تجربیات استفاده من از ps4

بنظرتون رسیدگی به تاپیک و جواب دادن سوالات و نظر کلیتون

• مجموع رای دهنده‌ها
    67
بابک جان مرسی بابت تاپیک... مبارک باشه.منم به زودی یه تاپیک واسه Xone میزنم با همین مضمون:d
من چون فعلا BF4 رو گرفتم به زودی هم فیفا میگیرم.چند تا سوال داشتم:

1-گرافیک فیفا 14 نسل بعدی هست؟2-گیم پلی اش چقدر با نسخه کنسولهای نسل قبل و PC فرق داره؟3 - سرورهای آنلاین فیفا چطوریه؟بهتر شده؟

سلام
آقا من یه سوال داشتم و اونم اینه که میشه با دسته Ps3 از کنسول جدید استفاده کرد یا حتما باید خود دسته Ps4 باشه?
فك نميكنم

- - -ویرایش - - -

بابک جان مرسی بابت تاپیک... مبارک باشه.منم به زودی یه تاپیک واسه Xone میزنم با همین مضمون:d
من چون فعلا BF4 رو گرفتم به زودی هم فیفا میگیرم.چند تا سوال داشتم:

1-گرافیک فیفا 14 نسل بعدی هست؟2-گیم پلی اش چقدر با نسخه کنسولهای نسل قبل و PC فرق داره؟3 - سرورهای آنلاین فیفا چطوریه؟بهتر شده؟
فرشاد جان گرافيكش خيلى پيشرفت داشته مخصوصا چمن،گيمپلى هم از نسل پيش خيلى بهتر و رونتره،راستش من انلاين نميزنم،شماهم كنسولت مبارك

اول ممنون برای مطلب مفیدت:d
دوم هم من دیدم نظر سنجی خیلی باحاله به جفتش رای دادم:d
نظر من گزینه خوب:d

آخرین ویرایش:
آقا از من ناراحت نشی اما این تجربیات من از ps4 نیست! بیشتر عکسهای من از بازیهام به تاپیک میخوره:دی
یکم از عیب ها و خوبیهای کنسول بگو

اره محمد جان،اول 1.50 بعد 1.51

- - -ویرایش - - -

دوستان ي مشاوره منو بكنيد،ميخوام ي تى وىى واسه ps4 بگيرم،ولى اونقدرم بودجه زياد ندارم،گزينه مورد نظر خودمم sony 3d display هست

منطقی ترین انتخاب به نظرم از پلاسما های پاناسونیکه! کیفیت به مراتب بهتری دارن نسبت به led ها! زمان پاسخگوییشون هم خیلی بهتره! و از همه مهمتر قیمتای معقولتری داره

اره محمد جان،اول 1.50 بعد 1.51- - -ویرایش - - -دوستان ي مشاوره منو بكنيد،ميخوام ي تى وىى واسه ps4 بگيرم،ولى اونقدرم بودجه زياد ندارم،گزينه مورد نظر خودمم sony 3d display هست
به نظرم این نگیر درسته امکانتش خوبه اما ۲۴اینچ خیلی کوچکه.اگه بتونی یه ال ای دی ۴۲ بخری خیلی خیلی بهتر بیشتر لذت میبری مارکشم دیگه بسته به بودجت داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or