تحلیلگران: احتمال عرضه‌ی Red Dead Redemption 2 برای Nintendo Switch بسیار پائین است

VICTORLyNCH

کاربر سایت
#Z215.jpg
درنهایت چندی پیش از بازی Red Dead Redemption 2 برای دو پلتفرم Playstation 4 و Xbox One برای عرضه در پائیز 2017 میلادی رونمایی شد که موجب ایجاد اشتیاق بسیار بالا برای طرفداران این بازی که از سال 2010 منتظر آن بودند، شد. با این حال، با در نظر گرفتن عرضه‌ی کنسول Nintendo Switch تا چند ماه دیگر، این سوال در بین علاقه مندان مطرح شده که آیا این بازی برای این کنسول نیز عرضه خواهد شد یا خیر.

سوال مذکور [عرضه‌ی Red Dead Redemption 2 برای Nintendo Switch در سال آینده] از مایکل پچر [Michael Pachter]، تحلیلگر Wedbush Securities نیز پرسیده شده که وی در پاسخ بیان داشته:" من می‌گویم احتمال [تحقق] این مورد بسیار کم است. من بازی دیگری را به جز – یک نسخه‌ی ساخته شده از سری GTA را برای DS که در سال 2009 عرضه شد – به خاطر نمی‌آورم و واقعاً از هدر دادن تلاششان برای پورت این بازی برای نینتندو متعجب خواهم شد. من فکر می‌کنم نینتندو از جریان اصلی ناشران بسیار دور است ، بنابراین شما بازی‌های جریان اصلی را برای کنسول‌های نینتندو تولید نمی‌کنید – نه آن‌هایی را که برای دیگر کنسول‌ها تولید می‌شوند."

پچر اعتقاد دارد با توجه به حمایت ضعیف ناشران شخص ثالث [Third-Party] از کنسول Nintendo Switch این کنسول نیز به وضعیت Wii U دچار خواهد شد. با این حال هنوز اطلاعات کمی از این کنسول در دسترس قرار دارد و این احتمال وجود دارد که شاهد حمایت خوب دیگر ناشران از آن باشیم.

منبع

R* اگه بخواد سویچ رو هم ساپورت کنه مجبوره یه ورژن مخصوص ایشون بسازه که با توجه به مخاطبین این کنسول نمیشه هیچ فروش خوبی رو براش متصور شد. در نتیجه سوال اینه که اصلا چرا باید اینکارو بکنه؟ نه فقط R* بله باقی ترد پاتری ها هم همینطور.

عزیزان کمی صبر سحر نزدیک است این شلوغ بازیا چیه درمیارین؟؟ چند وقت دیگه اطلاعات تکمیلی رو نینتندو منتشر میکنه و به وقت دیدین نینتندو معجزه کرده و قدرت کنسولش رو در حد وان یا حتی بالاتر قرار داده !! اون وقت چرا نباید ازش حمایت بشه؟؟ مگه نه اینکه همین پرو و اسکورپیو قراره انحصاری نداشته باشن و چندین سال بازیهاشون با همین کنسولها (ps4-xone) مشترک عرضه کنن
اگه یک ذره منتقی فکر کنین احتمال این داستان وجود داره!! فکر نمیکنم نینتندو یک اشتباه رو دو بار تکرار کنه به قول قدیمیها:کور دو بار عصایش را گم نمیکند

• Like
Reactions: PEDRAMGOLCHIN
عزیزان کمی صبر سحر نزدیک است این شلوغ بازیا چیه درمیارین؟؟ چند وقت دیگه اطلاعات تکمیلی رو نینتندو منتشر میکنه و به وقت دیدین نینتندو معجزه کرده و قدرت کنسولش رو در حد وان یا حتی بالاتر قرار داده !! اون وقت چرا نباید ازش حمایت بشه؟؟ مگه نه اینکه همین پرو و اسکورپیو قراره انحصاری نداشته باشن و چندین سال بازیهاشون با همین کنسولها (ps4-xone) مشترک عرضه کنن
اگه یک ذره منتقی فکر کنین احتمال این داستان وجود داره!! فکر نمیکنم نینتندو یک اشتباه رو دو بار تکرار کنه به قول قدیمیها:کور دو بار عصایش را گم نمیکند
نینتندو مخاطب های خودش رو داره، اولویت های اصلیشون فکر نمی کنم سخت افزار و گرافیک باشه. سود خودش هم داره. شاید اگر بخواد تو بازار کنسول های با سخت افزار قوی تر بیاد کلا پلیر های خودش رو از دست بده و تضمینی هم نیست که سودش بیشتر از الان باشه

• Like
Reactions: ehsanservat
احتمال صفر بدن چطوره:)) راکستار کاراش خیلی خاصه کلی وقت روی گرافیک گیم پلی میزاره برای چی وقتش برا همچین کنسول ضعیفی هدر بده:|
دقیقا نینتندو کی سخت افزار سوییچ رو معرفی کرده که سوییچ رو همچین کنسول ضعیفی خطاب میکنید؟

• Like
Reactions: Irisviel Ackerman
نینتندو مخاطب های خودش رو داره، اولویت های اصلیشون فکر نمی کنم سخت افزار و گرافیک باشه. سود خودش هم داره. شاید اگر بخواد تو بازار کنسول های با سخت افزار قوی تر بیاد کلا پلیر های خودش رو از دست بده و تضمینی هم نیست که سودش بیشتر از الان باشه
همیشه تو بحث ها گفته میشه نینتندو مخاطب خاص خودشو داره اما چرا همین مخاطب خاص خودش wii u رو نخریدن تا کنسول شکست نخوره؟
مطمئنا مخاطب خاص نینتندو هم یک سطح انتظاراتی داره و چشم بسته به سمت کنسول جدید نینتندو نمیره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or