گیم درآمدش تو ایران خیلی هم اتفاقا بالاس. چون نوپائه و هنوز کمن کسانی که تخصص این رشته رو داشته باشن و برا همین اونهایی که این وسط موفق بشن کارشون چندین برابر همین موفقیت تو کشورهای دیگه ای که شرکت بازی توشون ریخته, میگیره. نمونه اش همین بازیهای سطح پایینیه که الان شرکت های ایرانی دارن میسازن و با این حال کلی صدا میکنه. حالا اگه کسی بازی واقعا خوبی بسازه این جلوه در حدیه که کشورهای خارجی هم جشمششون بهش میفته به عنوان "یکی از تنها بازی های خوب ایران" و تورو آدمی واسه خودت حساب میکنن.
سلام
پدرتون کاملا درست تاکید میکنن.
اگر شما فارغ التحصیل که شدید یک راست با هواپیما برید ژاپن بفتید توی کفشهای میوموتو یا کوجیما، اونوقت یک بازیساز موفقید. اگر به یک دانشگاه معتبر تحصیل کنید، چند گزینه پیش روتونه:
1- برید ژاپن که با ایران دوسته، به عنوان مادلر استخدام شید. توجه داشته باشید رشته ی مطلقگیم یک رشته ی کاملا مسخره ست و فکر نکنم برنامه نویسی حرفه ای رو یاد بگیرید(در حد یادگیری زبونهای پاسکال و سی فراتر نمیره و هیچوقت حرفه ای نمیشید مگر اینکه استعداد زیاد، در حد خیلی زیاد داشته باشید.).
موندم چرا میاید چیزی رو که ازش اطلاع ندارید طوری راجع بهش صحبت می کنید جوری که انگار حقیقت محضه؟
من الان تو همین ژاپنی که شما میگید تو بهترین کالج تخصصی بازی تو دوره تخصصی 4ساله Game دارم تحصیل می کنم. برا اطلاع اسم این کالج HAL Tokyo هستش و اسپانسرهای این کالج. نینتندو - مایکروسافت و آی بی ام هستن. عکسشم اینجاس و تو مرکز توکیو قرار داره:
اصلا راه آسونی هم نبود, مایه دارم نبودم؛ اما واسه هدفم سه سال زحمت کشیدم و واسه من یکی جالب نیست ببینم کسی واسه پیدا کردن دانشگاه آیندش خودش دنبالش نمیره اول.
ولی اگه در اون رابطه سوالی داشتید در خدمتم.
انی وی اینا رو گفتم که به جواب شما برسم. اولا اینجا رشته بازی فقط تو کالج های تخصصی هست [به جز یه دانشگاه (Tokyo Polytechnic Uni)] و برای همین تو این کالجهای تخصصی از اونجا که مثل سایر دانشگاها درسای اضافه و وقت تلف کن نداره تمامه تمرکز شما روی تخصصتونه. یعنی کل چهارسال چیزی رو میخونید که مربوط به تخصصتون باشه. برای همین برنامه نویسی بازی اگه باشه, در حدی یاد میگیرید که تمام زبان های برنامه نویسی ای که با بازی کار میشه رو میجووید!! و همینطور تمام چیزهایی که به شما برای ساخت بازی کمک میکنه. مثلا کسی که تخصصش برنامه نویسیه بازیه, باز باید گرافیک بازی و تولید و ایده پردازی رو هم بخونه, تا توی تیم حالیش باشه که دقیقا چی به چیه.
این از این.
بنده در دانشكده تي مو كي كشور توكيو كه دانشكده اي آموزش از اره دور هست دانشجو رشته ساخت بازي هارايانه اي شاخه گيم پلي نويسي هستم اين دانشكده توسط چند نفربازيسازن بزرگ ژاپني كه هيدوئوكوجيما يكيشون هست تاسيس شده ثبت نام كردم و برايم جزواتي ارسال مي كنندبه زبان اينگيليسي.وبنابه برنامه امتحانات مي روم به توكيو و در همان جا امتحان مي دهم. براي وارد شدن به اين دانشكده اگر ايراني باشي خيلي سخت قبول مي كنند ولي اگر كسي از اعضاي خانواده درجه يك شما در انجا زندگي مي كنه راحت تر هستيد مثل بنده و قبولت مي كنند البته با شهريه زياد تر از ديگر دانشجو ها اين دانشكده خصوصي بوده وبراي خود ان كشور به همين دليل در كشور هاي ديگر نمايندگي نداره هنوز كار طراحي سايت شركت تمام نشده كه برايتان لينك بگزارم اگه هم بگزارم فايده اي نداره چون به زبان ژاپني هست.و بايد مثل بنده ژاپني بلد باشين
اگر در كشور ژاپن اشنايي دارين من در خدمت هستم
ببخشید میشه لطفا یه کم بیشتر توضیح بدید!!؟!؟! من رکورد تمام دانشگاه ها و کالج ها و مدارس خصوصی ژاپن حدااقل در زمینه هنر و مخصوصا مربوط به بازی دارم و همچین چیزی رو پیدا نکردم.
متن شما اصلا باورپذیر نیست به چند دلیل:
1. زبان ژاپني که اصلا حرف "تی" نداره و "چی" داره. چه برسه به اینکه اسم دانشگاه واقعا این باشه. من هم جستجو کردم ببینم چی هست ولی نتیجه ای نبود.
2. اگه این دانشگاه به قول شما آموزش از راه دور هست, این گفته شما که "کار طراحی سایت هنوز تموم نشده" مثل یه جک بامزه می مونه. چون دانشگاه های آنلاین تمام وجودشون به همین سایتشون بستگی داره!
3. تا جایی که من آقای کوجیما رو می شناسم (و باید بهتون بگم که من شخصا از نزدیک میشناسمشون) ایشون تو کار تاسیس هیچ موسسه تحصیلی و یا دانشکده ای دخالت نداشته.
4. تو ژاپن هیچ دانشکده ای که رشته مربوط به گیم رو داشته باشه به زبان انگلیسی نه تنها جزوه نمیده بلکه هیچ احدی هم توش انگلیسی صحبت نمیکنه. حتی "اگر" هم به گفته شما داره براتون جزوه انگلیسی ارائه میده, باید در حدی باشه که لاقل یه اطلاعات خشک و خالی از خودش به انگلیسی ارائه بده! (گرچه من به ژاپني هم با این اسم اطلاعاتی پیدا نکردم!)
خوشحال میشم اطلاعات بیشتری بدونم چون واقعا کنجکاوم که این دانشکده ای که از زیر جستجوهای من در رفته چیه!