تا چقدر حاضرید برای wii u پول دهید

تا چقدر حاضرید برای wii u پول دهید

• بالای 500 هزارتومان

رای‌ها: 84 27.1%
  • کمتر 500 هزارتومان

رای‌ها: 122 39.4%
  • ارزش خرید ندارد

رای‌ها: 104 33.5%

• مجموع رای دهنده‌ها
    310
کپیخور بشه چرا نخرم
GameCube یه 5 سالی طول کشید تا کپی‌خور (!!) شد اونم 100 تا مشکل داشت مثل نبودن دیسک مناسب با حجم بالا و ... بعد !!W به خاطر اینکه همون GC بود سریع هک شد بازم مشکلات خودش رو داشت.
Wii U ام احتمالا از فرمت خاصی از مدیا دیسک استفاده میکنه که حالا حالاها جای کار داره دوباره مثل 3DS که هنوز هک نشده.

پ.ن. تا میتونید بازی کپی بخرید و بازی کنید چون سیستم های نسل بعد قرار نیست هک بشن :دی.

ميدونيد دستگاهش بياد ايران يه مليون هفصد قيمتشه بازياشم ١٨٠ ١٩٠ كمك كم قيمتشه اگه دلار بياد پايين زياد از اين تغييري نميكنه چون فروشنده محترم اگه جنس ١٠٠ دلار هم باشه ميده به خلق الله سه برابرشو

سلام داداش مهدی و دوستان ولی دلتون رو خوش نکنید من پیش خریدش کردم از دبی !! >:) عمرا کسی زودتر از من باشه با 5 تا بازی !!!

ممنون {با تشکر}

من نمیخوام هیچگونه بحثیو راه بندازم :دی
حتی دلم نمیخواد مقایسه ای صورت بگیره چون میدونم که قدرت این دو کنسولی که مقایسه میکنم یکی نیست :دی
ولی من با توجه به چیزایی که از ویتا دیدم نظرم نسبتش عوض شد ( ps3 که دارم نمیخرمش پس ) در عوض وییو نظرمو جلب کرده :دی
هم بازیاش هم دسته خفنش ( به قول شماها سینی چایی :دی )

پدرم رفته پیش کاسب قابل توجه دوستان اهوازی:dگفت 1 ماه دیگه میاد بعد قیمتش هم مشخص نیست اگر دستگاهت(ps3)سالم باشه امکانش هست:|50 به 50 شده دعا کنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or