اول از همه من رو که نمیشناسی چون من تورو اصلا نمیشناسم لازمم نیست هرجا من پست میدم رو سرچ کنی قبل رو بدش بگی......اصلان هم خوشم نمیاد.............
دوم :به جای CPU یه کیلو گوجه سبز بخر هسته زیاد داره = نمیخوام مثل شما بدش دل درد بگیرم عزیزم.........:dشما بگیر.........
سوم:مثال هسته هم میتونم به رقابت آیفون 5 و گلکسی اس 3 اشاره کنم = هیچ ربطی به این موضوع نداره کوچکتره از اینی هستش که به خای با PS3 مون مقایسه کنی.....اونا Cpu ماله Rock chip امریکاست همش رو یه جا میزنه میدونی که؟؟؟
چهارم:اون زمان که PS3 تون معرفی شد 2 ماه بعدش انویدیا, کسی که VGA اژدهای خوابیده رو ساخته بود = بله اما به چه قیمتی الانم زده دیگه دنیا بهش داره میخنده با قیمت 999 دلار شما بخر 4 میلیون تومن...(من طرفدارشم).....بعد هم
همین الان PS3 مون داره با بزرگ ترین بازی ها رقابت میکنه و مدرک هم = بازی های انحصاریش اون رو ثابت میکنه....:d
پنجم:CPU هم که دیگه بیخیال, اون زمان یه Qore 2 Quad خوب میخورد CPU اژدها رو = می تونی با تکنولوژی تا 2 سال قبل به من Cpu ایی نشون بدی 8 هسته با هر کور Core 3.2Ghz داشته باشه.......؟؟؟
ششم ممنون از غلت املایی گرفتن اینجا زنگ املاء نیست کلاس رو اشتباه اومدی..........
Qore 2 Quad نه عزیز
Core 2 Quad
اول اطلاعات سخت افزاری رو ببر بالا بعد بیا وسط.............= وسطی در کار نیست ما اول و اخرشیم شما وسطش باش.....
اخرم هم اون در گنجایش شما نیست بحث نکنیم بهتره.......
وا
خرین نکته پست کمه من نشانه باز نکردن زبان و spam گفتن تو این فروم هستش و بهتره من و شما به کاربران قدیمی مثل خیلی های دیگه که این کارو میکنن احترام بزاری دوست من........
با تشکر از مدیریت عزیز امید وارم پست من رو هم مثل بقیه پاک نکنین بدها یاد اور خاطرات میشود....:bighug:
من دیگه بحثی ندارم....:d