شما برو مطمئن شو این ورودی اپتیک (DBS) داره... اگه داشت چیزه خوبیه نسبت به قیمتش...

دوستان یکی نیست جواب مارو بده برای گرفتن صدای دالبی دیجیتال روی تلویزیون اچ دی و روی اسپیکر 2 بانده چه چیز ها و کارهایی لازمه
منظورت از اسپیکر دو بانده چیه؟ ... یعنی دوتا اسپیکر داره فقط؟... اگه این طور باشه هیچ کاری لازم نیست... چون شما نمی تونی با دوتا اسپیکر صدای surround داشته باشی...دوستان یکی نیست جواب مارو بده برای گرفتن صدای دالبی دیجیتال روی تلویزیون اچ دی و روی اسپیکر 2 بانده چه چیز ها و کارهایی لازمه

منظورت از اسپیکر دو بانده چیه؟ ... یعنی دوتا اسپیکر داره فقط؟... اگه این طور باشه هیچ کاری لازم نیست... چون شما نمی تونی با دوتا اسپیکر صدای surround داشته باشی...
پ.ن: اگر هم من منظورتو بد فهمیدم که به بزرگی خودت ببخش مارو...![]()
خب حالا اسپیکر رو ول کنین رو تلویزیون چطور باید صدای دالبی بگیرم؟
هیچ کس نمیدونه باید چیکار کنملطف یه کمک به من کنید من یه اسپیکر مدل logitec x-540 دارم حالا میخوام هم pc و هم 360 رو هم زمان بهش وصل کنم تو رو خدا اگه راه حلی بلدید بگید چون خیلی نیاز دارم مرسی

من تا اونجایی که دیدم ht-tx25 ورودی دالبی نداره فقط یه دونه از این ورودی معمولیا(یه سفید و یه قرمز) داره !!:cheesygri
اگر شما تهران هستی یه سری به خیابون جمهوری بزنی کلی سیستم home theater هست زیر 400 تومان...کسی از دوستان اگه مدلی میشناسن که صدای اپتیکال ورودی داشته اینجا معرفی کنن . قیمتش هم بیشتر از 400 هزار تومان نباشه .

بهترین و با کیفیت ترین راهش همینه...یه سوال دیگه داشتم برای داشتن صدای دالبی باید حتما ورودی اپتیکال داشته باشه .