تجربیات استفاده من از ps4

بنظرتون رسیدگی به تاپیک و جواب دادن سوالات و نظر کلیتون

• مجموع رای دهنده‌ها
    67
آقا مبارکت باشه واقعا تلویزیون خوبی خریدی.من 3 ماه پیش گرفتم 2400!خیلی عالیه!با HDMI که به PS3 وصل کردم کیفیت عالی بود..این TV 1 ماه بعد از عرضه جهانیش تو ایران هم بصورت رسمی اومد که خیلی عجیب بود!
پ.ن:میگم ست سونیت کامل شدا..PS4..w670...Xperia Z1.. :d

حسابی مبارک باشه بالاخره انتخابت کردی عالیه.فقط بابک جان جایه دستگاهت همونجاست؟یخورده ناجوره فاصلش تا دیوار خیلی کمه گرمارو که از پشت بیرون میده فاصلش با دیوار کمه گرما به دیوار میخوره برگشت میده.چهارتا چوب مکعب مستطیلی درست کن بزار زیره چهار طرف دستگاه تا از زمین فاصله داشته باشه، پشتشم تا دیوار فاصله داشته باشه .اگر دنگ فنگ داره به صورت عمودی بزارش جوری که پشتش خالی باشه به سمت دیوار نباشه.

حسابی مبارک باشه بالاخره انتخابت کردی عالیه.فقط بابک جان جایه دستگاهت همونجاست؟یخورده ناجوره فاصلش تا دیوار خیلی کمه گرمارو که از پشت بیرون میده فاصلش با دیوار کمه گرما به دیوار میخوره برگشت میده.چهارتا چوب مکعب مستطیلی درست کن بزار زیره چهار طرف دستگاه تا از زمین فاصله داشته باشه، پشتشم تا دیوار فاصله داشته باشه .اگر دنگ فنگ داره به صورت عمودی بزارش جوری که پشتش خالی باشه به سمت دیوار نباشه.
خیلی تشکر نویدگل.حتما وایساده میزارم.

دقیقا" چند؟
بعد یکم در موردش بگو چجوریاست ؟
بدون گارانتی گرفتی ؟
دوملیونو پنجاه.بدونگارانتی.تا اینجا که فوق العاده عالیه.چندتا عکس میزارم تاشب

- - -ویرایش - - -

مبارك باشه داداش خيلي شيك
متشکرم فرازجان.سپاسگزارم

u2ebeqyt.jpg
9yzenu3u.jpg
y6uvebad.jpg
beza5esa.jpg

Sent from my C6903 using Tapatalk

بابك جان الان ps4 عمودي گزاشتي بدون پاييه خوب استاده يعني خطري نيست؟
اره فراز جان.تقریبا مطمن.یعنی میشه گذاشت

- - -ویرایش - - -

بابک جان 32 که 1900 هستش !! شما چه جوری 42 این قیمت گرفتین ؟
رضا جان واسه بنده بدون گارانتی

- - -ویرایش - - -

ی نکته:بدون گارانتی مونتاژ مالزی.با گارانتی مونتاژ ایران

دوست عزیز ایستاده هم خطر افتادن داره هم اینکه هوا خریان پیدا نمیکنه من جا کنسولی اصل را دارم در آن باز کانال برای جریان هوا کار گذاشتن

7208234.gif

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or