با ماهی 500 - 600 تومن میشه تو کشوری در زمینه بازی تحصیل کرد ؟
دوستم رفته هند داره مکانیک می خونه (ارشد) , هزینش ماهی 300 تومنه (با خوراک و خوابگاه) . هند که خیلی لهه , مثلا امارات , فیلیپین , مالزی , کانادا ! هزینه تحصیل تو این رشته تقریبا چقدره !؟
لیسانسه. البته شعبه دبی هم سال 2012 این رشته رو تدریس میکنه.این دانشگاه Wollongong برای دوره مستر هست یا لیسانس؟رشته Computer Science Multimedia رو میگم
حالا دوستان اول بریم کامپیوتر بخونیم بعد بریم این ؟
خب من فک کنم اول کامپیوتر بخونم بعد برم برا این بخونم . اما فک کنم خیلی بهتر باشه کامپیوتر اول خونده باشی چون با برنامه نویسی رابطه مستقیم داره دیگه !اکثر رشته های Game Development تو مقطع لیسانس هستن و پیش زمینه کامپیوتر نیاز ندارن، البته خوبه که آشنایی داشته باشین با کامپیوتر و برنامه نویسی.
کسی نمیدونه ؟!کسی خبر داره توی هند و دانشگاه های بنگلور و اینا جایی این رشته رو ارائه میده ؟!
اگه یکی جواب بده که ممنون میشم !
اره بد نیست. من خودم توی دانشگاه اپیت تو مالزی این رشترو میخونمدوستان دانشگاه های مالزی برای تحصیل تو رشته های game development یا game design در سطح خوبی قرار دارند ؟
من رفتم دربِ تمام این استدیوها رو زدم پرسیدم "ایرانی دارین؟" گفتن "برو بعدا بیا". والله.کار همیشه هست .سواد مهمه ابتکار عمل و حمایت کردن.
رشته خوبیه ولی همش برنامه نویسی نیست .
ولی من تا حالا ندیدم یه ایرانی توی استودیوهای معروف بازی سازی کار کنه شما دیدید؟
پس Navid Khonsari چیکارس؟کار همیشه هست .سواد مهمه ابتکار عمل و حمایت کردن.
رشته خوبیه ولی همش برنامه نویسی نیست .
ولی من تا حالا ندیدم یه ایرانی توی استودیوهای معروف بازی سازی کار کنه شما دیدید؟