تا Last of Us Part II رلیز بشه چه بازی کنیم

EAST2WEST

کاربر سایت
اگر فعلاً از Spoiler ها فراری هستین و میخواین تا 50 روز دیگه سرتون گرم باشه ، در این پست چند بازی بهتون معرفی میکنم که دارای اتمسفر مشابه ، Narrative و کارگردانی عالی هستن و میتونن جای خالی گیم را موقتاً براتون پر کنن :

اما قبل از اینکه بریم سراغ معرفی المان های The Last of Us را بررسی کنیم :

1- Action Adventure

2- Survival Horror

3- Stealth

1- اولین بازی که این 3 المان را داره و در طراحی اش از TLOU هم الهام گرفته بازی زیبای A Plague Tale: Innocence هست ، این بازی دارای اتمسفر خیلی قوی هست و موسیقی و sound design عالی هم داره ، به هیچ وجه از دستش ندید

2- دومین عنوانی که بهتون معرفی را احتمالاً اسمش را شنیدید و اون سری بازی The Walking Dead هست که دارای تم مشابه با Last of Us هست از استودیوی TellTale ، روند این بازی هم خطی و به صورت اپیزودیک هست و مکانیک اصلیش C&C یا انتخاب و عواقب

هست ، همچنین دارای صحنه های تاثیر-گذار و بسیار تراژیک هست

3- بازی Alan Wake ، یکی دیگه از شاهکارهای Sam Lake که واقعاً نمونه است ، اتمسفرش بی نظیره و فضای داستانیش مشابه کارهای Stephen King هست ، شخصیت پردازی خوبی داره و کارگردانیش هم بی نقصه ، همچنین این بازی پر هست از Easter egg های

جالب از فیلم های معروف Horror هالیوود

4- بازی SOMA از استودیوی Frictional Games که در ژانر Survival Horror ید طولایی دارند ، داستان این بازی بی نظیره و پایان خیلی قوی داره..

و اما Honorable Mentions

از نظر کارگردانی و داستان

Disco Elysium خداست

Heavy Rain

L.A Noire

Brothers: A Tale of Two Sons

Life is Strange

The Witcher 3: Wild Hunt :D بعید میدونم کسی نرفته باشه

The Stanley Parable

Horizon Zero dawn

The Wolf Among Us

Red Dead Redemption 2

================================================

سبک Survival Horror

Alien: Isolation

Amnesia: The Dark Descent

Resident Evil 7: Biohazard

Dead Space

================================================

طرفداران Zombie

Days Gone

Dying Light

Resident Evil 2

Left 4 Dead

عناوین زیاده ولی فعلاً چیزی که یادم هست این بازی ها بودن ، اگر عنوانی از قلم افتاده حتماٌ در نظرات بگید ...

پسر یه بازی تو این سبک همین جوری مخم رو میپاشه در و دیوار از پس دپرس کننده اند
بعد شما میگی با چی واسش گرم کنیم :D

شوخی به کنار، لیست باحالی بود :دی Stanely Parable و Dead Space بازی های فوق العاده ای اند اساسا و تجربه شون تو این دوران کلا شدیدا پیشنهاد میشه

پسر یه بازی تو این سبک همین جوری مخم رو میپاشه در و دیوار از پس دپرس کننده اند
بعد شما میگی با چی واسش گرم کنیم :D

شوخی به کنار، لیست باحالی بود :D Stanely Parable و Dead Space بازی های فوق العاده ای اند اساسا و تجربه شون تو این دوران کلا شدیدا پیشنهاد میشه

خیلی خوشحال شدم وقتی ٍEpic مجانی گیم را بهم داد .. یه همچین حالتی داشتم

139722

از بازی هایی که اسم بردید خیلی دوست دارم Soma رو تجربه کنم چون تعریفشو زیاد شنیدم. از بازی های فیکشنال قبلا Amnesia و Penumbra رو تجربه کردم و از اتمسفر و فضای هر دو خیلی خوشم اومد. البته میدونم سوما تم متفاوتی با این دو داره.

فکر کنم سایلنت هیل رو هم بشه به لیست اضافه کرد، اما خب دوربین و کنترل بازی های قدیمی ممکنه برای بعضی ها دردسر ساز باشه. خودم در حال حاضر دارم سری رو دوباره مرور میکنم تا برای انونس احتمالی رییوت اماده بشم. بعضی از زاویه ها دوربین توی SH2 و SH3 واقعا روی اعصاب هستند.

فرستاده شده از BKK-LX2ِ من با Tapatalk

• Like
Reactions: EAST2WEST and kamyy
از بازی هایی که اسم بردید خیلی دوست دارم Soma رو تجربه کنم چون تعریفشو زیاد شنیدم. از بازی های فیکشنال قبلا Amnesia و Penumbra رو تجربه کردم و از اتمسفر و فضای هر دو خیلی خوشم اومد. البته میدونم سوما تم متفاوتی با این دو داره.

فکر کنم سایلنت هیل رو هم بشه به لیست اضافه کرد، اما خب دوربین و کنترل بازی های قدیمی ممکنه برای بعضی ها دردسر ساز باشه. خودم در حال حاضر دارم سری رو دوباره مرور میکنم تا برای انونس احتمالی رییوت اماده بشم. بعضی از زاویه ها دوربین توی SH2 و SH3 واقعا روی اعصاب هستند.

بله سری Silent Hill که خودش یه انقلاب بود ولی

متاسفانه بعد از P.T دیگه خبری ازش نشد، اگر retro

بازی می کنید Silent Hill 2 عنوان درخشانیه

• Like
Reactions: ChampionOfLight
جواب درست اینه که هیچ بازی مثل تلو وجود نداره. ولی جوابی که بدرد این تاپیک بخوره اینه که باید دید از چه چیز تلو خوشتون میاد و چیش باعث میشه کرم این بیفته به وجود که بخوایم یه چیزی شبیهش بازی کنیم

بنظرم داستان و اتمسفر حداقل باری من مهمه تو تلو

بازیهایی مثل Slent Hill 1&2
Red dead redemption 1&2
Waking Dead TellTale
Wolf Among US
Sherlock Holmes Series

Still Life

این آخری استیل لایف رو اگر بازی نکردین حتما بازی کنین. داستان فوق العاده جذابی داره. قدیمی هم هست رو هر PC اجرا میشه. تازه دوبله دارینوس هم داره.
اینا مثالایی بود از داستان هایی که تو ذهن من مونده مسلما خیلی دیگه هم هست. ولی خوب همونجور که گفتم هیچ بازی شبیه تلو نیست

بله سری Silent Hill که خودش یه انقلاب بود ولی

متاسفانه بعد از P.T دیگه خبری ازش نشد، اگر retro

بازی می کنید Silent Hill 2 عنوان درخشانیه
آره SH2 برای چندمین بار تموم کردم. این بازی هنوز هم از داستانی و موسیقی یه شاهکار به تمام معناست و بعضا روی مسایلی دست گذاشته که کمتر سازنده و ناشری الان جرات می‌کنه بهشون بپردازه. اما خب همون‌طور که گفتم گیم پلی بازی یه مقدار از تاریخ گذشته هست و با استاندارهای امروزی جور در نمیاد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or