El sigloBlanco
کاربر سایت
فك نميكنمسلام
آقا من یه سوال داشتم و اونم اینه که میشه با دسته Ps3 از کنسول جدید استفاده کرد یا حتما باید خود دسته Ps4 باشه?
فرشاد جان گرافيكش خيلى پيشرفت داشته مخصوصا چمن،گيمپلى هم از نسل پيش خيلى بهتر و رونتره،راستش من انلاين نميزنم،شماهم كنسولت مباركبابک جان مرسی بابت تاپیک... مبارک باشه.منم به زودی یه تاپیک واسه Xone میزنم با همین مضمون:d
من چون فعلا BF4 رو گرفتم به زودی هم فیفا میگیرم.چند تا سوال داشتم:
1-گرافیک فیفا 14 نسل بعدی هست؟2-گیم پلی اش چقدر با نسخه کنسولهای نسل قبل و PC فرق داره؟3 - سرورهای آنلاین فیفا چطوریه؟بهتر شده؟
خواهش ميكنم بهرام جان،نظرسنجى درست كردم اما نميدونم چجورى تغيير بدم:dاول از ممنون برای مطلب مفیدت:d
دوم هم من دیدم نظر سنجی خیلی باحاله به جفتش رای دادم:d
نظر من گزینه خوب:d
شما تنها چیزی که به دید من ایراد نیست رو ایراد میدونی برعکس چیزایی مثل نداشتن قابلیتهای اولیه(پخش mp3 و 3d) رو اسمی ازش نبردیشايد تنها عيب و ايرادى كه بشه از كنسول گرفت سرعت بوت و خاموش روشن شدن كنسول باشه
خب اونارو سونى گفته با اپديت ميارهشما تنها چیزی که به دید من ایراد نیست رو ایراد میدونی برعکس چیزایی مثل نداشتن قابلیتهای اولیه(پخش mp3 و 3d) رو اسمی ازش نبردی
اره محمد جان،اول 1.50 بعد 1.51داداش 2 تا اپدیت کنسول رو نصب کردی؟
اره محمد جان،اول 1.50 بعد 1.51
- - -ویرایش - - -
دوستان ي مشاوره منو بكنيد،ميخوام ي تى وىى واسه ps4 بگيرم،ولى اونقدرم بودجه زياد ندارم،گزينه مورد نظر خودمم sony 3d display هست
به نظرم این نگیر درسته امکانتش خوبه اما ۲۴اینچ خیلی کوچکه.اگه بتونی یه ال ای دی ۴۲ بخری خیلی خیلی بهتر بیشتر لذت میبری مارکشم دیگه بسته به بودجت دارهاره محمد جان،اول 1.50 بعد 1.51- - -ویرایش - - -دوستان ي مشاوره منو بكنيد،ميخوام ي تى وىى واسه ps4 بگيرم،ولى اونقدرم بودجه زياد ندارم،گزينه مورد نظر خودمم sony 3d display هست