تا چقدر حاضرید برای wii u پول دهید

تا چقدر حاضرید برای wii u پول دهید

• بالای 500 هزارتومان

رای‌ها: 84 27.1%
  • کمتر 500 هزارتومان

رای‌ها: 122 39.4%
  • ارزش خرید ندارد

رای‌ها: 104 33.5%

• مجموع رای دهنده‌ها
    310
من الان هم wii دارم و هم 360 هم پلی3
از همشون به قدر عالی لذت میبرم
هر کنسولی مکمل و متمم هم هستند نمیشه گف وی بده یا پلی 3

و تصمیم دارم هر 3 کنسول نسل بعدی رو هم بخرم

منبعی برای نسل قبل داری ؟مجبور نیستی ترول کنی یا حرف بدون مدرک بزنی
اینکه حتی بازی که گرافیک چندانی نداره(ME3)رو نمیتونه 1080 اجرا کنه.خیلی تابلوه که قدرت Wii u نهایتا کمی قویتر از X360 و PS3 ه.
صاحب تاپیک هم جدیدا ناظم تاپیک خودش میشه میتونه پستارو پاک کنه
F*CK LOGIC

اینکه حتی بازی که گرافیک چندانی نداره(ME3)رو نمیتونه 1080 اجرا کنه.خیلی تابلوه که قدرت Wii u نهایتا کمی قویتر از X360 و PS3 ه.
صاحب تاپیک هم جدیدا ناظم تاپیک خودش میشه میتونه پستارو پاک کنه
F*CK LOGIC
سازنده خودش نخواسته بازی روی 1080 اجرا بشه بعدشم سازنده ME 3 برای wii u دو عنوان دیگر برای این کنسول در دست ساخت داره
Nintendo rep says Batman, Assassin’s Creed III will run in 1080 on Wii U | Nintendo Everything
John Carmack would love to see Doom 3 BFG on the Wii U
http://wiiudaily.com/2012/09/mass-e...t-recon-online-on-hold-wii-u/ore-wii-u-games/
Sonic Racing developer praises Wii U graphics and memory
New Rayman Legends screenshots hint at 1080p resolution
res/
this is logic

ولی به هر حال باید قبول کنیم که wii u اگه بخواد رقابت کنه در قسمت تکنیکی نخواهد بود. بنابراین بحث در مورد اینکه قدرت گرافیکیش چه قدره خیلی منطقی نیست. اگه wii u امیدی به موفقت داشته باشه باید چندین بازی نوآورانه براش عرضه بشن که تمرکز شدید رو کنترلر صفحه دارش داشته باشن.(کنترل بترنگ چیزی نیست که واقعا تاثیری روی لذت بازی داشته باشه!) و گر نه برای بازی هایی مثل me3 یا کلا هر بازی AAA حال حاضری، خیلی منطقی نیست که یکی بخواد با wii u بازی کنه.

اینا همه بازی های این نسلن ها!
چرا تو پروفایل میای پـ:دی
یکیش هم که دوبعدی ه.درکل در حد این نسله,کمی بیشتر نهایتا!

اقایون و خانم ها عنوان تاپیک خیلی ساده هستش گفتم چقدر حاضرید پول بدید برای wii u نگفتم ایا wii u کنسول نسل بعد هست از نظر شما
پس در نتیجه پستتون رو گزارش می دم دیگه پست بی ربط نبینم اینجا که

دو ماه اول زیر یک تومن فکرشم نکنید. ویتای دستی مگه تا یک و خورده ای نرفت اونم با 2لار 2000 چوقی
---------- نوشته در 03:36 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:33 AM ارسال شده بود ----------

اقایون و خانم ها عنوان تاپیک خیلی ساده هستش گفتم چقدر حاضرید پول بدید برای wii u نگفتم ایا wii u کنسول نسل بعد هست از نظر شما
پس در نتیجه پستتون رو گزارش می دم دیگه پست بی ربط نبینم اینجا که

شما ناراحت نشو رئیس

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or