تجدید نظر در قیمت نهایی ps4

MR.BIG BOSS

کاربر سایت
20130416_ps4.jpg

مایکل دنی، نظر مرموزی در مورد قیمت گذاری ps4 دارد که نشان می دهد شما نیاز به شغل دوم ندارید تا جدیدترین جعبه سیاه بزرگ بازی یعنی ps4 را در طول فصل تعطیلات سال 2013 بخرید ..

دنی در مصاحبه با edge گفت که سونی اشتباهات خود را که با ps3 انجام داد در قیمت گذاری ps4 انجام نمیدهد او اضافه کرد "ما می خواهیم یک سیستم گسترده ای برای مخاطبان خود که بازی میکنند انجام دهیم اما این در حالی است که ps4 یک سیستم عمیق، متصل، غنی و همه جانبه است و ر یک تجربه بسیار متمرکز و متمایز از هر چیز دیگری است که تا به حال دیده اید
دنی ، گفت: زمان زیادی وجود دارد تا به مخاطبان قیمت کنسول را اعلام کنیم و مسیر زیادی برای ساخت این کنسول وجود دارد تا قیمت نهایی کنسول مشخص شود.ما میخواهیم تمام تمرکز خود را برای گیمرها انجام دهیم تا وسیعترین چیز را از کنسول ps4 ببینند PlayStation 4 در معماری داخلی همانند یک pc قدرتمند عمل کرده است و ساده ترین فرایند ها در معماری داخلی این کنسول قرار دارد و تا اعلام کردن قیمت نهایی این کنسول زمان زیادی باقی مانده
منبع

آخرین ویرایش:
یعنی چی ؟
یعنی میخان قیمتو بالاتر ببرن ؟!

نه عزیز من. بد گفته شده در خبرt دنی عنوان کرده از قیمت $599,کنسول PS3 درس بزرگی گرفتیم، و این به آن معناست که میخوان قیمت رو بالا ندن.

ادامه حرفهاش رو منبع دنبال کنید دقیقا توضیح داده که ما از نسل پیش در س گرفتیم و نمیخوایم اشتب گذشته رو بکنیم.

استارتر عزیز این متن خبرت رو درست کن

مایکل دنی، نظر مرموزی در مورد قیمت گذاری ps4 دارد که نشان می دهد شما نیاز به شغل دوم دارید تا جدیدترین جعبه سیاه بزرگ بازی یعنی ps4 را در طول فصل تعطیلات سال 2013 بخرید ..

اولا در منبع گفته شده شما نیاز به شغل دوم ندارید.
دوما این سخنان از مغز فندق نویسنده سایت کزایی VG در اومده و هیچ جا در منبع EDGE این چنین اظهاراتی نشده است.

Sony Worldwide Studios’ vice president Michael Denny has made a cryptic comment about the PlayStation 4′s likely pricing which suggests you won’t need a second job to pick up the newest big black box when it launches during the 2013 holiday season.

آخرین ویرایش:
تبریک می گم با همین حرف رفت بالای 5 میلیون :)
ای وای من 5میلیون :(
به نظر باید با نسل بعد کنسولا خداحافظی کنم وبرم یه دستی به سروگوش pcعزیزم بکشم وردیفش کنم اون از Xbox که معلوم نیست چی میشه وچی از آّب در میاد دلمون به Playstation4 خوش بود که اونم خیلی گرونه حالا قیمت کنسول گیریم 5 میلیون هرجور شده جورش کردیم قیمته بازیاش چه قدره ؟؟؟کنسولی که 5تومن باشه بازیهاش چه قدره؟چه قدر کنسولهای نسل بعد دردسر دارن ها خودمونیم

Sony Worldwide Studios’ vice president Michael Denny has made a cryptic comment about the PlayStation 4′s likely pricing which suggests you won’t need a second job to pick up the newest big black box when it launches during the 2013 holiday season.

گفته از اشتباهات قبلیشون درس گرفتن و PS4 رو به گونه‌ای قیمت‌گذاری خواهند کرد که برای تهیه‌‌ی اون به شغــل دوم نیاز نداشته باشید!

توي منبع خبر گفته كه نيازي به شغل دوم نداريد ....
دقیقا همینطوره یعنی قیمت پایین تره
نه عزیز من. بد گفته شده در خبرt دنی عنوان کرده از قیمت $599,کنسول PS3 درس بزرگی گرفتیم، و این به آن معناست که میخوان قیمت رو بالا ندن.

ادامه حرفهاش رو منبع دنبال کنید دقیقا توضیح داده که ما از نسل پیش در س گرفتیم و نمیخوایم اشتب گذشته رو بکنیم.
آفرین چقد قشنگ از خبر برداشت کردی دقیقا منظور دنی اینه که اشتباه ps3 رو نمیکنه که ps4 رو با یه قیمت نجومی بیاره تو بازار ته خبرم گفته معماری یک کامپیوتر قدرتمند پیچیده ولی طراحی بسیار ساده و کم هزینه

ولا در منبع گفته شده شما نیاز به شغل دوم ندارید.
منم همینو گفتم ...
دوما شما خبرو درست برداشت کردید یعنی PS4 هزینش بسیار پایین در میاد و سونی هیچوقت اشتباه PS3 رو که قیمت بسیار بالا داشت رو نمیکنه و بیاد PS4 رو که تو مرز رقابت سخت با NEXT XBOX داره بالا بفروشه

سونی هر چی میخواد بگه من دیگه حال و حوصله دردسر کنسول هارو هم ندارم.
عطای انحصاری ها رو هم به لقاش بخشید فوقش ده سال دیگه امولاتورش میاد
نت اش هم دردسر کمتری داره
خدایا از سازندهPC تشکر می کنیم به خاطر اختراعش

فکر نمیکنم سونی بخواد از فروش خود کنسول سود کنه و ارزش هاش برای سود عوض بشه. کنسول رو با قیمت معقول بده بیرون که برای همه قابل تهیه باشه . بوسیله ی فروش نرم افزاری و ... جبران کنه .
اون اینستال بیس اولیش خیلی براش مهمه.

احتمالا سونی دوباره دو باندل میده که یکی با حافظه ی کم باشه و یکی با حافظه ی زیاد که بتونه قشر بالا و پایین رو پشتیبانی کنه
به نظرم کنسولش بازه ی قیمتی 450 تا 500 تا رو داره چون اگر کمتر از این باشه یا باید از سخت افزار بزنه یا باید کلی ضرر کنه
خلاصه خدا کنه قیمتش پایینه پایین تا تمام دوستان اینجا و اونجا همه بخرن >:d

والا همین قیمت خام 599$ اگه باشه از دست خود رئیس سونی بخری به پول ما در میاد 2 میلیون و صد هزار تومن:(یعنی فقط و فقط همین 599$ حساب کردم هیچی روش نکشیدم شده اینقدر:(چه بساطی گرفتار شدیم به خدا..!!

آخرین ویرایش:
درحال حاضر مردم دارن به xbox و pc3 روی و خودتون میدونین قیمتاشون نسبت به چند سال قبل شدیدا رفته بالا!!!
پس نتیجه میگیریم کافیه ps4 یا xbox بعدی تو ایران عرضه شه!!! بنابراین فروشنده ها قیمت و خودشون میارن بالا:D میشن تولید کننده :D
واسه اونا این قیمتا زیاد تفاوتی ایجاد نمیکنه ولی واسه ماها......

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or