Destruction The Death Fleet Descends Loyal Member Jul 1, 2011 #106 من از اولین باری که کنسول بازی رو دیدم به بازی علاقه مند شدم شدید. فکر نکنم به این زودیها ولش کنم :d Reactions: REDEMPTiON313#
من از اولین باری که کنسول بازی رو دیدم به بازی علاقه مند شدم شدید. فکر نکنم به این زودیها ولش کنم :d
se.phi.roth Give Me More Powerrr کاربر سایت Jul 1, 2011 #108 نوشته شده توسط NobleMan: والله به قول مادربزرگا چه کره خرایی بودیم باسه خودمون :d راستش من هنوز کامپیتر مخصوص گیمینگ ندارم ولی اگه از بازی ای خوشم بیاد بازیش می کنم :d بیشتر... دقیقا خیلی ما پیش از حد معمول بازی میکنیم برای همینه که بهمان گیر میدند اخه نمیشه وقتی میشنی پای بازی دوست داری زود تمامش کنی:d
نوشته شده توسط NobleMan: والله به قول مادربزرگا چه کره خرایی بودیم باسه خودمون :d راستش من هنوز کامپیتر مخصوص گیمینگ ندارم ولی اگه از بازی ای خوشم بیاد بازیش می کنم :d بیشتر... دقیقا خیلی ما پیش از حد معمول بازی میکنیم برای همینه که بهمان گیر میدند اخه نمیشه وقتی میشنی پای بازی دوست داری زود تمامش کنی:d
asmail کاربر سایت Jul 1, 2011 #115 تا وقتی دستام بتونن دکمه های کنترولر رو لمس کنن. تا وقتی که چشمام بتونن نمایشگر رو ببینن.. تا وقتی که بمیرم.
تا وقتی دستام بتونن دکمه های کنترولر رو لمس کنن. تا وقتی که چشمام بتونن نمایشگر رو ببینن.. تا وقتی که بمیرم.
Majid_Viper کاربر سایت Jul 1, 2011 #118 تا وقتی که جانی در بدن ، سویی در چشم ، توانی در بازو ، زمانی مضاعف ، پولی در جیب و ... داشته باشم برای گیم آماده و مشتاقم ؛ تا آخر می ایستم :boxing:
تا وقتی که جانی در بدن ، سویی در چشم ، توانی در بازو ، زمانی مضاعف ، پولی در جیب و ... داشته باشم برای گیم آماده و مشتاقم ؛ تا آخر می ایستم :boxing:
Amir09 کاربر سایت Jul 1, 2011 #120 شاید بعد از بازی کردن skyrimکامل بذارم کنار اگر هم دوباره برم طرفش آرکید بازی میکنم!