تبادل بازي بين اعضاي سايت بازي سنتر !

Metal Gear Solid

کاربر سایت
Rating - 0%
0   0   0
سلام دوستان
نمي توانم حدس بزنم كه از چه سني بازي با PC , PS2 , Xbox يا كنسولهاي ديگر را شروع كرديد ، اما من اگر دروغ نگفته باشم از 7 سالگي شروع به بازي كردم.يادش بخير...اون موقع خونه ي يكي از فاميل ها آتاري 2600 و ميكرو ( NES ) ديدم و مي دانيد كه بچه هر چيزي چشمش را گرفت هر چقدر هم كه نصيحتش كني آخرش با زور مجبورت مي كنه اون چيز رو برايش بخري.خلاصه با شروع تابستان آن سال و گرفتن كارنامه ؛ براي پدرم در يك تكه كاغذ نوشتم كه لطفا" برايم يك ميكروب بخر ! :) آخه فكر مي كردم اون ميكروب كه در علوم تجربي خواندم و اين ميكرو يكي هستند.
به هر حال من با نوارهاي ( الان بهش ميگن كارتريج ) ميكرو مانند Super Mario Bros ، Ninja Turtles ، فوتباليست ها ، Donkey Kong ، Tetris و هزار تا بازي ديگر كه در حافظه ي NES ام بود بزرگ شدم تا اينكه پس از سال دوم دبيرستان يك كامپيوتر خريدم كه زمينه را فراهم كرده تا در جمع بهترين گيمرهاي ايران حضور پيدا كنم و افتخار مي كنم كه مي توانم همصحبت نه چندان بدي براشون باشم.
البته من بين اين وقفه زماني 10 ساله از كنسولهاي ديگر غافل نبودم و اكثرا در كلوپ ها يا منزل فك و فاميل با آتاري 2600 ، Genesis ، PSone توانستم شاهكارهايي مانند River Raid ، الون 3 ، شورش در شهر 1 و 2 ، ورلد ساكر را تجربه كنم.شايان ذكر است من اوايل سال تحصيلي پيش دانشگاهي يك PS2 هم خريدم ولي متاسفانه حدود دو هفته پيش بر اثر ضعيف و قوي شدت ولتاژ برق ، ظاهرا" سوخت و ديگر كار نمي كند.
اميدوارم خسته نشده باشيد ولي من همه ي اين حرفها را براي اين زدم كه يك پيش درآمد باشد بر دليل وجود اين توپيك . ماحصل حرفم هم اينست كه شما هر چقدر هم تجربه تان در زمينه ي بازيخوري زياد باشد ، شايد باز هم بعضي بازيهاي شاهكار وجود داشته باشند كه تابحال به دلايل متفاوتي نظير ناشناخته بودن اين بازي در ايران ، دسترسي سخت به بازيهاي كامپيوتري در سالهاي پيش بخاطر كم بودن عرضه كننده هاي ايراني و دلايل ديگر ؛ موفق نشده ايد آنها را امتحان كنيد و به هر آرشيوي هم كه سر زديد نتوانستيد آن بازي را پيدا كنيد.براي مثال باز هم خودم را انتخاب مي كنم.من [ احمق ] تا چند وقت پيش فرصت نكرده بودم اين چند بازي را انجام بدهم :
Tomb Raider 1 & 2 - Monkey Island 1 - Escape From Monkey Island - Broken Sword 3 - MGS 1 - Devil May Cry 1 - Viewtiful Joe 1 & 2 - Dark Cloud 2 و ...
آرزو مي كنم مديران با دلايل من موافق باشند. كار اين توپيك مانند كار توپيك تبادل DvD بين اعضاي بازي سنتر باشد و براي همين نام آن هم تاحدودي وامدار آن توپيك مي باشد.
اگر مديران عزيز مخالفتي نداشتند ، دوستاني كه مايل به تبادل بازي ( چه قديمي و چه جديد ) هستند آرشيو Game خود در زمينه هاي PC ، PS2 ، PSone ، Xbox و كنسولهاي ديگر بصورت يك Text Documents ذكر كنند.چون آرشيو من كاملا" در ذهنم نيست ، آنرا در ارسال بعدي ام ذكر مي كنم.
در پايان به 3 اصل اساسي اين توپيك اشاره مي كنم :
1- اين توپيك صرفا" براي تبادل بازي بين اعضاي سايت بازي سنتر شكل گرفته است.پس در مورد فروش بازي به همديگر فقط و فقط از طريق ارسال پيام خصوصي اقدام كنيد.
2- مديران سايت بازي سنتر هيچ مسئوليتي در زمينه ي بازيهاي مبادله شده ندارند.
3- بازیهایی که مورد مبادله قرار می گیرند باید توسط تحویل دهنده تست شوند و مشخصات سیستم اجرایی مورد نیاز بازی قبلا از سوی تحویل دهنده به شخص تحویل گیرنده اعلام شده باشد.
موفق باشید ;)

خريدار بازي هاي زير هستم.بازي ها رجيونjياfreeباشد.من تهرانم
Race Driver : GRID
Ninja Gaiden 2
Beijing(olamipc 2008
Battlefield BadCompany
hulk 2008

UEFA EURO 2008
The Bourne Conspiracy
rok band
Guitar Hero: Aerosmith
lost odissey

GHOST RECON2
Army of Two
Conan
Frontlines FOW
Saints Row
The Orange Box

<<فقط تبادل بهترین بازیهای 360>> حداقل 3 تا - تهران فقط :

<<فقط تبادل بهترین بازیهای 360>> حداقل 3 تا - تهران فقط :

پول پیک نصف نصف

لیست بازیها ایناست :
GEAR OF WAR
TUROK
CALL OF DUTY4
ACE COMBAT6
CRACKDOWN
DEVIL MAY CRY4
FEAR

>> FREE قابم داره <<

یا با اینام مبادله میکنم:
Battlefield: Bad Company
Tom Clancy's Rainbow Six Vegas 2
Robert Ludlum's The Bourne Conspiracy
Lego Indiana Jones: The Original Adventures
Ninja Gaiden II

یا بازیهای جدید و معروف 360 که نداشته باشم - (FREE YA NTSC-J BASHE)

09121791362 آرین > تهران / محدوه شریعتی - دولت

سلام.

من این بازی ها رو میخواهم. البته اگه روی همه یps2 ها اجرا بشن.من خیلی ضرر کرده ام از این بابت.

خیلی زود اینا رو میخواهم ممنون.

لیست ps2:
monkey island ) escape from monkey island)
Jak 2
Jak 3
Jak and Daxter: The Precursor Legacy
Grim Grimoire
Shadow Hearts 2: covenant
Atelier Iris: Eternal Mana
Mana Khemia: Alchemists of Al-Revis
Grandia 3
Valkyrie Profile 2: Silmeria
Ratchet & Clank
Ratchet & Clank: Going Commando
Sly Cooper and the Thievius Raccoonus
Sly 2: Band of Thieves

آخرین ویرایش:
<<تبادل بهترین بازیهای 360+ 1 بازی کادو>> حداقل 3 تا - تهران فقط :

<<تبادل بهترین بازیهای 360+ 1 بازی کادو>> حداقل 3 تا - تهران فقط :

پول پیک با من - اگه نزدیک به منطقه من باشه
09121791362 آرین
> تهران / محدوه شریعتی - دولت

لیست بازیها ایناست :
GEAR OF WAR
TUROK
CALL OF DUTY4
ACE COMBAT6
CRACKDOWN
DEVIL MAY CRY4
FEAR

>> FREE قابم داره <<

یا با اینام مبادله میکنم و 1 بازی کادو میدم :

Battlefield: Bad Company
Tom Clancy's Rainbow Six Vegas 2
Robert Ludlum's The Bourne Conspiracy
Lego Indiana Jones: The Original Adventures
Ninja Gaiden II
Sid Meier's Civilization Revolution
یا بازیهای جدید و معروف 360 که نداشته باشم - (FREE YA NTSC-J BASHE)

09121791362 آرین > تهران / محدوه شریعتی - دولت

سلام به همه دوستان.

پیر شدم از بس منتظر موندم.

هیچ کس بازی ps2 نداره؟:eek:

علاوه بر بازی های بالا grandia 2 هم می خواهم.

آخرین ویرایش:
مختصر بگم. من حدود 50 تا بازی پلی 2 دارم.. اگه خواستین می تونم با بازی 360 معامله کنم... به ازای هر بازی 360 می تونم 4 تا بازی پلی 2 بدم.. اگه همینطوری هم بخواین بخرین. پی ام لطفا.

سلام به تمامی دوستان . من یه آرشیو تقریبا کامل از بازی های کنسول های قدیمی و یه آرشیو خوب از بازی های کنسول های جدید دارم . به وبلاگم یه سر بزنید . لیست بازی های گیم کیوب هم به زودی به لیستم اضافه می کنم . فعلا دارم آرشیو رو کامل می کنم . برای دست رسی به لیست بازی ها باید از قسمت سمت راست وبلاگ اسم کنسول مورد نظرتون رو انتخاب کنید .
پیروز و سر بلند باشید .

من این بازیهارو می خوام(xbox 360) هرکی تو تهران-کرج داره پیام خصوصی به من بده
bad company
ninja giden II
gta IV
euro 2008
fifa 08
burnout paradise
call of duty 4
icon
dirt
فقط مالزی و بدون خش

سلام
من يك بازي PS2 به اسم Sshadow Of The Colossus از بچه هاي تهراني كسي ميتونه برام بگيره و بفرسته؟ هزينش هم هرچقدر شد ميدم. من كل مشهد رو ديروز مو به مو و مغازه به مغازه گشتم نداشت. خيلي هوس بازيشو كردم. يك زماني اينجا پر بود ولي من چون فكر ميكردم بازيه مسخره اي هست نميگرفتم.

سلام!
من یه وی جی داشتم،فروختمش حالا 360 دارم و میخوام این بازی ها رو با بازی های 360 عوض کنم.
RE:Umbrella Chronicle
RE4:Wii Edition
Call of Duty 3
Medal Oh Honor : Vanguard
paper Mario
همه ان تی اس سی هستن،پک،کاور،دی وی دی شات دارن،Medal و CoD دیسک مالزی استمپری هستن ولی ماریو رایتیه.
می خوام با بازیها شوتر برا 360 عوض کنم
اگه دیسک مالزی باشه که بهتر یا حد اقل پک و کاور داشته باشن.
پیشاپیش از توجه شما تشکر می کنم.:biggrin1::biggrin1::cool::blushing:

سلام
من این بازیا رو با قیمته عالی میدم.همشون جی یا فری هستن.کاملا بدون خش و نو وبا قاب و کاور.روی این من تاکید می کنم چون خودم هم نسبت به این موضوع حساسم.
Condemned 2=hp=2000
army of two=hp=2000
dark sector=parto=1500
viking=parto=1500
ace combat=parto=1500
gta4=parto=1500
gh aero smith=verbatim=2000
bf bad company=verbatim=2000
conan=verbatim=2000
این بازی ها رو هم بدون خش مثله بالایی ها ولی بدون قاب و کاور دارم
call of duty 3=t-gate=1000
burnout paradise=t-gate=1000
devil 4=t-gate=1000
def jam icon=t-gate=1000
narnia prince caspian=t-gate=1000
crash titan=t-gate=1000
این بازیا رو هم دارم.خششون خیلی کمه .کاور هم ندارن
moh airborne=600
vegas1=600
dirt=600
tony hawk pg=600
dead rising=600
top spin 2=600
pro 2007=600
pro 2008=600
pro x=600
پول پست هم نصف نصف;)
اگه خواستید فقط پی ام بزنید!

من چند تا بازی Xbox360 دارم که با این بازی ها عوض می کنم . هزینه پست به قم هم 1500 تومان میشه که نصف و نصف پرداخت می کنیم.البته این رو هم اضافه کنم که به قیمت 2000 تومان هم میفروشم اگه کسی خواست.بازی ها مال نکست جن هستند و چاپ و کاور هم دارند.
Ninja Gaiden2
Naruto
Fifa 08 (j)
Ace Combat (j)

بازیهایی که با این بازی ها عوض می کنم
Alone In the Dark
NBA 2k8 or Live08
Gutr Heo3 : Legend of rock
Virtua fighter5

رجیون دستگاهم j هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟