دوستان کسی میتونه چند مدل اسپیکر 5.1 مناسب 360 معرفی کنه؟ منظورم اینه که ورودی اپتیکال (SPDIF) داشته باشه. در ضمن قدرت اسپیکر هم مهم نیست. اصلا هر چی کمتر بهتر :cheesygri

متشکرم. اما تا جایی که من میدونم اسپیکرهای با ورودی اپتیکال دیگه نیازی به دیکدر ندارن چون 360 خودش خروجی اپتیکال داره.
متشکرم. اما تا جایی که من میدونم اسپیکرهای با ورودی اپتیکال دیگه نیازی به دیکدر ندارن چون 360 خودش خروجی اپتیکال داره.
Got it...Thanksاینطوری بگیم وقتی میگن یک ریسیوری پلیری میتونه از دالبی پشتیبانی کنه یعنی میتونه صدایی که با فرمت دالبی عرضه میشه رو دکود کنه. فرمت دالبی ربطی به تعداد چنل نداره. یک فیلم میتونه 5.1 باشه ولی اصلا فرمت صداش دالبی نداشته (مورد هم که خیلی زیاده اینطوری). متاسفانه خیلی جاها فکر میکنن صدای دالبی بعنی حتما 5.1 که فرض خیلی غلطیه. اون چیزی که شما توی بازی تجربه میکنی و خیلی خوشت میاد صدای دالبی نیست بلکه استفاده از surround sound 5.1 برای القا کردن محیط به صورت بهتره. دیگه باید خیلی واضح باشه. هر کس فکر میکنه دالبی یعنی 5.1 یا اینکه اون چیزی که ادم میشنوه و خوشش میاد دالبی هست (در حالی که استفاده ازsurround sound هستش) نشون میده چیزی در این رابطه نمیدونه.
فرض کن بردارن صدای بازی رو stereo کنن و بکنن دو چنل. این دو چنل هم کدکش بازم دالبی هست. ایا بازم چون روش اسم دالبی هست شمارو تحت تاثیر قرار میده (در حالی که اصلا هیچ چنل rear نداره)؟ شما وقتی اهنگی گوش میدی خود اهنگ باعث قشنگ بودنش میشه یا اینکه با MP3 انکود شده؟ اصلا مگه کدک ربطی به خوب یا بد بودن یک میکسی داره؟ PS3 بعضی از بازیهاش از PCM استفاده مییکنن و توسط دالبی انکود نشدن ایا چون اسم دالبی روش نیست دیگه surround sound حساب نمیشه و روی کسی که بازی میکنه اثر نمیزارن؟
وقتی روی فیلمی بازی هرچیزی مینویسن Dolby Digital 5.1 یعنی میکس فیلم به صورت 5.1 هست و توسط فرمت دالبی به شما عرضه میشه. حالا میتونه باشه 2.0 Dolby یا Dolby 1.0 یا اینکه اصلا DTS 5.1 باشه. میکس و تعداد چنل و کدک استفاده شده دو تا چیز کاملا مجزان.
اون Surround Sound رو هم که نمینویسین برای اینکه فرض میکنن شما خودت میدونی صدای 5.1/6.1/7.1 یعنی surround sound
مثل این میمونه که روی دیویدی پلیر ها بنویسن Digital Video Player دیگه هرکسی که دیویدی نگاه میکنه میدونه فیلم روش به صورت دیجیتال ذخیره شده و نیازی به گفتن نیست.
سلام من برای گرفتن صدای 5.1 دوراه دارم
----------------------------------------------
راه اول : من 6 تا باند دارم (یکیش ساب ووفر) که از هر کدومشون سیم رشته ای بیرون اومده
باید دکودر بخرم ، خروجی رو وصل کنم به باند ها
ورودی رو از 360 بگیرم...
------------------------------------------------
راه دوم : یه اسپیکر 5.1 بخرم که ورودی اپتیکال داره
حداقل قیمت هرکدوم از راه حل ها رو بگید لطفا
قیمتش از 20تومان به بالا هست..کسی قیمت کابل دو سر HDMI رو داره؟
قیمتش چنده؟
از کجا میشه تهییه کرد؟
آیا مارک خاصی بهتره و چه چیزهایی رو باید در نظر گرفت؟
با تشکر.
به نظر من از راسته ی صوتی تصویری فروش ها در خیابون جمهوری بگیری مطمئن تره...کسی قیمت کابل دو سر HDMI رو داره؟
قیمتش چنده؟
از کجا میشه تهییه کرد؟
آیا مارک خاصی بهتره و چه چیزهایی رو باید در نظر گرفت؟
با تشکر.