تبادل بازی های کپی X360

• Thread starter Thread starter Sasy360
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
سامان! میگم نظرت در مورد ديسکهای Aone چی هست؟! تفاوتی با Verbatim احساس میکنی وقتی داری بازی میکنی !؟ يعنی در کل مشکلی از نظر لنز و غيره به وجود نمیاره برای دستگاه !؟ در کل چه بازيهايی برای فروش داری !؟

بسیار خوب بوده. و هیچ تفاوتی رو با Verbatim حس نکرده‌م تاحالا. با هیچ بازی‌ای هم مشکل نداشتم تا حالا. در ضمن Gears رو که روی HP داشتم و روی کنسولم نمی‌اومد یادت هست؟ امروز همین بازی رو روی Aone گرفتم و فعلا به خوبی و خوشی اجرا شده.

کلا من حساسیتی روی درایو دستگاهم ندارم. خودش باید شعورش برسه همه چی رو بخونه :biggrin1: لوسش نکنید زیاد! (جملات علمی رو داری؟!)

بازی‌هام رو هم که اکثرا دادم رفته. الان گیرز و وگاس و PGR رو روی Aone دارم. کال هم روی وربیدم.

بازی‌هام رو هم که اکثرا دادم رفته. الان گیرز و وگاس و PGR رو روی Aone دارم. کال هم روی وربیدم

يعنی Saints Row رو هم فروختی !؟
297.gif

deadrising:free
tony hawk:free
nba live 07:j
fight night:j
saint row:j
doax2:j
nfs carbon:j
age mayelin pm bedin

قیمت دی وی دی دولایه9 خام چنده؟ Verbatim ؟ Aone؟
در ضمن بچه یه لیست 15 تایی از بازی های که می خوام تهیه کردم که ظرف چند روز اینده می ذارم قیمت پیشنهادی من 2 تا3 هزار تومن با قاب وکاور. بعد میشه این بازی ها را با رایتر خودم خوب کپی کنم؟

آقا از قم کسی هست؟
من gowوnfs:carbon را دارم(verbatim(برای مبادله
در ضمن کسی اگه oblivion را روی ورباتیم یا اچ پی داشته باشه داشته باشه5 تومن میخرم.:-"
این بازیها را هم میخوام:
sonic
call of duty 3
fear
test drive
لطفا اگه کسی از قمه pm بده:biggrin1:

بچها من اینارو برای مبادله یا فروش دارم هرکی خواست بگه.ntcs/uc
dead or alive xtreme 2
perfect dark zero
saints row

سعی کنید از Aone استفاده نکنید . موقع استفاده به صدای دستگاه دقت کنید . بی دلیل نیست که قیمتش تقریبا نصف DVD9 های دیگس

be nazare man ke hich tafavoti nadasht
hala nemidoonam shoma chejori migi sedash farg mikone:-" :-"

اقا قیمتا چنده بییاید یه قیمت واحد بفروشیم من نظرم بین 3تا4 تومن
در ضمن کسی جواب منو نداد دی وی دیAone خام چنده؟

دوستان هركي بازي Region Free داره يا Pal (البته بازي هاش به غير از اين باشه من ميخرم) :
Rainbow Six

SP:Double Agent

Saints Row

TombRider

Prey

Full aUTO

Fear

Condemmand

Gewrs OF wAR

FarCry

Pro6

البته با قيمت مناسب ! حركي هم :

TombRider

Condemmand

Prey

SP:Double Agent

رو ميخواد به من بگه من بهش بدم (البته ميفروشم ها ) راستي به غيز از Condemmand همش رو Verbertim هست اون Condemmand هم سي دي مالزي هست يهني آرم 360 و ... روش هك شده مثل داتكام و ... برچسبي چيست !! ر ميزارم توي دستگاه صداش هم در نمي آيد و كلي همه اين سي دي داراي 2-3 خط كوچك هستند ! و خيلي كم داخل دستگاهگزاشته شده !!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or