and Blog

اگر سهامدارهای نینتندو میتونستن در بیشتر استدیوهای نینتندو رو تخته میکردن و فقط میزدن تو کار کپی بازیهای موبایل با اسکین نینتندوx_x

نمیدونم چرا!؟ ولی من بشخصه اصلا موافق شما نیستم و فکر میکنم سوییچ موفق میشه، سخت افزارش هم به هیچ وجه از این نسل پایین تر نخواهد بود(نَظر شخصی)

در مورد Wii U هم سازنده های بازی که پای سودشون وسط بود (داشتن براش بازی میساختن) زیاد از این حرفها میزدن. مشخصات سخت افزاریش بیاد معلوم میشه...
بعد مگه یه تبلت که به داک وصل میشه چقدر قدرت داره؟ گوشیها و تبلت های گرون قیمت مایکروسافت که به داک هم وصل میشن درحد کنسولهای نسل 8 قدرت ندارن، طبعا اگه میشد با قیمت پایین تبلت + داک با قدرت کنسول نسل 8 ساخت مایکروسافت که خودش تو این زمینه پیشروئه این کارو میکرد پول به جیب میزد.

حالا باید منتظر موند nintendo switch بیاد دید چی میشه
ما که غیب گو نیستیم یا پیامبر خدا نیستیم که همه چی بدونیم یا نوسترآداموس که نیستیم , پس بهتره با قاطعیت صحبت نکنید چون پیامبر نیستید و برای شعور خودتون و دیگران احترام قائل باشید
سر wii هم وقتی لانچ شد همه میگفتن شکست میخوره مثل گیم کیوب شکست میخوره و ...... اما برعکس برنده نسل هفت شد

باید وایساد nintendo switch بیاد ببینیم چی میشه - چون همون روز اول همه چی اتفاق نمیفته و زمان بره

PC با اون ابهتش R براش برنامه ای نداره فعلا ، آره اون سیاسته ولی نزدن بازی برای سوییچ دیانته :D به من چه خیلی سازنده ها دو دلن همین اول کار ، بله سوییچ خاصه و ایران فقط تنها جاییه که اعتراض داره ، به نقل قول چند پست خارجی هم عوام فریبی میشه تو همین ایران :D، معترضین کم از اینجا نیستن ، آره اونا فن سونیو ایکس باکسن اهلِ دلاش پستای مثبت میدن :D ببخشید سوییچ ماشینمو پیدا کردم باید برم ، بی سوییچ نمیشه :D

در مورد Wii U هم سازنده های بازی که پای سودشون وسط بود (داشتن براش بازی میساختن) زیاد از این حرفها میزدن. مشخصات سخت افزاریش بیاد معلوم میشه...
بعد مگه یه تبلت که به داک وصل میشه چقدر قدرت داره؟ گوشیها و تبلت های گرون قیمت مایکروسافت که به داک هم وصل میشن درحد کنسولهای نسل 8 قدرت ندارن، طبعا اگه میشد با قیمت پایین تبلت + داک با قدرت کنسول نسل 8 ساخت مایکروسافت که خودش تو این زمینه پیشروئه این کارو میکرد پول به جیب میزد.

دقیقاً برعکس تو بازه بین معرفی تا عرضه Wii U سازنده های که DevKit کنسول رو در اختیار داشتن از CPU ضعیف کنسول انتقاد کردن افرادی هم که به کنسول علاقه داشتن (حتی درون نینتندو) هیچ وقت نگفتن از نظر تعداد شیدر یا ... کنسول برتر هست فقط گفتن که از تکنولوژی های جدید در SOC کنسول استفاده شده.

پ.ن: مشکل اصلی Wii U اصرار نینتندو به حفظ معماری Power PC بود که از زمان GC مورد استفاده نینتندو بوده اما در مورد Switch اون معماری کاملاً کنار گذاشته شده در نتیجه علاوه بر پشتیبانی از موتورهای مدرن امکان استفاده از قابلیت های مثل half precision و... هم برای کنسول مهیا است که کنسولهای نسل 8 فاقد اون هستند.

پ.ن2: کسانی که با گیر دادن به اسم یک کنسول قصد توهین به طرفدارهای اون کنسول رو دارن البته سطح ادب خودشون رو نشون میدن اما محض اینکه بفهمن اگر کسی جوابشون رو نمیده دلیل بر ناتوانی نیست توجهشون رو به مخفف اسم کنسول مورد علاقشون جلب می کنم.

آخرین ویرایش:
سوئیچ از چیپ های تگرا استفاده میکنه. قوی ترین چیپ ست تگرا در حال حاضر Tegra Parker هست که قوی ترین مدل اون هم Pascal Cores x 256 هست که در حداکثر کلاک که 1465 MHz قدرتش 750 گیگافلاپس میشه.
این در حالی هست که xboxone -s قدرتش 1400 گیگافلاپس هست و PS4 pro هم 4200 گیگافلاپس. پس سوئیچ اگر و اگر از قدرتمندترین نسخه تگرا استفاده کنه (که بعید میدونم اینجور باشه) قدرتش در حدود نصف یا کمی بیشتز ازنصف از xboxone-s هست.

ولی موفقیت یا عدم موفقیت این کنسول قدرت سخت افزاری خام اون نیست.همون طور که گیم کیوب قوی تر از PS2 بود ولی یک دهم اون هم فروش نکرد و Wii حدود 20 برابر از PS3 ضعیفتر بود ولی بیشتر از اون فروش کرد.
موفقیت این کنسول بسته به استقبال از ایده و نوآوری داره که همراه خودش ارائه میده.

wii فقط 50% قوی تر از gamecube بود ولی 5 برابر اون فروش کرد.
Wii u از Wii حدود 30 برابر قوی تر بود و یک هفتم اون فروش کرد.

نینتندو وقتی کنسول با قدرت سخت افزاری کمتر داده موفق تر بوده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or