Constantine
کاربر سایت
برای اینکه فرمتی که روش زده میشه گرونتره به صرفه تره ؟خب پس قبول کن 360 به صرفه تره!
پس هر کسی بخره یه کم مشکل دارهبله آقا جون مایکروسافت گفته که HDDVDPLAYER 360 رو اصلا روش بازی نمیزنن و فقط مال فیلمه!
آخه چرا حرفي ميزنه كه غير ممكن باشه ؟! مايكروسافت 100 بار گفته كه اين درايو اصلآ و ابدآ براي بازي ساخته نشده و دليلش هم از روز روشن تره.اقا اين حرفها همش كشگه . اين درايو hddvd صدرصد براي بازي هست اخه يكم فكر كنيد مايكروسافت بعد 2 سال ميخواد چيكار كنه با اين همه بازي ها كه در اينده به فضاي بيشتري نياز داره
حتما به نظر شما ميخواد همين طوري بشينه و دو دستي دنياي بازي را به ps3 بده نه؟
اخه ادم بايد خودش هم كمي فكر داشته باشه نه اينكه فقط بشنيم به اخبار نگاه كنيم .
به چندين علت مشخصه كه براي بازي هاي نسل بعدش اين درايو hddvd را گذاشته. چون مايكروسافت گفته براي ديدن فيلم ساختيم ما هم بايد باور كنيم نه؟
منم به مايكروسافت پيغام دارم : آره جون عمت
آخه چرا حرفي ميزنه كه غير ممكن باشه ؟! مايكروسافت 100 بار گفته كه اين درايو اصلآ و ابدآ براي بازي ساخته نشده و دليلش هم از روز روشن تره.
آقاي X رفته پارسال يدونه XBOX 360 خريده و گذاشته توي خونه اش. بعد از يك سال مايكروسافت مياد ميگه درايو HD-DVD رو براي بازي ساختيم. بعد بازي Halo 3 روي HD-DVD مياد و آقاي X پول نداره اين درايو رو بخره. اون وقت بايد بشينه در و ديوار رو نگاه كنه و لذت ببره. به همين سادگي ميشه فهميد كه اين درايو تا 100 سال ديگه هم براي بازي عرضه نميشه.
براي بازي فقط كنسول.
كامپيوتر كه واسه بازي نيست
البته اين نظره منه.
كسي دلخور نشه.
خب اولآ مشخصه كه مايكروسافت براي اين درايو HD-DVD رو ميخواد براي XBOX 360 عرضه كنه كه با سوني دشمني داره.چون ميشه گفت سوني بزرگترين پشتيبان Blu-Ray هست و همچنين بزرگترين دشمن مايكروسافت در زمينه بازي هم هست.پس مايكروسافت اگه بياد به جاي HD-DVD از Blu-Ray حمايت كنه يه امتياز خوب رو دو دستي به بزرگترين دشمنش داده.آریا جان این یه کم مشکل به نظر میاد که مایکروسافت فقط برای فیلم دیدن یه بخش جانبی به کنسولش اضافه کنه
و همچنین اینکه احتمال برنده بودن Blu ray نسبت به Hd dvd با توجه به ارقامی که داده میشه چندان دور از دست به نظر نمیاد
همچنین نظر به این هم داشته باش که خیلی از استدیو های فیلم سازی از بلوری حمایت میکنن (فکر کنم به غیر از Universal Studios ) که خوب این هم چندان جالب به نظر نمیرسه برای 360
این قضیه ای که شما هم گفتی با چند تا کار میتونه جلوش گرفته بشه
اولش اینه که با HD پلیر داخلی عرضه بشه که همون قضیه 360 سیاه رنگ هست که اطلاع خاصی در موردش ندارم
یکی هم اینه که یه مدت بعد قیمتش رو پایین بیاره
...
دیگه حوصله ندارم به این مزخرفات فکر کنم
به من چه ؟
من که نمیخوام 360 بخرم واسم هم فرقی نمیکنه حالا هر کاری میخواد بکنه!!
دلیل: تعصب رو play stationاقاي Sir Mat Busby اگه مايل هستيد يك تاپيك در مورد فقط مايكروسافت باز كنيم تا خبرها را اونجا اعلام كنيم چون خبرها از مايكروسافت تمومي نداره واقعا در سال 2007 مايكروسافت دنيا را با يك زلزله 10 ريشتري منفجر ميكنه . من نميدونم چرا بعضي ها با مايكروسافت لج افتادند مايكروسافتي كه تمام دنيا به ان وابسته است فقط شما فكر كنيد دنيا يك سال بدون مايكروسافت باشه ببنين به چه روزي ميوفته .