تجدید نظر در قیمت نهایی ps4

MR.BIG BOSS

کاربر سایت
20130416_ps4.jpg

مایکل دنی، نظر مرموزی در مورد قیمت گذاری ps4 دارد که نشان می دهد شما نیاز به شغل دوم ندارید تا جدیدترین جعبه سیاه بزرگ بازی یعنی ps4 را در طول فصل تعطیلات سال 2013 بخرید ..

دنی در مصاحبه با edge گفت که سونی اشتباهات خود را که با ps3 انجام داد در قیمت گذاری ps4 انجام نمیدهد او اضافه کرد "ما می خواهیم یک سیستم گسترده ای برای مخاطبان خود که بازی میکنند انجام دهیم اما این در حالی است که ps4 یک سیستم عمیق، متصل، غنی و همه جانبه است و ر یک تجربه بسیار متمرکز و متمایز از هر چیز دیگری است که تا به حال دیده اید
دنی ، گفت: زمان زیادی وجود دارد تا به مخاطبان قیمت کنسول را اعلام کنیم و مسیر زیادی برای ساخت این کنسول وجود دارد تا قیمت نهایی کنسول مشخص شود.ما میخواهیم تمام تمرکز خود را برای گیمرها انجام دهیم تا وسیعترین چیز را از کنسول ps4 ببینند PlayStation 4 در معماری داخلی همانند یک pc قدرتمند عمل کرده است و ساده ترین فرایند ها در معماری داخلی این کنسول قرار دارد و تا اعلام کردن قیمت نهایی این کنسول زمان زیادی باقی مانده
منبع

آخرین ویرایش:
حتی اگه در لحظه ورود به ایران سه میلیون تومن هم باشه اصراری نیست سری بپریم یدونه بخریم درصد کمی هستند توان بازی اوریجینال خریدنو دارن
پس فعلا با خبرها حال کنید تا یه 4-5 سال دیگه به امید خدا هک شد بعد یفکری میکنیم .

البته من فقط برای تعداد کمی از انحصاری ها ps4 میخرم که اونم همه انحصاری هارو دوست ندارم .

به قول یه رفیقی ، با این قیمت پرت کردن هاتون ، فقط باعث وحشی تر شدن فروشندگان خدا ترس توپخونه میشین ....

والا ما چه بخوایم چه نخوایم این اتفاق میافته به خدا..!!مگه یادت نیست وقتی اسلیم x360 اومد عوضی که ارزون بشه گرون تر شده بود....!!!!!!!! تازه با دلار 1600 تومن اون موقع..!!!!!!!اونا اسلیم میدن که یعنی کنسول به صرفه تر شده و طبیعتآ ارزون تر میشه ولی اینجا تافته ی جدا بافته است از همه ی جای دنیا برعکسه گرون تر میشه.!!!!!!!!!!میگن xbox یا ps3 جدید اومده..!!!شما اینا رو نمیشناسی برقش شما رو نگرفته:dشایدم گرفته باشه نمیدونم..!!!

بابا عمرا بیش از 500 صد هزار قیمت بخوره تازه اگر دلار گرون باشه
پ.ن:صرفا جهت شکستن جو قیمت بالا و بیدار کردن انصاف فروشندگان گرامی هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم

نترسید،تا اون موقع ما با دلاری 10 هزار تومان مشت محکمی بر کاهش قیمت PS4 خواهیم زد و این شرکت جهانخوار مستکبر را به خاک سیاه می نشونیم

بابا عمرا بیش از 500 صد هزار قیمت بخوره تازه اگر دلار گرون باشه
پ.ن:صرفا جهت شکستن جو قیمت بالا و بیدار کردن انصاف فروشندگان گرامی هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم
پیرو پست قبلی و با توجه به مشاهده وضع بازار به این نتیجه رسیدم که نسل بعد زیر صد هزار قیمت خواهد خورد
رفتم یک پلی 3 بگیرم 800 صد تومن هم همراهم داشتم
رفتم تو مغازه گفتم سلام گفت علیک گفتم پلی 3 میخوام گفت 250 گیگ فکر کنم یک میلیون و هشت صد هزار تومان حالا ما رو بگی اینجوری :-s
گفتم اقا دست دو شو میخواستم فقط برا انحصاریهاش گفت چون شمای با تخفیف یک میلیون تومان (حالا نمیدونم اگه کسی دیگه بود و تخفیف نداشت او موقع چند میشد)
ما هم اومدیم بیرون رفتم جاتون خالی یک مقدار تنقلات خریدم دیدم نصف پوله رفت دوباره اینجوری:((
پ.ن:این دوستان فروشنده دلاری چند میخرن که اینجوری قیمت میدن بابا دلاری پنج تومان هم حساب کنی قیمت اکش اینقدر در نمیاد
احتمالا سواد ما نم کشیده وگرنه حتما ی چیزی میدونن دیگه!!!!!؟

(نکته رو دارید خودم از خودم نقل قول کردم تازه میخوام لایک هم بزنم)

آخرین ویرایش:
لطفا در اخبار و یا مصاحبه هایی که ترجمه میکنید در حد چند کلمه بگید شخص مصاحبه شونده کیست؟الان من نمیدونم این جناب مایکل دنی کیه!:|

تنها راهش برای دوستان صرفه جو عازم سفر شدن به سمت بانه است.اونجا میتونید با یه قیمت خیلی مناسب ایشالا وقتی اومد تهیش کنید.من که حتما یه PS4 میخرم چون یه لپ تاپ خوب خریدم و اگه بخوام دوباره به روزش کنم باید یه 2 میلیون دیگه بزارم روش.بعدشم از انحصاریهای سونی بی نصیب میشیم.پس بهترین راه خرید یه PS4 با انحصاریهای نابش هست و همچنین خلاص شدن از دنگو فنگ نصب بازی روی PC b-)
بیاید به شهر من جای های خوبی را برای خریدن کنسول اصل با پشتیبانی میدونم

آخرین خبر توی شایعات اینه که سونی میخواد کنسولش رو با قیمت باور نکردنی 250$ عرضه کنه که حتی مایکروسافت رو هم شوکه کنه و پیغام کوبنده ای به کنسول نینتندو بده که حتی اگه بخواد کنسولش رو نصفه قیمت هم بده در برابر امکانات بینظیر PS4 بازم این کاهش قیمت اثری نداشته باشه.سونی میخواد با پشتیبانی فوق العاده از نظر نرم افزاری جای خالی سود زیاد فروش سخت افزاری رو پر کنه و همچنین بازیهایی از رو که در زمان PS1 ساخته شد و ادامه ای نداشتن بصورت غافلگیر کننده ای برای PS4 معرفی کنه.همچنین در شایعات مختلفی که به ندرت میشه توی اینترنت پیدا کرد اینه که شرکت SONY میخواد یکبار برای همیشه وضعیت رقابت با مایکروسافت و نینتندو رو توی این نسل مشخص و قصه این کنسولها رو تموم کنه.

نظرت خیلی احساسی بود ولی هایپم کرد....

قوربونه سونی برم من........... الان دست دوش رو دور بر 600 هم میشه خرید والی این Xbox دره پیت رو میخوای بگیری برا کینکتش باید Xbox arcade رو با 7 سال کارکرد 3 برابر قیمت اکش بخری یادمه سال 88 بود به قیمت 230 تومن کوپی خور

رو میفروختن همونو الان بالای 800 باید بدی.........................:-ss@-) بازی بدرد بوخوری هم که نداره همنایی که رو pc هستش رو میشه بازی کرد...............:d

کینکت هم که شده 350 تومن.....خدایی این مملکت با این تورم کجا میره...........یادمه ps3 امده بود روزای اول پاساژ حافظ گزاشته بود 2 میلیون تومن

هر روز میرفتیم میدیدیمش عکس میگرفتریم اونموقع Cpu داشت 7 هسته باور نکردنی بود الانم شاخه.رم DDR3 داشت وای بلوری داشت......HDMI داشت که Xbox با کامپونت وصل میشد HDMI هم نداشت........

بد بازیهاش DVD9 بود خنده دار..........متالگیر بود 40 GB اون موقع.................بد میگن ps3 چیزی نداشته..............:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or