تجربه ی لذت واقعی بازی در 360 با صدای دالبی

دوستان کسی میتونه چند مدل اسپیکر 5.1 مناسب 360 معرفی کنه؟ منظورم اینه که ورودی اپتیکال (SPDIF) داشته باشه. در ضمن قدرت اسپیکر هم مهم نیست. اصلا هر چی کمتر بهتر :cheesygri

دوستان کسی میتونه چند مدل اسپیکر 5.1 مناسب 360 معرفی کنه؟ منظورم اینه که ورودی اپتیکال (SPDIF) داشته باشه. در ضمن قدرت اسپیکر هم مهم نیست. اصلا هر چی کمتر بهتر :cheesygri

اسپیکری که ورودی اپتیکال داشته باشه حتماً باید یک دکودر هم همراهش باشه. یک دکودر هم که امکانات قابل قبولی داشته باشه و فرمتهای صوتی نسبتاً جدید رو ساپورت کنه به تنهایی حدود 150 آب می‌خوره پس توقع نداشته باش که چنین امکانی رو روی یک اسپیکر ارزونی گیر بیاری.
تنها مدل نسبتاً ارزون یکی از مدلهای Creative بود که مدتهاست تولید نمی‌شه (مدلش یادم نیست)
الان دو مدل logitec هستش Z-5500 و z-5450 که هر دو حدود 400 تومان قیمتشونه و خروجی بسیار بالایی دارند (اولی 505 و دومی 315 وات RMS)
خلاصه باید سر کیسه رو شل کنی ;)

متشکرم. اما تا جایی که من میدونم اسپیکرهای با ورودی اپتیکال دیگه نیازی به دیکدر ندارن چون 360 خودش خروجی اپتیکال داره.

دوستان من چند وقت پیش یه سیستم سینمای خانگی (دالبی 5.1) خردیم که خروجی hdmi داشت. اونو وصل کردم به تلوزیون (با hdmi) حالا هر وسیله ای از قبیل 360 و ... به تلویزیون که وصل می کنم صدای دالبی رو دارم.
قیمتشم 450000 تومان بود. مارکشو نگم تبلیغ می شه. چیزی که ما می دونستیم این بود.

متشکرم. اما تا جایی که من میدونم اسپیکرهای با ورودی اپتیکال دیگه نیازی به دیکدر ندارن چون 360 خودش خروجی اپتیکال داره.

خروجی صوتی نیاز به ورودی انالوگ داره (مثلاً فیش‌های سه تایی اسپیکرهای 5.1 معمولی) پس اگر شما بخواهی یک ورودی غیر از آنالوگ (مثل ورودی اپتیکال) به اسپیکرت بدی یک دستگاه باید این وسط این تبدیل رو انجام بده که این پالسهای دیجیتال رو به خروجی آنالوگ قابل پخش توسط اسپیکرها تبدیل کنه این دستگاه همون دکودره حالا ممکنه به صورت یک واحد جدا باشه یا ممکنه داخل خود دستگاه قرار داده شده باشه

اینطوری بگیم وقتی میگن یک ریسیوری پلیری میتونه از دالبی پشتیبانی کنه یعنی میتونه صدایی که با فرمت دالبی عرضه میشه رو دکود کنه. فرمت دالبی ربطی به تعداد چنل نداره. یک فیلم میتونه 5.1 باشه ولی اصلا فرمت صداش دالبی نداشته (مورد هم که خیلی زیاده اینطوری). متاسفانه خیلی جاها فکر میکنن صدای دالبی بعنی حتما 5.1 که فرض خیلی غلطیه. اون چیزی که شما توی بازی تجربه میکنی و خیلی خوشت میاد صدای دالبی نیست بلکه استفاده از surround sound 5.1 برای القا کردن محیط به صورت بهتره. دیگه باید خیلی واضح باشه. هر کس فکر میکنه دالبی یعنی 5.1 یا اینکه اون چیزی که ادم میشنوه و خوشش میاد دالبی هست (در حالی که استفاده ازsurround sound هستش)‌ نشون میده چیزی در این رابطه نمیدونه.
فرض کن بردارن صدای بازی رو stereo کنن و بکنن دو چنل. این دو چنل هم کدکش بازم دالبی هست. ایا بازم چون روش اسم دالبی هست شمارو تحت تاثیر قرار میده (در حالی که اصلا هیچ چنل rear نداره)؟ شما وقتی اهنگی گوش میدی خود اهنگ باعث قشنگ بودنش میشه یا اینکه با MP3 انکود شده؟ اصلا مگه کدک ربطی به خوب یا بد بودن یک میکسی داره؟ PS3 بعضی از بازیهاش از PCM استفاده مییکنن و توسط دالبی انکود نشدن ایا چون اسم دالبی روش نیست دیگه surround sound حساب نمیشه و روی کسی که بازی میکنه اثر نمیزارن؟
وقتی روی فیلمی بازی هرچیزی مینویسن Dolby Digital 5.1 یعنی میکس فیلم به صورت 5.1 هست و توسط فرمت دالبی به شما عرضه میشه. حالا میتونه باشه 2.0 Dolby یا Dolby 1.0 یا اینکه اصلا DTS 5.1 باشه. میکس و تعداد چنل و کدک استفاده شده دو تا چیز کاملا مجزان.

اون Surround Sound رو هم که نمینویسین برای اینکه فرض میکنن شما خودت میدونی صدای 5.1/6.1/7.1 یعنی surround sound
مثل این میمونه که روی دیویدی پلیر ها بنویسن Digital Video Player دیگه هرکسی که دیویدی نگاه میکنه میدونه فیلم روش به صورت دیجیتال ذخیره شده و نیازی به گفتن نیست.
Got it...Thanks
باید بیشتر در موردش تحقیق می کردم... بازم شرمنده از اطلاعات کمم...

سلام من برای گرفتن صدای 5.1 دوراه دارم
----------------------------------------------
راه اول : من 6 تا باند دارم (یکیش ساب ووفر) که از هر کدومشون سیم رشته ای بیرون اومده
باید دکودر بخرم ، خروجی رو وصل کنم به باند ها
ورودی رو از 360 بگیرم...
------------------------------------------------
راه دوم : یه اسپیکر 5.1 بخرم که ورودی اپتیکال داره

حداقل قیمت هرکدوم از راه حل ها رو بگید لطفا

سلام من برای گرفتن صدای 5.1 دوراه دارم
----------------------------------------------
راه اول : من 6 تا باند دارم (یکیش ساب ووفر) که از هر کدومشون سیم رشته ای بیرون اومده
باید دکودر بخرم ، خروجی رو وصل کنم به باند ها
ورودی رو از 360 بگیرم...
------------------------------------------------
راه دوم : یه اسپیکر 5.1 بخرم که ورودی اپتیکال داره

حداقل قیمت هرکدوم از راه حل ها رو بگید لطفا

راه اول: همونطور که گفتی خرید یک دکودره Creative یک مدل داره فکر کنم مارکش DDTS 100 بود یا یک همچین چیزی اگر گیرت بیاد بین 120 تا 150 هستش که برای اتصال تا 7 وسیله به هم کارایی داره ولی خوب یک چیز کاملاً ویژه است و کاربرد دیگه‌ای نداره

راه دوم: خرید یک اسپیکره که دارای ورودی اپتیکال باشه: خوب اسپیکر دارای ورودی اپتیکال زیاد نیست من دو مدل از logitech می‌شناسم Z 5500 و z 5450 (اگر اشتباه نکرده باشم) که قیمت اولی فکر کنم حالی 300 است و دومی بیش از 450
یک راه دیگه هم خرید یک سیستم سینمای خانگی نقلی است که ورودی اپتیکال داشته باشه که من یک جورایی این آخری رو توصیه می‌کنم چون حتی با قیمت زیر 300 تومان هم امکان پذیره (باید بگردی مدل خاصی تو ذهنم نیست اینو شنیدم که زیر 300 هم با ورودی اپتیکال هست) و از جنبه ظاهری هم به هر دو راه حل بالا برتری دارد (ضمناً یک پلیر هم گیرت میاد)

البته این وسط باید به عوامل مختلفی مثل بودجه‌ات، جایی که می‌خواهی از دستگاه استفاده کنی، و اهمیت کیفیت صدا و . . . هم وجود داره که باید در نظر بگیری

دوستان من lcd 32 la32ra71 یک سال پیش گرفتم واسه xbox360 که به pc هم وصل هست صداش هم که عالیه وقتی به xbox وصله واسه pc هم که من تا قبلش از اسپیکرای pc استفاده میکردم حالا که کابل رو از pc به lcd وصل میکنم اصلا صدا نمیاد.کابلمم از کابلایی هست که میشه pc رو به esterio وصل کرد اگه بگید چیکار کنم ممنون میشم خیلی حیاتی هست.

کسی قیمت کابل دو سر HDMI رو داره؟
قیمتش چنده؟
از کجا میشه تهییه کرد؟
آیا مارک خاصی بهتره و چه چیزهایی رو باید در نظر گرفت؟
با تشکر.

قیمتش چنده؟
از کجا میشه تهییه کرد؟
با تشکر.
قیمتش از 20تومان به بالا هست..
مراکز کامپیوتری یا جاهایی که LCD-TV-PLASMA میفروشن مسه نمایندگیهای پاناسونیک سونی سامسونگ....
من خریدم 40تومان...

قیمتش چنده؟
از کجا میشه تهییه کرد؟
با تشکر.
به نظر من از راسته ی صوتی تصویری فروش ها در خیابون جمهوری بگیری مطمئن تره... ;)
قیمت هم از 20 به بالا...

من یه ویدئو سی دی پاناسونیک به همراه دو تا بلند گوی بزرگ(​
subwooferf )دو تا بلند گو با سیمهای خیلی بلند مجانی گیرم اومده (نسبتا هم قدیمی هست) حالا راهی هست که بتونم صدای بازی رو از بلندگوهایی که داره بگیرم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or