تبادل بازي بين اعضاي سايت بازي سنتر !

Metal Gear Solid

کاربر سایت
Rating - 0%
0   0   0
سلام دوستان
نمي توانم حدس بزنم كه از چه سني بازي با PC , PS2 , Xbox يا كنسولهاي ديگر را شروع كرديد ، اما من اگر دروغ نگفته باشم از 7 سالگي شروع به بازي كردم.يادش بخير...اون موقع خونه ي يكي از فاميل ها آتاري 2600 و ميكرو ( NES ) ديدم و مي دانيد كه بچه هر چيزي چشمش را گرفت هر چقدر هم كه نصيحتش كني آخرش با زور مجبورت مي كنه اون چيز رو برايش بخري.خلاصه با شروع تابستان آن سال و گرفتن كارنامه ؛ براي پدرم در يك تكه كاغذ نوشتم كه لطفا" برايم يك ميكروب بخر ! :) آخه فكر مي كردم اون ميكروب كه در علوم تجربي خواندم و اين ميكرو يكي هستند.
به هر حال من با نوارهاي ( الان بهش ميگن كارتريج ) ميكرو مانند Super Mario Bros ، Ninja Turtles ، فوتباليست ها ، Donkey Kong ، Tetris و هزار تا بازي ديگر كه در حافظه ي NES ام بود بزرگ شدم تا اينكه پس از سال دوم دبيرستان يك كامپيوتر خريدم كه زمينه را فراهم كرده تا در جمع بهترين گيمرهاي ايران حضور پيدا كنم و افتخار مي كنم كه مي توانم همصحبت نه چندان بدي براشون باشم.
البته من بين اين وقفه زماني 10 ساله از كنسولهاي ديگر غافل نبودم و اكثرا در كلوپ ها يا منزل فك و فاميل با آتاري 2600 ، Genesis ، PSone توانستم شاهكارهايي مانند River Raid ، الون 3 ، شورش در شهر 1 و 2 ، ورلد ساكر را تجربه كنم.شايان ذكر است من اوايل سال تحصيلي پيش دانشگاهي يك PS2 هم خريدم ولي متاسفانه حدود دو هفته پيش بر اثر ضعيف و قوي شدت ولتاژ برق ، ظاهرا" سوخت و ديگر كار نمي كند.
اميدوارم خسته نشده باشيد ولي من همه ي اين حرفها را براي اين زدم كه يك پيش درآمد باشد بر دليل وجود اين توپيك . ماحصل حرفم هم اينست كه شما هر چقدر هم تجربه تان در زمينه ي بازيخوري زياد باشد ، شايد باز هم بعضي بازيهاي شاهكار وجود داشته باشند كه تابحال به دلايل متفاوتي نظير ناشناخته بودن اين بازي در ايران ، دسترسي سخت به بازيهاي كامپيوتري در سالهاي پيش بخاطر كم بودن عرضه كننده هاي ايراني و دلايل ديگر ؛ موفق نشده ايد آنها را امتحان كنيد و به هر آرشيوي هم كه سر زديد نتوانستيد آن بازي را پيدا كنيد.براي مثال باز هم خودم را انتخاب مي كنم.من [ احمق ] تا چند وقت پيش فرصت نكرده بودم اين چند بازي را انجام بدهم :
Tomb Raider 1 & 2 - Monkey Island 1 - Escape From Monkey Island - Broken Sword 3 - MGS 1 - Devil May Cry 1 - Viewtiful Joe 1 & 2 - Dark Cloud 2 و ...
آرزو مي كنم مديران با دلايل من موافق باشند. كار اين توپيك مانند كار توپيك تبادل DvD بين اعضاي بازي سنتر باشد و براي همين نام آن هم تاحدودي وامدار آن توپيك مي باشد.
اگر مديران عزيز مخالفتي نداشتند ، دوستاني كه مايل به تبادل بازي ( چه قديمي و چه جديد ) هستند آرشيو Game خود در زمينه هاي PC ، PS2 ، PSone ، Xbox و كنسولهاي ديگر بصورت يك Text Documents ذكر كنند.چون آرشيو من كاملا" در ذهنم نيست ، آنرا در ارسال بعدي ام ذكر مي كنم.
در پايان به 3 اصل اساسي اين توپيك اشاره مي كنم :
1- اين توپيك صرفا" براي تبادل بازي بين اعضاي سايت بازي سنتر شكل گرفته است.پس در مورد فروش بازي به همديگر فقط و فقط از طريق ارسال پيام خصوصي اقدام كنيد.
2- مديران سايت بازي سنتر هيچ مسئوليتي در زمينه ي بازيهاي مبادله شده ندارند.
3- بازیهایی که مورد مبادله قرار می گیرند باید توسط تحویل دهنده تست شوند و مشخصات سیستم اجرایی مورد نیاز بازی قبلا از سوی تحویل دهنده به شخص تحویل گیرنده اعلام شده باشد.
موفق باشید ;)

باشه قبول حالا من اون رو بخوام چیکار کنم؟؟؟؟؟؟

شماره حساب میدی؟؟؟؟
من از تهران هستم!!!

اگر شما هم از تهران هستی آدرس بده میام میگیرم.

دوست عزیز تا شما لیستتونو به من ندید من دیگه با شما حرفی ندارم:cheesygri
شماره حساب میخواهی چیکار من که گفتم معاوضه میکنم.

دوست عزیز تا شما لیستتونو به من ندید من دیگه با شما حرفی ندارم:cheesygri
شماره حساب میخواهی چیکار من که گفتم معاوضه میکنم.

ای آقا گفتم که چشم من هم لیست بازی هایم را میزارم!!!!!!!!!

اصلآ شما فکر کن من از این اسگل ها هستم که تا الان نمیدونستم بازی چیه و تازه میخوام بازی کنم!!!!!!!!

تا به حال هم اصلآ بازی نداشتم :D:D:D:D:D:D:D

عزیت نکن دیگه!!!!!!!!!!!!!!

حالا ما یدفعه یه چیزی از کسی خواستیم هااااااااا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

بابا شما کنار بیا با ما دیگه.

ای آقا گفتم که چشم من هم لیست بازی هایم را میزترم!!!!!!!!!

عزیت نکن دیگه!!!!!!!!!!!!!!

حالا ما یدفعه یه چیزی از کسی خواستیم هااااااااا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

بابا شما کنار بیا با ما دیگه.

دوست عزیز
من یکدفعه یه لیستی از کسی خواستم هاااااااااا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
حالا شما لیستتو آماده کن
از این بهتر دیگه با شما کنار بیام

بالاخره برگشتم اهواز...اونم در بدترین سفری که به عمرم داشتم.اینجا جای صحبت کردن در این مورد نیست ولی خدا نصیب تون نکند که بین راه اتوبوسی که سوارشید 10 بار به بهانه های مختلف بایستد و بی کولر شما از گرما بخار بشید !

---------------------------------------------------------------------------------------------

من قبلا" هر کس را که بهم PM میزد تا بازی سفارش بدهد بدلیل DvD-RW نداشتن و مشغله درسی ، با روشهای مختلف دودره می کردم ! اما هم اکنون DvD-RW تا هفته ی دیگر بدستم می رسد،X360 می گیرم و اگر کسی سفارشی داشت برایش خواهم زد.نگران نباشید،منصف هم خواهم بود ! اول از همه باید برای مهرداد و یک MGS ای بازی بزنم تا بیشتر از این از خجالت شون آب نشدم.بگذریم که مهرداد هم اینقدر مرد است که از 3 ماه پیش تا حالا اصلا" به روی من نیاورده...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Final Fantasy VIII را من از حامد گرفتم.برای اینکه از رویش رایت بزنم اول باید ازش اجازه بگیرم.در ضمن نسخه PC را دارم و PSone رو ندارم.فکر کنم 5 CD هم باشد.اگر خواستم رایت بزنم اگر دوستمون موافق باشد بر روی DvD می زنم که هم دسترسی بهش برای نصب کردن راحت تر باشد وهم قیمتش کمتر دربیاد.البته اگر این دوستمون DvD-Rom یا Combo یا DvD-RW داشته باشد.

------------------------------------------------------------------------------------------------------

این میلاد جان هم سفت و سخت پایبند تبادل است.فکر کنم قبلا" یک PM داده بود که چه بازیهایی را می خواهد.اگر بازی جدیدی می خواهی اضافه کن.قبلی ها را چک می کنم.
در ضمن میلاد جان برای من یک رایت ار روی CD های Fear Effect 2 بزن.با هر بازی ای خواستی معاوضه می کنم ( البته منم رایت می زنم ها ! :) )
اینطوری این رفیقمون هم به مرادش می رسد...

من شک کرده بودم که چرا آرشیو من تا حد زیادی شامل بازیهای درخواستی این دوستمون است.فکر کنم ایشون یکی از خوانندگان پر و پا قرص مجله دنیای بازی باشد.چون فقط در اونجاست که از بازیهای قدیمی و نازگات ، کین ، رازیل و ورادور و مالک و بقیه خویشاوندان من خبری هست ! :) ولی از شوخی گذشته ، لیستی که کسی بهت پیشنهاد کرده یا خودت تهیه کردی ، کار یک تازه کار نیست چون تا حد زیادی حرفه ای است.

در مورد Legacy of Kain هم بگویم که این بازی رو فقط دموی اول یکی از سری اش رو روی XP SP2 توانستم ببینم و یکی اش رو هم خوشبختانه توانستم بازی کنم که یادم نیست کدوم بود.همونطور که میدونی برای تمام کردن این سری بازی یک Windows 98 لازم است.

=================================================================

این هم لیست Updait شده بازیهای PS2 م :

Attachments

سلام
حامد جون فردا من یه نگاهی به لیستت میکنم و بازی هایی رو که میخوام رو بهت میگم
چشم Fear Effect رو هم برای شما رایت میزنم
حامد جون بیصبرانه منتظره لیست آپدیت شده بازی های Pc و ps1 شما هستم
راستی لیست بازی های منو داری
حالا این ps2 ها رو داشته باش

1. 007: From Russia With Love (EA)
2. 24 the game (2dvd) (Sony)
3. 50 Cent:Bulletproof (Vivendi Universal)
4. 6 in 1 Action Collection
5. 30 in 1 Tools game breaker
6. 7Sins (Monte Cristo)
7. Antz :Extreme Racing (Empire Enteractive)
8. Atelier Iris 2 (Gust)
9. D.N.A (Hudson)
10. Demon Summoner (Midas Entertainement)
11. Destroy All Humans 2
12. Batman Begins
13. CastleVania:Curse Of Darkness (Konami)
14. Devil Kings (Capcom)
15. DefJam FIGHT For NY
16. Batman:Rise Of Sin tzu (Ubisoft)
17. Crash Team Racing (Vivendi)
18. Bully (TakeTwo)
19. Crash Nitro Kart (Vivendi)
19. Code Breaker 9.2
20. Burnout:Revenge (EA)
21. Cars (THQ)
22. Jak3 (Sony)
23. Onimusha 2 (Capcom)
24. One Piece Grand Adventure
25. Resident Evil: Code Veronica X (Capcom)
26. Metal Slug 3d
27. Genji (Sony)
28. Romancing Saga (Square Enix)
29. Radiata Stories (Square Enix)
30. The Sword Of Etheria (konami)
31. Final Fight:StreetWise (Capcom)
32. Devil Kings (Capcom)
33. Resident Evil:Dead Aim (Capcom)
34. Shadow Of The Colossus (Sony)
35. Sonic Riders (Sega)
36. God Hand (Capcom)
37. Rumble Roses (Konami)
38. Shadow Hearts:Covenant (2dvd) (Midway)
39. Resident Evil :Outbreak file1 (Capcom)
40. Resident Evil :Outbreak file2 (Capcom)
41. Lord Of The Rings:The Third Age (EA)
42. Ultimate Alliance
43. Driver:Parallel Lines (Atari)
44. Mission Impossible
45. Samurai Warriors 2 (Koei)
46. DarkenGard 2 (Square Enix)
47. Kingdom Hearts 2 (square Enix)
48. Metal Gear Solid 2 (Konami)
49. Resident Evil 4 (Capcom)
50. Socom:Combined Assault (Sony)
51. Winning Eleven 10 (Konami)
52. Fatal Frame 3:The Tormented (Tecmo)
53. The King Of Fighters 2006
54. Death By Degrees (Namco)
55. Jak X:Combat Racing (Sony)
56. Harvest Moon:The Wondeful Life (Natsume)
57. Metal Slug 6
58. Tekken 4 (Namco)
59. Metal Slug 3
60. Front Mission 4 (Square Enix)
61. Final Fantasy X (Square Enix)
62. Final Fantasy X-2 (Square Enix)
63. Final Fantasy X2 (Square Enix)
64. SkyGunner (Sony)
65. The Mummy:Returns (Blitz Game)
66. Knight Rider 2 (Davilex)
67. Triple Play 2002 (EA)
68. Majer Baseball 2003 (3DO)
69. Mega Race 3 (Cryo)
70. Legion:The Legend Of Excalibur (Midway)
71. Kings Fields (Agetec)
72. SlugFest 2003 (Midway Sports)
73. Hype: Time Of Quest (UbiSoft)
74. Pryzm (TDK)
75. ShadowMan:2nd Coming (Acclaim)
76. Sled Storm (EA)
77. NFL 2002 (989 Sports)
78. Mortal Combat:Armagedon (Midway)
79. Metal Gear Solid 3:Snake Eater (Konami)
80. Siren 2 (Sony)
81. Pirates:Legend Of The Black Buccaneer (Valcon Games)
82. WinBack 2 (Koei)
83. Final Fantasy VII:Dirge Of Cerberus (Square Enix)
84. Yakuza (Sega)
85. Rygar (Tecmo)
86. Shadow Of Rome (Capcom)
87. Gran Turismo 4 (Sony)
88. Devil May Cry 3 (Capcom)
89. God OF war (Sony)
90. The Plan (Monte Cristo)
91. Dynasty Warriors 4 (Koei)
92. Xenosaga:Episode III (2dvd) (Namco)
93. R.T.X:Red Rock (Lucas Arts)
94. Monster Rancher:Evo (Tecmo)
95. Grand Theft Auto:Vice City Stories (TakeTwo)
96. Soul Calibur III (Namco)
97. Street Fighter EX (Capcom)
98. KillZone (Sony)
99. The Godfather (EA)
100. Rule Of Rose (Sony)
101. Road Kill (Midway)
102. Super Mario Collections
103. Marvel Nemesis:Rise Of The Impereects (EA)
104. Open Season (UbiSoft)
105. SpyHunter:NoWhere To Run (Midway)
106. Driv3R 3 (Atari)
107. Rouge Galaxy (Sony)
108.Metal Gear Solid 2
109.Tekken 5
110. Devil May Cry 2 2DVD
111. Devil May Cry 1
112. Okami
113. God Of War 2
114. The Red Star
115. Tekken Tag
116. Wild Arms 4
117. Down Of Mana
118. Virtua Tennis 2
119. Ghost In The Shell
120. EveryBody Tennis
121. Grim Grimoire

میلاد جان کاش بجای اینکه جلوی نام بازی ها شماره بگذاری اونها رو براساس حروف A-Z مرتب می کردی.لازم نبود که نام سازنده هم جلویش بنویسی مگر اینکه تردیدی ایجاد بکند مثلا" اونجا که نوشتی Romance Saga مال SQURE ENIX است.
آرشیوت را دیدم.در طی دیدنش یادم افتاد که چند تا بازی رو انگار داخل آرشیو خودم جا انداختم مثل Cold Fear و DefJam FF NY... به هر حال احتمالا" چند تا بازی دیگه هم هست که جا انداختمشون.اگر کسی اینجا بازی خواست نام ببرد شاید داشته باشمشون.
اینها رو میخوام :
Sins 7 ، Shadow Hearts Covenant ، Tekken 4 ، Final Fantasy X-2 ، Xenosaga III ، Rouge Galaxi
روی چند تایی هم شک دارم که بایست سرچ کنم در موردشون...
اگر لطف کنی نظرت رو در مورد Virtua Tennis 2 , EveryBody,s Tennis بگویی ممنونت می شوم.آخه من بیشتر تنیس های PS2 رو بازی کردم و هیچ کدومشون به اندازه Smash Court Tennis 2 روان و زیبا نبود.Aggasi,s Tennis Generation که یک بازی سفارشی مزخرف بود.Top Spin 1 در کنترل و روان بودن مشکلات کمی نداشت ! Perfect Ace هم که بیچاره نکته مثبت برای گفتن نداشت ! :) این دو تا میخوام بدونم چطوری هستند.E.T که فکر کنم گرافیکش کارتونی باشد ولی اگر خوب باشد حتما" می گیرمش.V.T 2 هم که شماره جدیدش غوغا کرده ، احتمالا این شماره اش هم خوب بوده...

حامد جون بیصبرانه منتظره لیست آپدیت شده بازی های Pc و ps1 شما هستم
PSone رو که بی خیالش :-" کم هستند ولی میزارم.
PC هم تا دو-سه روز دیگه ... همین الانش کامپیوترم شده انبار بازی قدیمی ! Dongen Siege 1 , Thief : Deadly Shadows , Quack III Arena , The Elder Scrolls III Morrowind , NWN , Vampire و ... :biggrin1:

ببینم اینجا کسی TWISTED METAL BLACK رو ندارد ؟

سلام

من تهران هستم و The Darkness رو ميخوام بخرم(DVD). اگر كسي خواست با STALKER, Shadow of chernobil عوض ميكنم. بازي قديمي زياد دارم ولي چون فكر ميكنم همه دنبال بازي هاي جديدن نميگذارم.

سلام
من خودم Smash Court Tennis 2 رو بازی نکردم ولی VT به نظر من بهترین تنیس هست در تمام کنسولها. بازی EveryBody Tennis هم همونجوری که گفتی کارتونی هست ولی بازیه واقعا سرگرم کننده ای هست ناشرشم سونی است
در باره هر بازیی که توش شک داری چرا سرچ کنی بگو تا خودم بگم چه جوریه .بعدشم هر بازیی که خواستی بگو چون من هم حدود 10 . 20 تا بازی از شما جدا کردم.
این بازیه ps2 رم امروز گیر آوردم خیلی باحاله .
TokoBot: Mysteries Of The Karakuri

منم صبر میکنم تا لیستهای شما آماده بشه
مرسی
بای

سلام

. بازي قديمي زياد دارم ولي چون فكر ميكنم همه دنبال بازي هاي جديدن نميگذارم.

سلام
از کجا شما فهمیدی که همه ی ما دنبال بازیهای جدید هستیم:confused:
Kako جان شما هم اگر لیست بازیهای قدیمیتونو بگذارید ممنون میشم مال هر کنسول یا پلتفورم
مرسی
بای

میلاد جان ! راستش رو بخواهی از عصر تا حالا اصلا" برای اونها سرچ نکردم ! خیلی ممنون که زحمت توضیح دادن در موردشون رو بهم می کشی.
با این حرفهایی که زدی Virtua Tennis 3 ، EveryBody Tennis و TokoBot هم اضافه کن.
همچنین Tekken Tag ، Disk 1 DMC 2 ، Jack 3 ، Radiata Stories ، Romancing Saga , Front Mission 4 ...
در مورد Ghost In Shel ، Grim Grimoir ، Down of Mana و Wild Arms 4 هم کمی توضیح بده.

من قبلا" هر کس را که بهم PM میزد تا بازی سفارش بدهد بدلیل DvD-RW نداشتن و مشغله درسی ، با روشهای مختلف دودره می کردم ! اما هم اکنون DvD-RW تا هفته ی دیگر بدستم می رسد،X360 می گیرم و اگر کسی سفارشی داشت برایش خواهم زد.نگران نباشید،منصف هم خواهم بود ! اول از همه باید برای مهرداد و یک MGS ای بازی بزنم تا بیشتر از این از خجالت شون آب نشدم.بگذریم که مهرداد هم اینقدر مرد است که از 3 ماه پیش تا حالا اصلا" به روی من نیاورده...

:biggrin1: من چه بازی هایی می خواستم ؟ کلا یادم رفت همون سه ماه پیش که میگی حامد من رفتم هر جور شده این FFVII و FFVIII رو از یکی جور کردم تمومشونم کردم:biggrin1:
الان تنها چیزی که یادم اینه که Front Mission 4 رو قرار بود بهت بدم;) FF9 یا IX رو داری ؟ همین طور بازی Ehrgiez ؟ با اینا دیگه آرشیو FF ها کامل میشه;)

دوستان من معمولا بازی جدید میگرم دیگه بعد از بازی کردن هم که بدردم نمخوره باید خاک بخوره اینا چیزایی هستن که فکر کنم بدرد بخوره در ضمن شیراز هم هستم در ضمن همش هم dvd هست
درایور 4
هری پاتر 5
dirt -2dvd
splinter cell double agent-dvd 9 gig
spider man 3
tomb raider anniversary
command and conquer tiberium wars
اگه کسی خواست هر dvd بدون پست 700
در ضمن کسی اگه بازی فقط pc مد نظرش هست بگه شاید بتونم جور کنم

میلاد جان ! راستش رو بخواهی از عصر تا حالا اصلا" برای اونها سرچ نکردم ! خیلی ممنون که زحمت توضیح دادن در موردشون رو بهم می کشی.
با این حرفهایی که زدی Virtua Tennis 3 ، EveryBody Tennis و TokoBot هم اضافه کن.
همچنین Tekken Tag ، Disk 1 DMC 2 ، Jack 3 ، Radiata Stories ، Romancing Saga , Front Mission 4 ...
در مورد Ghost In Shel ، Grim Grimoir ، Down of Mana و Wild Arms 4 هم کمی توضیح بده.

سلام
Ghost In Shel ، Down of Mana و Wild Arms 4
این 3 تا رو حتما بهت پیشنهاد میدم ولی اون یکی جالب نیست
اگر بازم هست بگو
راستی لیست pc تو چیکار کردی با ps1
منتظرشونم
مرسی
بای

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or