تبادل بازی های کپی X360

• Thread starter Thread starter Sasy360
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
دوستان من بازی های GRAW و R6 vegas رو میخرم هرکی میخواد بفروشه بگه لطفا ورژن دستگاه من هم j هست

بچها من این بازی هارو برای تعویض یا فروش دارم هرکی میخواد بگه همش هم usهستش همشه هم با کاوره.
dead or alive xtreme 2
viva pinata
saints row
perfect dark zero
dead rising

بچها من این بازی هارو برای تعویض یا فروش دارم هرکی میخواد بگه همش هم usهستش همشه هم با کاوره.
dead or alive xtreme 2
viva pinata
saints row
perfect dark zero
dead rising

خوبه ! ولی میگم روی چه دیسکی هستند [ Verbatim آیا !؟ ]
298.gif

اگر هیچ خطی نداشته باشه [ نداره که !؟ تضمینی سالم سالم و NTSC/U , مشکل داشت پس میدمها
294.gif
]

3 تاشو میخوام :
Viva Pinata
Saints Row
Perfect Dark Zero

با توجه به این که 3 تاشو میخوام 11.000 میپردازم [ 2 الی 3 هزار هم باید پول پیک بدم ! ]
نظرت رو بگو
305.gif

بازی دیگه هم داشتی بگو

بازي: Saints Row
نسخه: UC
دي‌وی‌دی: Aone
وضعیت: توپ!

فروش یا معاوضه با...
قیمت فروش: 2500 تومن.

بازی: Call of Duty 3
نسخه: UC
دی‌وی‌دی: وربیدم (همون ورباتیم شما!) با لیبل دات‌کام.
وضعیت: توپ!

فروش یا معاوضه با...
قیمت فروش: 2500 تومن.

مگه با حال تره؟ ببین من گرافیک خیلی برام مهمتره این از fifa 07 بهتره؟ کسی این بازی رو داره؟

هر کسی سلیقه ای داره . از نظر من و خیلی های دیگه Pro soccer و winning Eleven از Fifa موفق تر بوده معمولا هم فروشش حداقل در ایران بیشتره .

ما توی فروشگاهمون داریم ولی چون نمیخوام تبلیغ بشه آدرس و شماره تلفن فروشگاه رو نمیتونم اینجا بگذارم .

سامان! میگم نظرت در مورد ديسکهای Aone چی هست؟! تفاوتی با Verbatim احساس میکنی وقتی داری بازی میکنی !؟ يعنی در کل مشکلی از نظر لنز و غيره به وجود نمیاره برای دستگاه !؟ در کل چه بازيهايی برای فروش داری !؟
297.gif

دوستان! بازيهای زير رو هرکس برای فروش داره اعلام کنه :

Rainbow Six : Lockdown
Kameo
Saints Row
Viva Pinata
Perfect Dark Zero
Sonic The Hedgehog
Smackdown Vs Raw 2007
Condemned
Project Gotham 3

روی Verbatim باشن که خيلی خوب میشه ، اگر رو ديسک ديگری هستند هم ندا بدين! ، بيش از 2 ، 3 تارو اگر داشتين بگين يا Pm بدين که با توجه به هزينه پيک صرف داشته باشه :د

سامان! میگم نظرت در مورد ديسکهای Aone چی هست؟! تفاوتی با Verbatim احساس میکنی وقتی داری بازی میکنی !؟ يعنی در کل مشکلی از نظر لنز و غيره به وجود نمیاره برای دستگاه !؟ :د

سعی کنید از Aone استفاده نکنید . موقع استفاده به صدای دستگاه دقت کنید . بی دلیل نیست که قیمتش تقریبا نصف DVD9 های دیگس

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or