تبادل بازي بين اعضاي سايت بازي سنتر !

Metal Gear Solid

کاربر سایت
Rating - 0%
0   0   0
سلام دوستان
نمي توانم حدس بزنم كه از چه سني بازي با PC , PS2 , Xbox يا كنسولهاي ديگر را شروع كرديد ، اما من اگر دروغ نگفته باشم از 7 سالگي شروع به بازي كردم.يادش بخير...اون موقع خونه ي يكي از فاميل ها آتاري 2600 و ميكرو ( NES ) ديدم و مي دانيد كه بچه هر چيزي چشمش را گرفت هر چقدر هم كه نصيحتش كني آخرش با زور مجبورت مي كنه اون چيز رو برايش بخري.خلاصه با شروع تابستان آن سال و گرفتن كارنامه ؛ براي پدرم در يك تكه كاغذ نوشتم كه لطفا" برايم يك ميكروب بخر ! :) آخه فكر مي كردم اون ميكروب كه در علوم تجربي خواندم و اين ميكرو يكي هستند.
به هر حال من با نوارهاي ( الان بهش ميگن كارتريج ) ميكرو مانند Super Mario Bros ، Ninja Turtles ، فوتباليست ها ، Donkey Kong ، Tetris و هزار تا بازي ديگر كه در حافظه ي NES ام بود بزرگ شدم تا اينكه پس از سال دوم دبيرستان يك كامپيوتر خريدم كه زمينه را فراهم كرده تا در جمع بهترين گيمرهاي ايران حضور پيدا كنم و افتخار مي كنم كه مي توانم همصحبت نه چندان بدي براشون باشم.
البته من بين اين وقفه زماني 10 ساله از كنسولهاي ديگر غافل نبودم و اكثرا در كلوپ ها يا منزل فك و فاميل با آتاري 2600 ، Genesis ، PSone توانستم شاهكارهايي مانند River Raid ، الون 3 ، شورش در شهر 1 و 2 ، ورلد ساكر را تجربه كنم.شايان ذكر است من اوايل سال تحصيلي پيش دانشگاهي يك PS2 هم خريدم ولي متاسفانه حدود دو هفته پيش بر اثر ضعيف و قوي شدت ولتاژ برق ، ظاهرا" سوخت و ديگر كار نمي كند.
اميدوارم خسته نشده باشيد ولي من همه ي اين حرفها را براي اين زدم كه يك پيش درآمد باشد بر دليل وجود اين توپيك . ماحصل حرفم هم اينست كه شما هر چقدر هم تجربه تان در زمينه ي بازيخوري زياد باشد ، شايد باز هم بعضي بازيهاي شاهكار وجود داشته باشند كه تابحال به دلايل متفاوتي نظير ناشناخته بودن اين بازي در ايران ، دسترسي سخت به بازيهاي كامپيوتري در سالهاي پيش بخاطر كم بودن عرضه كننده هاي ايراني و دلايل ديگر ؛ موفق نشده ايد آنها را امتحان كنيد و به هر آرشيوي هم كه سر زديد نتوانستيد آن بازي را پيدا كنيد.براي مثال باز هم خودم را انتخاب مي كنم.من [ احمق ] تا چند وقت پيش فرصت نكرده بودم اين چند بازي را انجام بدهم :
Tomb Raider 1 & 2 - Monkey Island 1 - Escape From Monkey Island - Broken Sword 3 - MGS 1 - Devil May Cry 1 - Viewtiful Joe 1 & 2 - Dark Cloud 2 و ...
آرزو مي كنم مديران با دلايل من موافق باشند. كار اين توپيك مانند كار توپيك تبادل DvD بين اعضاي بازي سنتر باشد و براي همين نام آن هم تاحدودي وامدار آن توپيك مي باشد.
اگر مديران عزيز مخالفتي نداشتند ، دوستاني كه مايل به تبادل بازي ( چه قديمي و چه جديد ) هستند آرشيو Game خود در زمينه هاي PC ، PS2 ، PSone ، Xbox و كنسولهاي ديگر بصورت يك Text Documents ذكر كنند.چون آرشيو من كاملا" در ذهنم نيست ، آنرا در ارسال بعدي ام ذكر مي كنم.
در پايان به 3 اصل اساسي اين توپيك اشاره مي كنم :
1- اين توپيك صرفا" براي تبادل بازي بين اعضاي سايت بازي سنتر شكل گرفته است.پس در مورد فروش بازي به همديگر فقط و فقط از طريق ارسال پيام خصوصي اقدام كنيد.
2- مديران سايت بازي سنتر هيچ مسئوليتي در زمينه ي بازيهاي مبادله شده ندارند.
3- بازیهایی که مورد مبادله قرار می گیرند باید توسط تحویل دهنده تست شوند و مشخصات سیستم اجرایی مورد نیاز بازی قبلا از سوی تحویل دهنده به شخص تحویل گیرنده اعلام شده باشد.
موفق باشید ;)

مهرداد ، این FF VII رو برام بزن.خیلی وقته دنبالشم ولی نیست.
FF 9 رو هم دارم ولی اون یکی رو نه دارم و نه میدونم چجوریه ! :)

راستی لیست pc تو چیکار کردی با ps1
این لیست PC قصه دارد برای خودش ! فعلا" دارم چند تا از بازیهایش رو چک می کنم که سالم باشند که متاسفانه ICE Wind Dale 2 , Dracula 1,2 , Sacred , Kinghts of The Old Republic I بدلایل مختلف نصب نشدند.MOH : Alied Assault هم Serial Number اش رو نمی دونم چیه ! Call of Duty 1 کامل نصب می شود ولی داخل منو New Game رو که میزنی و درجه سختی رو انتخاب می کنی برمی گرده به همون منو ! Nighbours From Hell 2 هم کامل نصب میشه ولی نمیاد حتی با کرک ش ! یکی از Vampire ها مشکل اساسی دارد.
همش نکته منفی که نیست ! مثبت هم تا حدودی هست...
Silent Hill 4 و MGS 2 هر کدوم براحتی به یک DvD تبدیل شده اند.از اون مهمتر بازیهای Sid Meier عزیز هیچکدومشون مشکلی ندارند.
لیست PSone که خیلی کوتاه است ولی کامل یادم نمیاد.یک نگاهی بهشون میندازم فردا صبح...

میلاد جان ! ممنون که Serial Number برام گذاشتید.
یکی-دو هفته ای صبر کنید تا آرشیو PC , PSone رو بگذارم و شما هم همینطور...
راستی این بازیها رو به درخواستی هام اضافه می کنم :
Siren 2 , Rumble Roses , Radiata Stories , Driver 3 , LoTR : The Third Age , Death By Degress , Harvest Moon : a Wonderful Life , Jack X Combat Racing , Tekken Tag , HYPE , The Red Star , SkyGunner , Monster Rancer , R.T.X
ببینم منظورت از Demon Summoner که Devil Summoner نیست که RPG یه و سازنده اش Atlus ?
این OKAMI , Rule of Rose هم اگر زبانشان J نیست می خواهم.
نظرت رو در مورد D.N.A , Atelier Iris 2 , One Piece Grand Prix , Mummy , Triple Play , Legion , PRYZM , ShadowMan , Sled Storm هم میخوام.بازی خوب دیگری هم اگر هست معرفی کن.

راستی کسی خبر ندارد YAKUZA II که قرار بود برای PS2 بیاید چی شد ؟ من یک تریلر ازش دیدم خیلی به قسمت دوم امیدوار شدم.نسخه J ش که اومد سال پیش.

میلاد جان ! ممنون که Serial Number برام گذاشتید.
یکی-دو هفته ای صبر کنید تا آرشیو PC , PSone رو بگذارم و شما هم همینطور...
راستی این بازیها رو به درخواستی هام اضافه می کنم :
Siren 2 , Rumble Roses , Radiata Stories , Driver 3 , LoTR : The Third Age , Death By Degress , Harvest Moon : a Wonderful Life , Jack X Combat Racing , Tekken Tag , HYPE , The Red Star , SkyGunner , Monster Rancer , R.T.X
ببینم منظورت از Demon Summoner که Devil Summoner نیست که RPG یه و سازنده اش Atlus ?
این OKAMI , Rule of Rose هم اگر زبانشان J نیست می خواهم.
نظرت رو در مورد D.N.A , Atelier Iris 2 , One Piece Grand Prix , Mummy , Triple Play , Legion , PRYZM , ShadowMan , Sled Storm هم میخوام.بازی خوب دیگری هم اگر هست معرفی کن.

راستی کسی خبر ندارد YAKUZA II که قرار بود برای PS2 بیاید چی شد ؟ من یک تریلر ازش دیدم خیلی به قسمت دوم امیدوار شدم.نسخه J ش که اومد سال پیش.

سلام
ok
نه همون که نوشتمه
نه j نیستند
اینها بیشترشون بازی قدیمی هستند و روی سی دی هستند در زمان خودشون خوب بودند
فقط به درد آرشیو میخورند

tavize:
1-Dirt free ragion Hp ba cover va ghab
2-LOST PLANET NTSC/J AONE ba cover va ghab
3-RAINBOW SIX VEGAS NTSC/j VERBATIM BA CHAP ROYE DISK
ba bazihaye zir:
1-GEARS OF WAR
2-GHOST RECON ADVANCED WARFIGHTER 2
3-DEAD OR ALIVE 4 YA CALL OF DUTY3
zang bezanid ya sms bedid 09125350061

لیست

FPS:HALO2(DVD)-Doom3-HALO-PAINKILLER-PARIAH_MEDAL OF Honor Allied assault-Call of duty-united offensive-Call of duty2-Brothers in Arms Road to hill30-Earned in Blood-Far cry-SWAt4-Battlefield2-Oblivion
-Quake4-King kong

Strategy:Civilization4-Age of Empires3-Command and conquer generals-command and conquer red alert2-command and Conquer3 Tiberium Wars-Company of Heroes-Warhammer4000 Dawn of war-

Third person shooter And Survival horror and RPG:Resident Evil4(DVD)-Resident evil3-Dino Crisis2-Onimusha3-Metal gear2(DVD)-FABLE-Devil may Cry3-/**-Hitman Blood money-Hitman Silent Assasin-Dungeon Siege2
Prince of persia 2&3

platform:only Rayman raving rabbids and TMNT

Football:Fifa07-06-05-PES5-6 \ Uefa Champions league 06-07-World Cup germany

از بین این بازیها کسی می تونه برام رایت کنه و بفرسته؟پولشونو هم می ریزم به حسابتون
final fantasy 9
final fantasy X-2 english
(ps1)vagrant story
(ps1)point blank 3
(ps1)final fantasy tactics
Persona 2: Eternal Punishment ps1
Alundra (ps1

شاید بشه ولی Cod UO بدون Call of duty اجرا نمیشه"تو دی وی دی سایلنت هیل رو بدی با سایلنت هیل3 اگه داشته باشی منم هر 3شونو تو یک دی وی دی آماده میکنم
اگرم نشه cd شو میفرستم

آخرین ویرایش:
از بین این بازیها کسی می تونه برام رایت کنه و بفرسته ؟
من فقط FF 9 را برای PSone دارم.در ضمن شما اصلا" آرشیو نداری اینجا بگذاری تا مبادله کنی ؟

شاید بشه ولی Cod UO بدون Call of duty اجرا نمیشه"تو دی وی دی سایلنت هیل رو بدی با سایلنت هیل3 اگه داشته باشی منم هر 3شونو تو یک دی وی دی آماده میکنم
اگرم نشه cd شو میفرستم
این مورد اولی رو که میدونستم.ولی باقی حرفت رو نفهمیدم اصلا" با وجود ویرایش !!!
Silent Hill 3 هم می خواهی؟این خودش 3 CD است فکر کنم و با Silent Hill 4 که 4 CD است داخل یک DvD جا نمی شود.
ببینم خود CoD + UO + C&C Red Alert 2 چند CD می شوند ؟
از اینها گذشته ؛ آیا کسی بهت پیشنهاد کرده که سری Silent Hill رو بازی کنی یا از روی دیدن فیلمش به این سری بازی علاقمند شدی ؟ اگر از راه دوم علاقمند به بازی کردن این سری شده ای بدان که با بازی کردن شماره سوم و چهارم اصلا" خوشحال نخواهی شد.چون شماره 4 اصلا" یک داستان دیگری دارد برای خودش و اندک ربطی هم به 3 شماره قبل ندارد.فیلم بیشتر از روی شماره 1 و 2 ساخته شده است،با این تفاوت که جای هری میسون را با یک زن عوض کرده اند و خواسته اند اندک مایه هایی از نگرانی ها و ماجراجویی جیمز ساندرلند در شماره دوم رو در شخصیت کریس نمود پیدا کند که اینجایش درست نشده است.ولی در سایر قسمتها مانند شبیه سازی موجودات خوفناکی مثل اون پرستارهای رنج دیده و Hell Blazer ها و از اینها گذشته اون داهیلا جادوگر موفق عمل کرده اند.
اگر هم از راه اول تبعیت می کنی بدان که کسی که این پیشنهاد رو بهت کرده قصد اغفال تو رو داشته نه راهنماییت رو...:) مثلا" من یک دوستی دارم Alone In The Dark 3,4 و RE 2,3 رو تموم کرده ولی اصلا" سراغ SH نرفته است.بطور کلی این سری بازی بیشتر از اینکه در موقعیت ترس قرارت بدهد یک نوع ترس را به فکر و روان تزریق می کند.نمود اصلی این مورد هم در محیط و اتمسفر نیمه تاریک ، آهنگ واقعا" تاثیرگذار و پرسشهایی که در طول بازی برایت پدید میاید نمود پیدا کرده است.
در ضمن من Silent Hill 1 تک CD را برای PSone و Silent Hill 2 را برای PC در 2 CD دارم.

من فقط FF 9 را برای PSone دارم.در ضمن شما اصلا" آرشیو نداری اینجا بگذاری تا مبادله کنی ؟

چرا دارم ولی از masood_matin گرفتم. فکر نکنم اجازه بده شما می تونی از اون بگیری یا اگه اون اجازه داد چشم...:biggrin1:

من از بابت پست قبلی عذر میخوام. اینها جمعا 6 سی دی میشن . کسی بهم پیشنهاد نکرده سایلنت هیل بازی کنم من سه سال پیش که نقد سایلنت هیل4 رو از کلیک خواندم دنبالش گشتم دیدم 4سی دی هستش و ترسیدم نتونم نصبش کنم حالا که پخته شدم دارم دنبالش میگردم که پیداش نمیکنم . حالا که اینطوره تو سایلنت هیل 1و2و3 که 6 سی دی میشن رو بفرست . من گنبدیم تو هم اهوازی هستی فکر نمی کنی هزینه ی پست زیاد میشه؟؟؟ راستی سید طه رسولی تو بازی سنتر عضو هست؟؟؟!!

چرا دارم ولی از masood_matin گرفتم. فکر نکنم اجازه بده شما می تونی از اون بگیری یا اگه اون اجازه داد چشم...
اشکال نداره...شما هم صفحات قبلی رو بگرد و آرشیو بقیه بچه ها رو بررسی کن ببین اون باقی بازیهایی که می خواهی رو دارند.

کسی بهم پیشنهاد نکرده سایلنت هیل بازی کنم من سه سال پیش که نقد سایلنت هیل4 رو از کلیک خواندم
به یک روش اغفال شده ایم:) من بیشتر بخاطر مقاله " در تپه خاموش چه می گذرد " نسبت به این سری بازی کنجکاو شدم.

دنبالش گشتم دیدم 4سی دی هستش و ترسیدم نتونم نصبش کنم حالا که پخته شدم دارم دنبالش میگردم که پیداش نمیکنم .
من ترسی از نصب کردنش نداشتم.راحت نصبش کردم و از خود بازیش ترسیدم.:)

حالا که اینطوره تو سایلنت هیل 1و2و3 که 6 سی دی میشن رو بفرست
باشه... 6 در برابر 6
من گنبدیم تو هم اهوازی هستی فکر نمی کنی هزینه ی پست زیاد میشه؟؟؟
فوق فوقش پیشتاز بفرستیم 1000 تومن بشود برای هر طرف...اگر مال تو بیشتر شد که من باهات حساب می کنم ولی اگر مال تو کمتر شد اشکال ندارد.
فعلا" در مسافرت هستم...یک هفته ای صبر کن.
نشانی دادن و باقی چیزها از طریق PM ...

راستی سید طه رسولی تو بازی سنتر عضو هست؟؟؟!!
بله...Black_Dragon است اگر اشتباه نکنم.
اگر نخواهم چشمش بزنم فاصله سر زدنش به اینجا حدود یک سال نوری است.:laughing:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or