نه اون لينکی که اولا يکی گزاشته بود توش تو همه جای دنيا دانشگاهارو نشون داده بود ..
P.S: آخ که اسمشو آوردی , Hollyyy Shitt , چهار ستون بدنم به لرزه در اومد ، من تو CA که بودم (Toronto) بودم ، البته خودش نه تو
Richmond Hill بودم يعنی هميشه هواش يکی بود ، گند ، منم آدم سرمايی افتضاحی هستم ديگه هميشه ما ..
البته باز جای شکری برای ما بود چون North نبوديم که ، Alberta با Calgary , Quebec زندگی نميتونی بکنی توش اصلاً
باز اينجا هم نسبت به بعضی جاهای ديگه مثل New Brunswik که 5 ، 6 ساعت با Richmond Hill فاصله داشت و که عموم اونجا بود
و نزديک Boston امريکا بود گرمتر محسوب ميشه تو تابستوناش فقط تابستونا هوا خنک ميشد !! ما روز گرم درکل نميديدم
الانا همين روزا هم اونجا مطمئنم هوا يخه و در حال بارش برف
(تقريباً از 2 ماه ديگه اونجا زمين 1 متر 1 متر برفه تا 3 ماه مونده به تابستون که ديگه کم کم آفتابی ميشه يه خورده و برفا آب ميشه)
.. لعنت بر .. خدارو شکر که زندمو زنده از اونجا خارج شدم حالا اونم با چه سختی ..!
رحمت و درود خدا بر کشور های اسکانديناوی! دلم پره حسابی و اساسی (چه Post Script ــه off ــو طولانی!:biggrin1
آخه دانشگاهش رو شما رو ببین .. تو کانادا .. قرار نیست بریم از سرما بمیریم :biggrin1: